bugün
- özgürlük ve zorunlu eğitim paradoksu5
- 28 haziran 2026 demokratik kongo özbekistan maçı3
- 28 haziran 2026 hırvatistan gana maçı5
- 28 haziran 2026 panama ingiltere maçı4
- portekiz5
- kolombiya4
- 28 haziran 2026 kolombiya portekiz maçı2
- genç olmanın en güzel yanı6
- dua edince iletildi mesajı gelmesi3
- akepe neden kültürel hegemonyayı ele geçiremedi19
- genç görünmeye çalışmak7
- gitme diye yalvarmak6
- 1 temmuz kabotaj bayramı4
- eski işyerine tekrar başlamak4
- sabaha kadar okunacak kitap4
- 19 yaşında kızla yatmak3
- ilgi manyağı4
- eski eşle tekrar evlenmek4
- demokratik kongo cumhuriyeti3
- panama3
- hırvatistan3
- x in memeleri3
- sözlüğe kız girince telefona bildirim gelmesi5
- abd'yi yenmiş olduk bu da bir başarı3
- giresun da otobüs durağında bekleyen turist kız8
- petrol2
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet19
- uludağ sözlüğün boşalması3
- şarapçı bey koala birader3
- 30 haziran 2026 hollanda fas maçı3
- içtim şarabı13
- 33 yaşında olmak3
- kadir inanır22
- arşivlenmesi gereken resimler3
- anın görüntüsü22
- öldükten sonra bana ne olacak5
- sözlük yazarlarının babalarını dinlediği konular2
- sözlükteki gizli düşmanım10
- 28 haziran 2026 güney afrika kanada maçı2
- demet akalın'ın kırmızı elbisesi2
- demet akalın'ın beyaz mayosu2
- insanın geçmişinin karanlık olması9
- 26 haziran 2026 türkiye abd maçı30
- alkolü bırakmak2
- yalnız değilsiniz esra erol var2
- son bir sigara içelim2
- deniz göktaş'ın 3 günde 4 milyon izlenmesi2
- sıcaktan ağlamak4
- deniz göktaş4
- gece ekmek arası kaşar cola'nın üstüne 2000 yakmak2
entry'ler (18)
"I wish there was a way to know you're in the good old days before you've actually left them."
Aklıma gelmişti denemiştim onu da. Ama teşekkür ederim tavsiyeler için.
Geçin dalganızı, herkes özgür sonuçta istediğini yazmaya.
fikri firar, bahsettiğim olay 2016'da yaşanmıştı, geçen sene değil. Özdere'ye gidip kızlarla şansımı denemeye dair de en ufak bir isteğim yok. Neden bahsettiğim kız dersen, ben de bilmiyorum, cevaplayamam. Ama şunu söyleyebilirim bahsettiğin dövmeli kız da diğeri de ilgilendirmiyor beni.
Hoşgeldin yazar kardeşim. Biz de seni bekliyorduk.
Saygısız bir insanın gösteriş merakıdır.
Bir bruma mı bilemiyorum ama durumu idare edebilecek bir oyuncu her Türk takımında.
Kendini oldukça iyi şoför sanan ama aslında sıradan bir cahil olan insandır zaman zaman.
O iş zor be kardeşim. Fırsatları kaçırmamak bulunulduğu an içerisinde oldukça zor bir iş.
Bazıları denizde geçen tatili sevmez, bazıları dağda veya ormanda. Sevdiğin şeyi bul ve tatilde onu yap.
Cinsiyetçiliği körükleyen, güçsüz kadınları temsil eden bir model olsa olasılığı oldukça yüksek.
Oldukça zor olsa gerek. Pek sağlıklı da görünmüyor açıkçası.
Kızın kilosu değil bakışları, düşünceleri, beraberken vaktin nasıl geçtiği önemli.
Normal olarak her türlü hayvanda kadınlar için bu iş daha kolay seçici olmalarından ötürü.
Açık ara gelmiş geçmiş en iyi dizidir bana göre. Şimdiki dandik diziler kıyas dahi değil.
Açık ara gelmiş geçmiş en iyi dizidir bana göre. Şimdiki dandik diziler kıyas dahi değil.
Evlilik bir kağıt parçası önemli olan bağlılık.
kısaca anlatacağım ama okumak istemezseniz atlayın son cümlelerime ve neden derseniz dönün bir okuyun. izmir özdere hayatımın kadınıyla tanıştığım ama farkedemediğim yerdir. 2016 temmuz başıydı. kırmızı koltuklarda renkli gözlü kasiyer bir kız çalışıyordu. sıcaktan pek haz etmem ama kırmızı koltuklardan gelen yoğun sıcaklık izmir’in sıcağıyla yüzüme yüzüme vururken ben anlamsızca rahatlıyordum, benim için günlük almam gereken bir ilaç olmuştu gözleri. zaman akıp giderken kendi kendime farkettim ki istanbul’a dönüşüm benim için yaptığım en acılı yolculuk olacaktı. insan tanımadığı birini özler mi? adını bile bilmediği birini. bir yabancıyı özlemek mümkün mü? kendi kendime değil dedim, öyleyse bunu yapmalıydım. günlük dozumu almalı ama adım atmamalıydım. yaşamaktan korktuğumu farkedememiştim bağımlısı olduğum bakışları hala görebiliyorken. istanbul’a döndüğümde “arzu”dur o dediler. olur öyle, geçer dediler ve bir şeyler daha sonra bir şeyler daha... her gün daha iyi anlıyorum ki bahsettikleri seks ihtimali ile oluşan “arzu” değildi benim sahip olduğum; zira yıllar sonra artık daha eminim hayatımın kadınını tanıma fırsatıydı benim kaçırdığım. sevmekten korkmaktı benim yaptıklarım. geri dönmeyi planladım geri dönmeliydim herkese, her söylenene rağmen denemeliydim şansımı. derken tanklar kapattı aramızı, a skerler dizildi önüme. kader dedim kadere inanmayarak. bazen düşünüyorum ya mr. nobodydeki gibi bir çok seçenek yoksa? ya tek seçeneğimi harcamışsam ve hayatıma girecek herhangi bir kadını bu kadar hızlı, bu kadar çok sevemezsem? ya hayatımın kalanı tek seçeneğimin tutkusuz kopyalarıysa? eğer hala okuyorsanız sizden son bir isteğim olacak. bahsettiğim, 2016 temmuzunda kırmızı koltuklarda çalışan renkli gözlü kasiyer kızı bulmama yardım edin. biliyorsanız adını mesaj atın, bu yazının ardına yazın, dumanla haber edin veya güvercin yollayın. çaresizim artık her yol tercihimdir her çaresiz gibi.