bugün
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı24
- bir sözlük kızıyla şapır şupur öpüşmek8
- friedrich hegel la bi cay icek12
- kapadokya18
- güç ellerinde olsa halkın içinden geçecek kitle5
- sözlüğe veda edecek yazarların son konuşmaları4
- sözlüğe fotoğraf atmak3
- filenin sultanları ndan almanya zaferi2
- boş yapasınız gelince ne yapıyorsunuz14
- islam barış dinidir43
- akp bitince troller nolacak4
- yeni partili sözlük yazarları26
- nerede çoluk çocuk var hep uludağ sözlük te olması3
- akchpliler3
- bik bik bırakırsa ben de giderim3
- karısına köle olmak isteyen erkek4
- iyilik vs dürüstlük5
- hayırlı bir iş için yarasa yakalamak3
- dolly parton4
- arkadaşlar çok acil bi baksanıza10
- sarapci koala53
- ne okudunuz3
- bizimkiler4
- nefes egzersizleri2
- sözlüğün açık ara en sevilmeyen yazarı seçilmek18
- zeki insanların sevilmemesi5
- sabahlara kadar cips kolayla bilgisayarda oturmak5
- sarı torba satışının yasaklanması3
- anın görüntüsü19
- balon5
- hintli kadınların aslında güzel olması7
- avanos7
- ibb davası4
- sözlüğe küsmek9
- çanta5
- ne kadar yaşlısın22
- kadının kocasına ismiyle hitap etmesi edepsizliktr6
- keşke yunan galip gelseydi diyen adamı savunmak2
- kemal kılıçdaroğlu4
- 27 ağustos 2026 şampiyonlar ligi kura çekimi4
- çömlek yapmak2
- ankete gelin beyler31
- ziraat kupası için artı iki yabancı kontenjanı4
- velvet45
- zorunlu eğitim8
- akp mhp dem ittifakı8
- hard seven hatun6
- olympique lyon fenerbahçe maçı saat 22 de trt 1 de2
- olağan mucizeler2
- çapulculardan hiç erkek adam çıkmaması4
entry'ler (14)
geçen yılbaşında bir otelde garson olarak çalışmaya gitmiştim bi kadının sarhoş halini daha doğrusu g*t olduğu halini görünce sevgilime artık sek su bile içirmemeye karar vermiştim.
filmi aldığım dükkanda satıcı "dikkat et! psikolojin bozulmasın yigenim" dedikten sonra heyecanla izleyip psikolojimin bozulmasını bekledim ve galiba oldu çok samimi bi filmdi bence AMATEM'de gece gündüz yayınlanmalı!!!
"beybi feys" diye tabir edilen ben erkek olduğum halde saç modelini ve filmlerini hayranlıkla izlettiren şahsiyettir.
etlilendiğinizi asla belli etmeyin piyasa değerinizi düşürür!
balkondan komşunun iç çamaşırlarına tükürmek şirinleri izledikten sonra 10 dk. iyi olmak.
hakkıdır sende o kadar kitabı yala-yut sende yap!(üniv. hazırlandığım için orluğunu biliyorum)adam 6 ay boyunca paso çalışıyo sonra da karşılığını bacak omuzdayla alması lazım.
yüzünü çok merak ettiğim kişidir. Ayrıca sokak jargonuyla konuştuğu için her b*ku bilir alt edemezsiniz.
cem yılmaz'ın esprilerinin çoğunu değiştirip kullanıyo ama gerçekten "cuk" oturtuyo kızlar yavşadığı zaman hemen yayından alıyo bide best fm'in çektiği bütün illeri 24 saniyede sayabilen cine5'te program yapmaya başlayınca da eski gizemi kalmayan başarılı bir radyocudur.
kuş sever gibi içmezseniz gecenin sonunda klozete kafanızı sokup işaret parmağınızı ağzınıza sokup çıkarmanızla kendinizden iğrenmenize sebep olabilir.
batıya özenmenin yuh! dedirten yanlarından biri daha bide bazı sazanlarca uğurlu geçtiği rivayet ediliyor.
bazen rüyanda bile görememekle aynı hissiyatı verir.
son zamanlarda sıkça gördüğüm "nixe" ayakkabılar giyip çin malı telefon kullanırlar ve yeri geldiği zaman carmen electra'dan bile daha havalı yürüyebilen türk kızı'dır.
son zamanlarda sıkça gördüğüm "nixe" ayakkabılar giyip çin malı telefon kullanırlar ve yeri geldiği zaman carmen electra'dan bile daha havalı yürüyebilen türk kızı'dır.
mutlu:ya geçenlerde bir adam gördüm sevgilisine doğru sekerek geliyodu
muammer:zaten bu devirde seken yaranıyo repliğiyle kahkahama sebep olan tatlı şahıslar.
muammer:zaten bu devirde seken yaranıyo repliğiyle kahkahama sebep olan tatlı şahıslar.