bugün
- 12 mayıs 2025 pkk'nın kendisini feshetmesi29
- polis vatandaşı dövebilir mi17
- kadınlar erkeklerin yüzde seksenini çirkin buluyor23
- en unutamadığın an14
- cuma günü istanbula gidiyorum orada cami var mıdır16
- azerilerin çoğu pisliktir8
- otobüste ayakkabılarını çıkaran insan10
- uludağ sözlük geleneksel bahar pikniği9
- kürtlerin 5000 yıllık tarihi olması14
- akp ve mhp pkk'lıları cezaevinden çıkarır mı14
- uludağ sözlükte sunulan imkanlar19
- erkeğin orospusu13
- kadınların hesap ödenirken sessiz kalması20
- beraber sarma sarılacak yazarlar24
- uğur yücel vs brad pitt12
- küresel12
- chp'nin oy kaybetmesi18
- sari renkli seker35
- aptal ve cahil birine aptal ve cahilsin demek9
- anın görüntüsü30
- yok mu sorusu olan14
- darwinci ateistlerin cevab veremeyeceği sorular21
- iyi geceler10
- türbeye gitmek11
- arkadaşlar buyrun ballı muzlu çilekli süt içelim9
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri12
- fotoğraf makinesi alacaklara tavsiyeler11
- arabası olmayan erkek perdesiz ev gibidir13
- yengeç burcu12
- türk malı diye vestel venüs casper kullanmak8
- bedenini hemcinsine rahatlıkla gösteren kadınlar13
- keyfi verilebilen çaylaklık süresi sorunsalı35
- fenerbahçe müzesini gezip tetanoz olmak12
- hakan fidan'ın zehirlenmesi8
- galatasaray fenerbahçe farkı12
- dağdan gelen pkk evlatlarımızı bağrımıza basacağız12
- marketten ped alan erkek29
- çocuk yapmanın saçma olduğu gerçeği25
- anneler günü12
- arkadaşlar bi bakar mısınız15
- yuzırların hastalıkları8
- kemalistler neden cuma namazına gitmez14
- holding binasında dövülerek öldürülen işçi16
- davul zurnayla evden kız alma geleneği14
- young and dumb11
- gerekirse papaz elbisesi bile giyerim10
- evliliğin erkekler için sömürü düzeni olması10
- centurion9
- akp ciler gazzeye9
- yazarların bulunduğu ülke9

entry'ler (1025)
Huzursuz hissediyorum bir şey olacakmış gibi. Biliyorum olmayacak ama yine de emin olmam gerek.
Akıcıyı bırak konuşamıyor. Ah manipüle edilmiş halkım ahh.
ihtiyaç duyulan.
Ekleyeyim, (bana göre) güvenmek her şeyini anlatmak değil. Karşındakinden emin olmak. Kendinizi bile tam anlamıyla tanıyamazsınız o yüzden insanlara yerini göstermekte fayda var. Karşınızdaki kişiden emin olmak, onu yanlış tanıdığınızı farkettiğinizde hayal kırıklığına uğramak demek. Tabii bu sadece bir ihtimal.
Güvenmemeyi değil de güvenmeye gerek duymayı nasıl bıraktığımı söyleyeceğim. Aşırı sert görünen bir tipimdir normalde ama aslında çok hassasım. Bazen değer verdiğim birinin en ufak lafına bile kırılabiliyorum. Bir gün benim için çok değerli biri kalbimi kırdı. Sözleriyle falan da değil. Bir şey yaptı ve kırıldım. Ama ona bunu söylemedim özür diledi çünkü. Sonrasında 4-5 yıllık arkadaşıma anlattım. Özür diledi ama kafama takıldı dedim. Ve bana duygularımın abartı olduğunu söyledi. Ayrıca daha fazlası. işte o zaman güvendiğim birinin bile beni tanımadığını gördüm. Ben birine güvenmek mi istiyordum yoksa anlaşılmak mı? Anlaşılmak istemiştim. Derin bir insanım ve o bunu farkedemedi. Yüzeysel biri olduğu için duygularıma abartı dedi. Bence güvenmek demek yargılanmayı kabul etmek demek. Çünkü güvendiğiniz birine kendinizi açıyorsunuz. Kendini açmak, ona ruhundan bir parça vermek demek bana göre. O yüzden herkese karşı belli bir mesafenin olması en güzeli. Ben bunu farkettikten sonra biraz daha kapalı kutu oldum. Ama bu yüzden güçsüz hissediyorum. insanlara sorunumu söylersem bütün özgüvenim gücüm kaybolacakmış gibi.
(bkz: gösteriş meraklıları)
En güzelidir. Burayı sosyalleşme ortamı olarak görmemek lazım. Canın sıkılır girersin iki entry girer çıkarsın. Gereksiz samimiyete, boş konuşmalara gerek yok. Sürekli burada takılan insan zaten hayatsızdır onlarla da muhatap olmamak gerek.
Genelde geceleri duş alıyorum ve o saatlerde de hep sevgilimle konuşuyoruz haliyle aniden ortadan kaybolmamak için duşa gireceğimi söylüyorum. O da tamam sevgilim diyor ve 1 saat sonra konuşmamıza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Aklı sikinde değilse bir erkeğin bunu cinselliğe çekmez. Haber vermektir bu sadece.
Black clover ve attack on titan arasındayım.
Aşk tek başına değil aslında. Bütün duyguları çok yoğun yaşamak.
Artık başka bir insanda bulduğunuz duyguların olması. Ortak duyguların ve mutlulukların olması. Her şeyi paylaşabilmek, asla birbirini kırmak istememek ve bunun için uğraşmak. Çok düşünmek, çok sevmek.
Artık başka bir insanda bulduğunuz duyguların olması. Ortak duyguların ve mutlulukların olması. Her şeyi paylaşabilmek, asla birbirini kırmak istememek ve bunun için uğraşmak. Çok düşünmek, çok sevmek.
YAŞIYORUM. evet yaşadığımı farkettim. Duygularım olduğunu ve duyguların ne kadar müthiş olduğunu farkettim. Tanrım sevsin beni sonsuza kadar.
Sosyal medya hesabından atarlı giderli sözler paylaşması, özelden arayıp aşk şarkısı dinletmesi ve en yakın arkadaşlarınıza yavşaması vs
Herkes müslüman olmak, müslüman olsa bile oruç tutmak zorunda değil. O ev normal evdir.
Özgür olmak ve özgürce sevebilmek.
Ben. Oysa kendime asla dikkat etmedim. 3 kez karantinaya girdim ailemden birileri covid olduğu için ama bana hiç bulaşmadı.
Tat alma duyumu kaybettiğim için doğal olarak kilo vermeye başladım. Ama soranlara sağlıklı besleniyorum diyorum. Sonuçta şu durumda brokoli ile et soteden aynı tadı alıyorum.
Kendi rızasını kazanmak için iyi olandır.
Başkaları için, onay almak ve değer görmek için iyi olunmaz bu sadece insanları kandırmaktır, kendin de bilirsin içten içe iyi biri olmadığını.
iyi insan, en başından beri iyi olandır.
Başkaları için, onay almak ve değer görmek için iyi olunmaz bu sadece insanları kandırmaktır, kendin de bilirsin içten içe iyi biri olmadığını.
iyi insan, en başından beri iyi olandır.
Eğer bir death note’um olsa ilk ismini yazacağım insanlardır.
Yemek terörü.