bugün
- türkiye iran savaşı6
- yeni türkiye yi bir görselle özetle4
- yalancı su böreği10
- mazotun litresi 90 lira8
- jd vance3
- üsküdar belediyesi2
- arabeski türkiyede küçük hüsamettin bitirdi3
- yaprak dökümü ayşe3
- berhan şimşek'in kadına şiddet faili olması2
- eylülde tatil yapmak4
- kadın ve erkek yazar arasında nesil farkı önmli mi4
- 5 eylül 2026 türkiye sırbistan voleybol maçı3
- tanımadığınız birinin sorunlarını önemser misiniz14
- akp türkiyesinden insan manzaraları2
- pkklıların kürdü türk'e karşı kışkırtmaları3
- geç boşalan erkek4
- sevmediğiniz yazarı eksiler misiniz4
- masklavi ile yeni parti mitingine gitmek38
- kısa ve vurucu yazmak7
- kıçın yarısı açıkta bikinilerin berbatlığı2
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri28
- sobalarında kuru da meşe yanıyor efem2
- s'i l v'e r m'i s t22
- papağan pense2
- ekonomi kötüyse neden ekonomimiz büyüyor11
- anın görüntüsü18
- aleksey batrakov13
- ata demirer dinin mizahı olmaz3
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı9
- kedilerin ruh hastası olması5
- bir ateşe attın beni4
- pkklıların guneydoğu anadolu'ya kürdistan demesi2
- motorine 8 24 tl zam gelmesi13
- imf den borç almayı zenginlik sanan malum zihniyet7
- pkklıların türk bayrağını indirmeye çalışması2
- sarapci koala64
- prednol2
- habire1221
- mantı13
- götten bacaklı erkek4
- guendouzi ve greenwooda uefa disiplin süreci9
- abd de trump portreli 1 dolar2
- kontrol kalemiyle tornavidayı karıştırmak2
- ahlak duygunuzu nerden alıyorsunuz24
- ellerim bos gonlum hos29
- asılacak olsanız son sözünüz ne olurdu9
- silver ile evlenecek erkek52
- arabanın camına sıkıştırılmış tornavida2
- apo piçtir piç kalacak8
- sözlükte en çok kıskandığınız yazar12
entry'ler (83)
testis kanserini yenip sahalara dönmek. daha doğrusu bu şekilde dönmek https://pbs.twimg.com/media/CAYdmt1WwAACoqE.jpg helal olsun bu adam kadar azimli olabilsek keşke.
küçükken alevli top logosunu yer fıstığı sandığım nba takımı.
marvel filmleriyle dc ise dizileri ile güzeldir. ben herhangi bir taraf tutmak yerine ikisininde yaptığı başarılı işleri izleme zevkini çıkarıyorum.
marvel filmleriyle dc ise dizileri ile güzeldir ben herhangi bir taraf tutmak yerine ikisininde yaptığı başarılı işleri izleme zevkini çıkarıyorum.
rakı ile beraber dünyanın en güzel içkisidir. içtiğiniz kadar için başınız dönmez,ağrımaz miğdeniz bulanmaz ve muhteşem bir kafa yaşarsınız.
dedesinin osmanlıda yaşadığını ve osmanlı torunu olduğunu söyleyen, hafızalarımıza Wolverine karakteri ile kazınmış başarılı aktördür.
50 cent -candy shop
akon ft eminem -smack that
2pac ft dr dre -california love
akon ft eminem -smack that
2pac ft dr dre -california love
beni kürt yaratmayan Tanrıya her gün şükrediyorum. Türk kürt kardeş değildir. Türkün Türkten başka dostu yoktur
rizespor tarafarının "hey sexy lady mustafa denizli" diye karşıladığı türk futboluna büyük katkıda bulunmuş olan hocadır.
kendi dallarında zirve yapmış iki isim. Ancak karakter olarak Bilgehan abimiz ertemle kıyaslanamaz bile. Yalaka değil gerçek milliyetçidir kendisi.
(bkz: dejavu)
ülkemizde spor ve koşu yapanlardan çok fosforlu kıyafetlerle Tron gibi dolaşan kekoların tercih ettiği ayakkabı. Ayrıca ayakkabının ismide ülkemizde airmax olarak değil "torşin" ve "hırsız ayakkabısı" olarak geçer.
Dr.Dre - Snoop Dogg
Xavi - Iniesta
Xavi - Iniesta
2Pac - Do for love. tak kulaklığı dal uykuya
karın açtır, uyku yoktur ve yapıcak bişeyde yoktur..
burak özçivit barzosuna yakışıklı diyenler zevklerinize..
Kıvanç Tatlıtuğ, Survivor Murat Ceylan, Arda Kural.
Kıvanç Tatlıtuğ, Survivor Murat Ceylan, Arda Kural.
benim düşüncem bu kültürümüzden kaynaklı birşey. Avrupada veya dünyanın başka ülkelerinde kızlar aman kızlığım bozulmasın derdinde değiller bizim gibi yetişmiyorlar. Orada genişler abi kızlar bu kadar basit. hemen iki muhabbet kurduğu birisiyle zevk için yatıp sonra işlerine bakıyorlar. Böyle olunca ordaki erkekler rahatlıkla muhabbet kurduğu kızla kolayca birlikte oluyor. Bizim burda kızla muhabbet kurucaksında nazını cilvesini çekicende samimiyet kurucunda yatıcan ohoo..
beşiktaşın maxi pereira'yı alamayınca porto rezerv takımından aldığı sağbek oyuncusu. beklentilerin üzerine çıkacağını zannetmiyorum.
son yıllarda başı sakatlıklardan kurtulmayan taraftarları fenerbahce ve galatasaraya göre daha fazla bağıran ve etki yaratan ligimizin köklü kulüplerindendir.
son çıkan inanılmaz örümcek adam iki'den sonra bir sonraki film 2017de çıkıcak. Son iki seride örümcek adam rolünü oynayan andrew garfield 2017de çıkıcak olan filmde oynamayacak. sizin örümcek adam adaylarınız hangi oyuncular? benim şöyle;
(bkz: Grant Gustin)
(bkz: Dylan O Brien)
şuan için aklımda bu iki oyuncu var ve Dylan'ın ismi örümcek adam rolüyle oldukça sık anılıyor.
(bkz: Grant Gustin)
(bkz: Dylan O Brien)
şuan için aklımda bu iki oyuncu var ve Dylan'ın ismi örümcek adam rolüyle oldukça sık anılıyor.