bugün
- 26 haziran 2026 türkiye abd maçı24
- araplar puta taparken türkler tek tanrıya inanırdı6
- uğurcan çakır2
- 85 milyon kişi uludağ sözlük'ü okuyor12
- hiranur vakfı'na sahte kemik yaşı davasında hapis3
- demet evgar10
- her haltı atatürkçü olanlar yiyor13
- kadir mısıroğlu'nun soyu7
- kemalistler7
- venezuela6
- yazarların imza parfümleri14
- dinleri masonlar kontrol ediyor5
- şu an ihtiyacım var dediğin şey6
- hızlı para kazanmanın yolları11
- kadınların yüzlerine sürekli bir şeyler sürmesi6
- akp'ye katılan belediye başkanları11
- türkiye abd maçını izleyecek misiniz8
- 2026 dünya kupası22
- sözlüğün tadının kaçması4
- erkeklerin her işi tek elle yapabilmesi3
- bir insanı sevmek11
- erkekler neden az yaşar10
- boğa güreşlerini türkiye de yapsak3
- mehdi hayatta ama herkes tanımıyor7
- 80 yaşına yaklaşmış koltuk sevdalısı siyasiler9
- türk kızı egosu6
- bitcoin2
- aylık 311 bin lira iyi para mıdır sorunsalı3
- üniversitelerin gereksiz olması3
- abd'nin kaan'a motor satışına izin vermesi4
- curaçao fildişi sahili maçı saat 23 te trt spor da4
- dünya11
- futbol17
- semavi dinlerin faydasını anlamayan ateist2
- fakirin sevmesi hak mıdır12
- falıma bakmak isteyen var mı24
- mutluluğun fark edilmemesi8
- kadınların yanlış yapması3
- 24 haziran 2026 venezuela depremi7
- dikkatli izlersen anlarsın haklı megatron3
- kürtler 13 000 yıldır anadoluda yaşıyor4
- allah2
- am okşama4
- düşün ki o bunu okuyor16
- kıskanmak7
- türk erkeği egosu4
- imdat arkadaşlar4
- m uludagsozluk com da görsel yüklenmeme sorunu4
- pkk nasıl biter5
- sözlük kızlarının vücutları15
entry'ler (54)
bir kesim, sisteme taraf olduğunu iddia eden, ordunun kanatları altından demokrasi şarlatanlığı yapan bir kesim "hadi yargılasana" diyor, diğer kesim dur yargılayacağım diyor ama şu var (bkz: toplumsal devinim)
sen beni dövmeye çalışıyorsun ben seni dövmeye çalışıyorum. verilen iktidar mücadelesi iki karşıt görüşün mücadelesidir. sistem despot, benim hakkımı da senin hakkın kadar önemseyen bir sistem değil. ben yine yargılayacağım demiştim, sen onu da dememiştin.
sen beni dövmeye çalışıyorsun ben seni dövmeye çalışıyorum. verilen iktidar mücadelesi iki karşıt görüşün mücadelesidir. sistem despot, benim hakkımı da senin hakkın kadar önemseyen bir sistem değil. ben yine yargılayacağım demiştim, sen onu da dememiştin.
kolları sanki dirseklerinden gövdesine monte edilmiş görsel
türk medyasında otorite kabul edilen liselilerden. televizyonlara beni çıkarsınlar bana bir köşe versinler onu aratmam.
darbe, ergenekon, darbeci, konjoktür, ortadoğu, kemalist, islamcı, komünist, yeni dünya düzeni, samuel hangtington, israil, abd, demokratikleşme gibi kelimeleri isimleri kullanarak saçmala git.
türk medyasında otorite kabul edilen liselilerden. televizyonlara beni çıkarsınlar bana bir köşe versinler onu aratmam.
darbe, ergenekon, darbeci, konjoktür, ortadoğu, kemalist, islamcı, komünist, yeni dünya düzeni, samuel hangtington, israil, abd, demokratikleşme gibi kelimeleri isimleri kullanarak saçmala git.
ağadır. köyü de satar köydeki marabaları da. fazla üzerine gidilmesin.
dışarıdan gelen baskılara boyun eğmeyeceğini söylemiş. yarra yedi mısır halkı. şimdi burada bu insan oğlu insana güzel sözler söylerdim ama değmez çaylak olmaya. şerefini haysiyetini onurunu sevdiğimin insanı, ne olur aşırdıklarını da alarak tıpış tıpış gitsen.
