bugün
- iki zenciyle aynı odada uyumak6
- şükredilecek şeyler8
- kızlar acilen konuşmamız gerek19
- dejavu yaşamak6
- aykolik'in her gün mastürbasyon yapması26
- zorunlu eğitim paradoksu4
- uyuyan kızın ayaklarını koklamak5
- hindistan'a atom bombası atmak3
- osimhen lukaku vlahovic salah6
- bir kızı meyveli sodaya alıştırmak5
- en son ne yediniz5
- herkese garip size normal gelen şeyler17
- haftanın gammazları listesi25
- sözlük erkeklerinin göğüsleri10
- aykolik 31 çekmeyi nerden öğrendi sorunsalı11
- iç gıcıklayıcı bir şey söyle7
- mastürbasyon yapmayı unutmayın6
- tarih tekerrür eder mi6
- kaslı serseri mi göbekli iş adamı mı6
- zeytin ağacı2
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması24
- pforzheim den talimat alan yazarlar5
- hurdacı aganın anlattığı kıssa2
- dayanamayıp kitap almak2
- ben sözlüğü ciddiye almıyorum karizması11
- hangi sözlük kızının sağ koltuğuna oturursunuz9
- yiyip yiyip kilo almamak4
- anın görüntüsü21
- zeki insanlar5
- ülkemde başı açık kadın görmek istemiyorum4
- seyir terasının parmaklıklarına yaslanmak5
- ahmet mümtaz taylan3
- süleymancılar6
- mehdinin bir anda gelecek olması11
- damarsız tüysüz manisa yaprağı6
- beyin ameliyatından çıkmak7
- ispartalı kızların gül kokması8
- meme arasının terlemesi4
- farklı bakış açıları3
- gammaz olup kimseyi gammazlamamak8
- iha yaptı siha yaptı7
- sağ koltukta bacağını elleten erkek7
- almanya da pazar günleri dükkanlar açık olsun6
- beyaz ekmek3
- sözlük erkeklerinin sütyen bedenleri3
- chp başa gelirse demirtaş serbest kalır4
- yüksekten düşen karınca3
- 13 ağustos 2026 kolombiya depremi11
- sözlük kadınları üzerine süper tespitler4
- dusan vlahovic8
kısaca anlatacağım ama okumak istemezseniz atlayın son cümlelerime ve neden derseniz dönün bir okuyun. izmir özdere hayatımın kadınıyla tanıştığım ama farkedemediğim yerdir. 2016 temmuz başıydı. kırmızı koltuklarda renkli gözlü kasiyer bir kız çalışıyordu. sıcaktan pek haz etmem ama kırmızı koltuklardan gelen yoğun sıcaklık izmir’in sıcağıyla yüzüme yüzüme vururken ben anlamsızca rahatlıyordum, benim için günlük almam gereken bir ilaç olmuştu gözleri. zaman akıp giderken kendi kendime farkettim ki istanbul’a dönüşüm benim için yaptığım en acılı yolculuk olacaktı. insan tanımadığı birini özler mi? adını bile bilmediği birini. bir yabancıyı özlemek mümkün mü? kendi kendime değil dedim, öyleyse bunu yapmalıydım. günlük dozumu almalı ama adım atmamalıydım. yaşamaktan korktuğumu farkedememiştim bağımlısı olduğum bakışları hala görebiliyorken. istanbul’a döndüğümde “arzu”dur o dediler. olur öyle, geçer dediler ve bir şeyler daha sonra bir şeyler daha... her gün daha iyi anlıyorum ki bahsettikleri seks ihtimali ile oluşan “arzu” değildi benim sahip olduğum; zira yıllar sonra artık daha eminim hayatımın kadınını tanıma fırsatıydı benim kaçırdığım. sevmekten korkmaktı benim yaptıklarım. geri dönmeyi planladım geri dönmeliydim herkese, her söylenene rağmen denemeliydim şansımı. derken tanklar kapattı aramızı, a skerler dizildi önüme. kader dedim kadere inanmayarak. bazen düşünüyorum ya mr. nobodydeki gibi bir çok seçenek yoksa? ya tek seçeneğimi harcamışsam ve hayatıma girecek herhangi bir kadını bu kadar hızlı, bu kadar çok sevemezsem? ya hayatımın kalanı tek seçeneğimin tutkusuz kopyalarıysa? eğer hala okuyorsanız sizden son bir isteğim olacak. bahsettiğim, 2016 temmuzunda kırmızı koltuklarda çalışan renkli gözlü kasiyer kızı bulmama yardım edin. biliyorsanız adını mesaj atın, bu yazının ardına yazın, dumanla haber edin veya güvercin yollayın. çaresizim artık her yol tercihimdir her çaresiz gibi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar