bugün
- türkiyede açık hava genelevi gibi6
- kadir mısıroğlu'nun soyu18
- birader yazar olmak9
- 26 haziran 2026 türkiye abd maçı26
- cemevinde hain kemal sloganları8
- kemalist dünya10
- sigmund freud'un koltuğu4
- 26 haziran 20264
- dilovası katliamı konuşulurken akp'lilerin gülmesi3
- aile evinde yaşamak6
- devletin her şeye karışması2
- üniversitelerin gereksiz olması8
- millileri eleştiren kemalistlerin sus pus olması6
- macron sabah koşusu yapacak diye park kapatmak6
- 85 milyon kişi uludağ sözlük'ü okuyor14
- allah6
- sözlüğü bırakmak istemek3
- araplar puta taparken türkler tek tanrıya inanırdı8
- galatasaray lobisi6
- arda güler'in 24 yıl sonra dünya kupası golü4
- fakirin sevmesi hak mıdır13
- erkeklerin her işi tek elle yapabilmesi6
- kemalistler9
- aylık 312 bin lira iyi para mıdır sorunsalı3
- okulların kapanması3
- 25 haziran 2026 ekvador almanya maçı3
- gönüllü moderatörlük2
- sistem patlamış2
- 2026 dünya kupası23
- nilsu berfin aktaş3
- futbol18
- bulla dava açmak2
- kayra2
- gitme diye yalvarmak2
- arda güler3
- sarapci koala2
- her haltı atatürkçü olanlar yiyor13
- amerika birleşik devletleri6
- nemden nefes alamamak2
- türkiye8
- saian dan aforizmalar2
- demet evgar10
- yavşak bir kardeşe sahip olmak2
- yazarların imza parfümleri14
- 24 haziran 2026 venezuela depremi8
- hızlı para kazanmanın yolları11
- şile2
- akp'ye katılan belediye başkanları11
- aşure3
- venezuela6
entry'ler (32)
kapitalist düzen rerörö diyeceğim tabiki ama artık 14 şubat denilince aklıma Özgecan'ın geldiğini belirtmem gerek.Geçtiğimiz sene bu günlerde yaşanan olaydan sonra 14 şubat benim gözümde Özgecan olayı ile bütünleştiğinden.lanet olsun 14 şubat lanet olsun bu sevgim.
erasmusa giden türk erkeğinden ne farkı var dedirtendir.
dün gece çok düşündüm sözlük.kendimi asalak gibi hissediyorum çünkü üretmiyorum.sabah 8 akşam 5 çalışıyorum evet ama ne üretiyorum ? ne renk katıyorum hayata ? hal böyleyken bari tüketme dürtüme bir dur diyeyim diye düşündüm ve bu kararımı uygulamaya koyuldum.
ılık su , doğru nefes alma teknikleri.
benim bu yazar.evet.
tanım : kişileri kendilerine getireceğini umduğum önerilerdir.
dünyada kanser diye bir gerçek var bunu düşünerek belki koy g..ne şeklinde bir yaşama adapte olabiliriz diye düşünüyorum.
dünyada kanser diye bir gerçek var bunu düşünerek belki koy g..ne şeklinde bir yaşama adapte olabiliriz diye düşünüyorum.
her şey boka sarıyor galiba. ya batıcaz ya çıkıcaz derken sonuç buraya doğru gidiyor sanırım.
hiç bir zaman dibine kadar huzur hissedememektir.
1.75 cm üzeri kadındır kanımca.kazulet gibi olabiliyor çoğu zaman.
küçükken de sarışındır aslında.evet.
bir göbek piercingi değildir.
tanım : aşağılık bir harekettir.
