bugün

sevdiği entry'ler

6 mart 2016 ekşi sözlük ün çökmesi

ekşi sözlük'teki sol nüfusu uludağ sözlük'e kaydıracak olaydır. faşolar korkun bizden! *

hanım koş ekşiye bi şey olmuş.

43 dakikalık çöküntünün aranın ardından tekrar kendine gelmiştir.

k: sedaat, koş ben sözlüğü bozdum!
s: ulan kaç kere dedim sana şu bilgisayarın önünde dürüm yeme diye! ayran dökmüşsün.
k: ya napıyım, entry'lerini siliyorlar, 90 bin tane entry silmişler.
s: tamam tontişim, sen ağlama. al bi' dürüm daha ye.

ben de 649 entry'mi bu yolda kurban ettim. sen dur kanzuk.

direne direne kazanacağız!

aferin yazarlara. inanılmaz derecede örgütlenebilme yetenekleri var. onlarda bu azim varken ekşi yönetimi nasıl olsa geri adım atacaktır.

Valla beni uçurduklardı.
Az bile amk, surunsunler...
Şu an 50.000 entry silindi. Anlık takip ediyorum.
Nişanı gormez. Sözlük mafiş...

28 şubat'ta başlayan sözlük direnişlerinin geldiği son nokta.

dün akşam saatlerinde bir yazarın yaptığı, "tüm entry'lerini silme script'i" sayesinde yazarlar, dünden bu güne, bilinen rakamlar olarak, 90 binin üzerinde entry sildi, 2-5 bin arası yazarın da, youreads.net'e geçiş yaptığı söyleniyor. günlerdir entry girmeme direnişleri sürüyordu.

şu an ise, entry girmek de dahil, silmek, fav'lamak gibi hiçbir fonksiyon çalışmıyor. sitenin aşırı yavaşlamasını da not düşmek gerek.

günlerdir yazarlarını muhafazakar ve yenilikleri kapalı olmakla suçlayan yönetime karşı sanırım direnişçi yazarlar, ilk darbeyi vurdular.

bunlar daha başlangıç.

düzeltme: bugün listesi de kafayı yemiş durumda. entry girilmeyen başlıkları gösteriyor.

haklıyız, direne direne kazanacağız.

hiç üçgen gezegen olmaması

Dün gökyüzünü gözlemlerken farkettiğim büyük keşif.
Buraya yazalım da yarın öbür gün bir bilim adamı ben bunu keşfettim diye çıkmasın ortaya.

hiç üçgen gezegen olmaması

Sadece üçgen gezegen yokmuş gibi olmuş. Dörtgen de yok. Ben de bunu yazayım da bakarsın Dörtgen gezegen bulurlar da benim adımı not düşerler altına.
© copyright 2005 - 2026