dışarıdan gelen baskılara boyun eğmeyeceğini söylemiş. yarra yedi mısır halkı. şimdi burada bu insan oğlu insana güzel sözler söylerdim ama değmez çaylak olmaya. şerefini haysiyetini onurunu sevdiğimin insanı, ne olur aşırdıklarını da alarak tıpış tıpış gitsen.
kayıp sözcüğüne karşılık gelen 3650 gün.
kanımca hagi'nin monaco'ya sol çaprazdan yazdığı gol hafızalardan kolay silinmez.
kaliteli üniversitelere sahip bir ülkedir.
(bkz: canterbury üniversitesi)
(bkz: victoria üniversitesi)
(bkz: massey üniversitesi)
(bkz: canterbury üniversitesi)
(bkz: victoria üniversitesi)
(bkz: massey üniversitesi)
--spoiler--
- yani türkiye'den özür dileyecek misiniz ?
+ ne için ?
- vatandaşlarını öldürdüğünüz için.
--spoiler--
film yukarıdaki diyaloğun geçtiği yerde kopuyor. israilli yetkili diplomatik bir ağız kullanarak başlıyor bir sürü ıvır zıvır muhabbete. bazıları da bunun neresi ayar diyor. bundan ala ayar mı olur ? tekrar yazıyorum bakın:
+ ne için ?
+ ne için ?
--spoiler--
film yukarıdaki diyaloğun geçtiği yerde kopuyor. israilli yetkili diplomatik bir ağız kullanarak başlıyor bir sürü ıvır zıvır muhabbete. bazıları da bunun neresi ayar diyor. bundan ala ayar mı olur ? tekrar yazıyorum bakın:
+ ne için ?
terbiyesizlik falan değildir ekilen rüzgarın getirdiği fırtınadır.hangi vakit millet tuttuğu partinin yanında değil de terbiyesizliğin, ahlaksızlığın, şerefsizliğin karşısında olur, işte o vakit bu yapılan terbiyesizlik olur.
zuhal topal'ın programına evlenmek için çıkan amca.
http://webtv.hurriyet.com.../canli-yayinda-uyudu.aspx
adam o kalabalığın içinde horluyor.
http://webtv.hurriyet.com.../canli-yayinda-uyudu.aspx
adam o kalabalığın içinde horluyor.
on parmağında on marifet olan sözlük yazarları.
işyerini emanet edecekleri kimse yoktur.
cuma namazına her hafta değişmeli gidiyorlardır.
cuma namazına her hafta değişmeli gidiyorlardır.
bu başlık altındaki entry'lerden derlenen bir mesaj olabilir.
bu başlığın açılmasındaki amaç da o olabilir.
olabilir.
bu başlığın açılmasındaki amaç da o olabilir.
olabilir.
erkek olmama rağmen* sol frame'de gördükçe benim de hafiften sancı hissetmeme neden olan ağrı çeşidi.yeter artık kapatın bu bahsi tamam çok fena acılar çekiyor bayanlar sahalarda görmek istemediğimiz görüntüler bunlar ama oluyor.
yeni yıl ülkemize barış, huzur, mutluluk, refah getirsin. bir de kemal kılıçdaroğlu iktidar olsun. dinimiz amin.
tarihinden de belli olduğu üzere 31'cilerin iştirak edeceği zirve.yani öyle tahmin ediyorum.
dün bir konfeksiyon mağazasının önünden geçerken gördüm kendisini.sıradan bir mağaza öyle büyük lüks bir mağaza falan da değil.kabanın fiyatını 40.000 tl şeklinde yazmışlar.40 tl daha mantıklı gibi geldi bana.evet evet 40 tl'dir o,vatandaş bir sıfırı fazla koymuştur.
yer sofrasında yemek yiyip yemeyeceğini merak ettiren haber.
filmin yönetmeni: ben verbong.
senaryo yazarı: kadir sözen.
oyuncu kadrosu: rutkay aziz, ali sürmeli, fahriye evcen, erhan emre, mahir günşiray, susan anbe.
senaryo yazarı: kadir sözen.
oyuncu kadrosu: rutkay aziz, ali sürmeli, fahriye evcen, erhan emre, mahir günşiray, susan anbe.
izmir'de yayın yapan biz tv'nin ana haber bültenlerini sunan spiker.