bugün
zall
zall12 yıl önce
zall ın cep telefonu
küçük bir aramadan sonra bulunabilecek bir telefon numarası. ~özelden mesaj atmayın niye vereyim ki~ ~yalan söyleyeni büksünler hem de~ edit:o kadar da değil. google a zall'ın numarası falan yazmayın.
zall
zall12 yıl önce
abdullah gül
(bkz:beyaz gul abdullah gul guller arasından gelir)~evet eskiden eksi sozluk yazarıydım~
zall
zall12 yıl önce
sürat kargo
zaman gazetesi dağıtımını alan, daha çaylak kargo.
zall
zall12 yıl önce
sürat kargo
zall
zall12 yıl önce
sürat kargo
zall
zall12 yıl önce
ivan miljkovic
fenerbahçe erkek voleybol takımının yeni sezon için transfer ettiği 1979 doğumlu sırp voleybolcu. oynadığı takımlarda birçok kez en skorer oyuncu ödülünü kazanmıştır. görünüşü ile rakipleri korkutmaktadır. (img:#620659)
zall
zall12 yıl önce
ivan miljkovic
fenerbahçe erkek voleybol takımının yeni sezon için transfer ettiği 1979 doğumlu sırp voleybolcu. oynadığı takımlarda birçok kez en skorer oyuncu ödülünü kazanmıştır. görünüşü ile rakipleri korkutmaktadır. (img:#620659)
zall
zall12 yıl önce
ivan miljkovic
zall
zall12 yıl önce
ivan miljkovic
zall
zall12 yıl önce
ivan miljkovic
zall
zall12 yıl önce
ivan miljkovic
zall
zall12 yıl önce
ihsan eliaçık
gerçek hayat dergisinde yazan, her yazısı okunmaya değer, her yazısı dolu ve faydalı bir yazar.
zall
zall12 yıl önce
starklar türktür
(bkz:ned stark'ın aslında hulusi kentmen olması)
zall
zall12 yıl önce
15 75 90 üçgeni
özel bir dik üçgendir.yükseklik değerine x dersek hipotenüs 4x'tir.
zall
zall12 yıl önce
15 75 90 üçgeni
özel bir dik üçgendir.yükseklik değerine x dersek hipotenüs 4x'tir.
zall
zall12 yıl önce
tatilya
`beylikdüzü`'nde kapali eglence merkezimiz. hehe osuruktan teyyare. on yasimdayken cok eglenmistim ama. sonra yirmi yasinda tekrar gittim yine eglendim anasini satiim. yalniz o trenin en onune binmekle beyin hucrelerime epey bir zarar verdim zamanind… devamını gör
zall
zall12 yıl önce
orhan övet
08 nisan 2014 tarihi itibariyle kemal kılıçdaroğlu'na yumruklu saldırıda bulunduğu iddia edilen şahıs.
zall
zall12 yıl önce
izlesene com
yeni,türkçe olarak hazırlanmış video izleme sitesi. [link]www.izlesene.com[/link]
zall
zall12 yıl önce
her biji uludağ
Kürtçe uludağ sloganı.
zall
zall12 yıl önce
avent
bebek esyaları üreten ingiliz firması. biberonları gaz yapmıyormus. ~tabi bebeklere bir sormak lazım.~
zall
zall12 yıl önce
avent
bebek esyaları üreten ingiliz firması. biberonları gaz yapmıyormus. ~tabi bebeklere bir sormak lazım.~
zall
zall12 yıl önce
avent
zall
zall12 yıl önce
yapı kredi
(bkz:yapı ve kredi bankası)
zall
zall12 yıl önce
çin seddi
türklerin akınlarını durdurmak için yapıldığı söylenen duvar.
© copyright 2005 - 2026