şimdi efenim bu aktiviteyi ilişkinin olmazsa olmazı olarak nitelendirenler var.neymiş efendim hiçbirimiz aristokrat ailelerden gelmiiyoruz , ayrıca sevdiceğin yanında doğal olmayacaksam kimin yanında içimden geldiği gibi davranacağım diyen dürzüler var.o iş öyle değil kardeş.sen sevdiğin belki de hayatını geçirmek istediğin adamın/kadının yanında öfkeni kontrol etmek için çaba sarfetmek yerine kolay yoldan gidip ana avrat sövüyorsan bana sevgiden söz etmeyeceksin.edersen de ayrılırım.bunların dozları vardır ve affettiğiniz taktirde hakaretlerin dozu artarak size geri döner.affetmek gereksizdir.yol vermek elzemdir ilişki bu seviyeye geldiyse.
şimdi efenim bu aktiviteyi ilişkinin olmazsa olmazı olarak nitelendirenler var.neymiş efendim hiçbirimiz aristokrat ailelerden gelmiiyoruz , ayrıca sevdiceğin yanında doğal olmayacaksam kimin yanında içimden geldiği gibi davranacağım diyen dürzüler var.o iş öyle değil kardeş.sen sevdiğin belki de hayatını geçirmek istediğin adamın/kadının yanında öfkeni kontrol etmek için çaba sarfetmek yerine kolay yoldan gidip ana avrat sövüyorsan bana sevgiden söz etmeyeceksin.edersen de ayrılırım.bunların dozları vardır ve affettiğiniz taktirde hakaretlerin dozu artarak size geri döner.affetmek gereksizdir.yol vermek elzemdir ilişki bu seviyeye geldiyse.
bankaların tahsil edemediği gecikmiş alacakları tahsil etmek amacı ile kurulmuş finansal şirketlerdir.borçlarınız önce idari takibe daha sonra yasal takibe alındı ve siz hala borcunuzu kapatamadı iseniz varlık yönetim şirketlerinde çok daha uygun rakamlara ödeme yaparak borçlarınızdan kurtulabilirsiiz.
ağzının üstüne terliğimle vurmak istediğimdir. arkadaşım asgari =en düşük , azami = en yüksek anlamına gelir.
askeri çook başka anlamlı bir kelimedir.dolayısı ile asgari ücret demek , verilebilecek en düşük seviyede maaş tutarı anlamına gelmektedir.bilelim bilmeyenleri uyaralım çok rica edeceğim.
askeri çook başka anlamlı bir kelimedir.dolayısı ile asgari ücret demek , verilebilecek en düşük seviyede maaş tutarı anlamına gelmektedir.bilelim bilmeyenleri uyaralım çok rica edeceğim.
felsefe ve psikanaliz alanında oldukça sağlam ve temelli bir teoridir.der ki bu teori , sen karnını doyurmak, barınmak gibi en temel ihtiyaçlarını karşılamadan demokrasi talep edemezsin ya da sarışın bir sevgilm olsun diye üzülemezsin neden ? çünkü ihtiyaçlar hiyerarşisinde fizyolojik ihtiyaçların en tepededir.onları gidermeden fantazilerine kafa yoramazsın.
ertesi gün tv karşısında sıkıntıdan yenmek için yaratılmışlardır.şüphesiz ki onlar sen sıkıntıdan ye diye gönderildiler.
üzerine kafa yorduğum ve sonunda kendimce bir sonuca vardığım mevzu.
bir türlü sıfıra indiremediğimiz beklentiler en büyük sebep , ve hayatlarımızı başka insanların hayatları ile kıyaslamanın verdiği sonsuz huzursuzluk da buna etken kanımca.
bir türlü sıfıra indiremediğimiz beklentiler en büyük sebep , ve hayatlarımızı başka insanların hayatları ile kıyaslamanın verdiği sonsuz huzursuzluk da buna etken kanımca.
geç bile kalındığını düşünduğum fikir. .zira ortalık , 1548575595 taksitle iphone almak için bi taraflarını yırtan fakat elindeki teknolojinin nasıl çalıştığı hakkında hiçbir fikri olmayan oluşumlarla dolu. fikri geçtim en ufak bir merak dahi yok , saatlerce hunharca oynadığımız konsol oyunlarının müziklerini yapmak için orkestralar kuruyor adamlar yurtdışında , reddedilse bile apple 'a uygulama yazmaya çalışan ergenler var. bizdekiler kendi kıraştan öteye gidemesin.