bugün

entry'ler (40)

sözlük yazarlarının itirafları

Almam gereken bir intikam var, üzerinden çok yıl geçti ama bu iş bitmezse ölene kadar hatırlayacağım.

the pianist

izlerken farklı bi dünyaya gidip lanetler okuduğum bir film.

yaran sözler

içimdeki piç beni bırakma hiç. (bkz: hamile kadın)

nickine göre insanların hayatlarını tahmin etmek

fil disinden kuleler ; imkansızı başarmak isteyen hayalperest ama tembel..

nefes alan komşu kız

Söyleyen kişinin anasıda nefes alıyodur. Alıyodur dimi?

başbakan ölünce hakkımı helal etmeyeceğim

(bkz: Sen başbakan ol da asgari ücretle çalış bari)

babam bile ülkeyi daha iyi yönetir diyen arkadaş

Arkadaşın babası ailesini bile yönetememiş, eşiyle ayrılmışlar. Sanırım ülkede karışıklık çıkınca ülkeyi de boşar gider.

her kadının içinde feministlik yatar gerçeği

O kadarıda olsun be arkadaşım. Erkeklerin içinde yatana bir isim bulunmamış henüz diye konusu bile açılmıyor.

kızların zeki erkeklere bakmadığı gerçeği

Zeki erkeğin olmadığı gerçeğiyle çürütülecek bir önermedir.

(bkz: ergenlikten sonra erkeklerin aklı nereye kaçıyor)

kızların kaslı erkek hayranlığı

Erkeklerin güzel vucudlu sexy kadın hayranlığına eş değerdir.

belki de o kadar fazla değildir.

eski sevgilinin yıllar sonra atacağı ilk sms

Çoktan atacaktı da engeller vardı. Şimdi yakın bi arkadaşıma atıyor benim yerime.

gece olunca duygusallaşmak

Bilmem nedendir gece yatarken verdiğim kararlar sabah anlamsız aşırı duygusal olarak verilmiş bir karar gibime geliyor ve exchange yapıyorum.

sözlük yazarlarının itirafları

Kendimi çok gereksiz hissediyorum. Sanki ben olmasam dünya refah seviyesi artacak yahu.

erkeklerden iğrenme nedenleri

Burnundan çıkardığı pisligi top şekline getirip biryerlere fırlatması.

Bu fazla iğrenç oldu.

türk kızları hakkında genelleme yapan amip erkek

Amip kısaca açıklamaya yeter. Anası bacısı muhtemelen Rus olduğuda düşünülebilir.

türk kızı

Türk kızını yerden yere vuran arkadaşların analarının Rus olduğunu düşünmekteyim.

daha önce sevgilisi olmamış 21 yaşındaki erkek

Muhtemelen anasınıfından beri cemaat okulunda okuyan erkektir.
Öyle bir tanıdığım var, henüz 21 yaşında değil. Kendileri 16 yaşında fakat cemaat okulunun oluşturduğu baskı ve ailesinin tutuculuğu sayesinde asosyalliğin dibine vurmuş ve kendini bilgisayar oyunlarına vermekte.
muhtemelen 21 inde de böyle olacak ve ailesinin münasip bir kızla izdivaçta bulunacak.

ben bu yazıyı sana yazdım

Geçen gün yaptığın hareketin manasını şimdi çözdüm! Kafandan kıvılcım çıkartmama az var sen biraz daha mutlu ol.

kişiye mi aşık olunur sanıyorsunuz

Günümüzde hep ben bu kıza aşığım diye duyduğunuz kelime yalandır. insan hormanları gereği aşık olur ve o an karşısına kim çıkmışsa önemi yoktur. Bu nedendir ki sadece güzellere değil de çirkinlerede aşık olu

bir şeyleri değiştirme isteği

Okulumu, arkadaşlarımı onu geç dünyamı değiştirmek istiyorum. Bazen öyle şeyler geliyor ki önünüze sadece 1 kişi yada yaşadığınız bir olay tüm iyilikleri yılların anılarını dostlarınızı sevgilerinizi gülüşlerinizi siliyor.
© copyright 2005 - 2026