bugün
- yengeç burcu erkeğine katlanıyor olmak9
- çocuklarının yanında darp edilen baba39
- sokakta rastgele bir kıza çıkma teklifi etmek18
- zengin olsan napardın8
- sözlük kızlarının bilekleri neden kalın sorunsalı18
- dünyanın dümdüz olduğu gerçeği17
- türkiye nin az gelişmiş bir ülke olması20
- 31 mayıs günesteki patlama13
- filistin'in gerçek yüzü15
- samsunspor12
- depresyon aktiviteleri9
- anın görüntüsü16
- sudekiray'a sarılmak istemek9
- kemalizm11
- teke tekte ağzını kırabileceğiniz sözlük yazları19
- bik bik'in mutfağına konuk olmak28
- şiir seven erkek10
- 31 mayıs 2025 psg inter maçı18
- çok su içmek8
- aydinoglu bombala'nın sözlüğe vedası10
- çekici kadının tüm çekiciliğini götüren şeyler8
- 1 84 boyundaki erkek15
- en son ne yediniz21
- 17 yıl önce bugün sözlük yazarları ne yapıyordu11
- gecenin şiiri8
- flört sürecini bitiren ölümcül flört hataları10
- karton toplayan çocuk9
- yavuz bingöl8
- sözlük yazarları 15 temmuz da neredelerdi20
- true'nun terbiyesizleşmesi8
- 19 yıllık karısı erkek çıktı9
- ellerim bos gonlum hos11
- denizin içerisinde cinsel ilişki10
- aldatan erkek8
- sakıncalı bulunan kuran meallerini toplama yasası16
- burçlara inanan erkek12
- azeri kızları9
- sözlüğün gey yazarları10
- akp'nin türkiye'ye getirdiği kast sistemi8

entry'ler (14)
bu sene o sene bundan sonra her sene. maçı yorumlayalım bide... abubakar cenkten çok çok iyi bi forvet ilk senesinde böyle ise seneye de bizde olsa düşünemiyorum artık. genç bir oyuncu gelişmeye açık bi oyuncu bugün attığı golde ki ozzy ile verkaç ı mükemmeldi ve aynı zamanda taliscaya verdiği mükemmel bi pas var ortada geçen hafta da aynısını cenk e attı kesinlikle bonservisi alınması gerekir cenki de satıp yerine mükemmel bi forvet almamız gerekiyor. bu takım bu senede şampiyon olacak buna inanıyorum kadroyu koruduğumuz ve bi kaç takviye yaparsak seneye de şampıyon olacağımıza inanıyorum.b u galibiyet de tüm renkli basına girmekte. şampıy15iktaş...
bu sene o sene bundan sonra her sene. maçı yorumlayalım bide... abubakar cenkten çok çok iyi bi forvet ilk senesinde böyle ise seneye de bizde olsa düşünemiyorum artık. genç bir oyuncu gelişmeye açık bi oyuncu bugün attığı golde ki ozzy ile verkaç ı mükemmeldi ve aynı zamanda taliscaya verdiği mükemmel bi pas var ortada geçen hafta da aynısını cenk e attı kesinlikle bonservisi alınması gerekir cenki de satıp yerine mükemmel bi forvet almamız gerekiyor. bu takım bu senede şampiyon olacak buna inanıyorum kadroyu koruduğumuz ve bi kaç takviye yaparsak seneye de şampıyon olacağımıza inanıyorum.b u galibiyet de tüm renkli basına girmekte. şampı15iktaş...
bu sene o sene bundan sonra her sene. maçı yorumlayalım bide... abubakar cenkten çok çok iyi bi forvet ilk senesinde böyle ise seneye de bizde olsa düşünemiyorum artık. genç bir oyuncu gelişmeye açık bi oyuncu bugün attığı golde ki ozzy ile verkaç ı mükemmeldi ve aynı zamanda taliscaya verdiği mükemmel bi pas var ortada geçen hafta da aynısını cenk e attı kesinlikle bonservisi alınması gerekir cenki de satıp yerine mükemmel bi forvet almamız gerekiyor. bu takım bu senede şampiyon olacak buna inanıyorum kadroyu koruduğumuz ve bi kaç takviye yaparsak seneye de şampıyon olacağımıza inanıyorum.
doğuda pkk var diye her insanı aynı görmek nasıl bi şerefsizliktir ulan böyle yaparak bölersiniz zaten ülkeyi sizin gibi gerizekalılar olduğu sürece bi sikim olmaz bu ülkeden bende kürdüm gel beni de kısıtlaştır o zaman şerefsiz seni her kürt pkk lı mı lan şerefsiz kopekler sizin böyle yapmanız ülkeyi bölmeye yönelik ilk sebep zaten şerefsizler...
bunu kıyaslayan insan sıfır ıq ya sahip insandır. nba izlemek çok zevkli olup kalite bakımından daha kaliteli daha zor ve daha eğlenceli bir ligtir.
tuborg gold tabikide.
hayatımda izlediğim en mükemmel penaltı atışı diyebilirim o ne lan yaylana yaylana penaltı kullanma az oldu bile ayıya.
bende bi kürdüm ve bundan dolayı hiç bi zaman üzülmedim çünkü vatanımı milletimi seviyorum şehit olan askere polise emin olun ki en az sizin kadar üzülüyorum biri yazmış ki kürdün yaşayacağı yer türkün izin vereceği yerdir diye bu ne hadsizliktir ben kürdüm ve istediğim her yerde de yaşarım gel o zaman benim de kafamı kes kürdüm diye böyle yaparak yaptığınız tek şey bu güzel vatanı bölmeye çalışmak yazık diyorum başka bi şey demiyorum.
kaza veya tecavüz sonucu olmuşsa sorun yoktur ama isteği ile olduktan sonra ve her önüne gelen ile yatıp kalkmışsa onu kim kabul edebilir ki.
artık bıktık her girdiğimiz ortamda çalmak zorunda mı?
nurettin rençber den yadımda sen, her dinlediğimde eski günleri yad ederim, bi hüzün çöker içime, yapabildiğim tek şey bir sigara daha yakmak.
garanti trakyalıdır sabah kahvaltıyı şarapla yapıyorlar.
anca geçindiğini düşünür zaten. tamam bizde her şeyi ile mükemmel değiliz ama dinimizin farz ve yükümlülüklerini yapmak için elimizden be geliyorsa yapıyoz yapmadıklarımız içinde allah bizi affetsin.
ben yaparım her işi olmazsa bile yemek yapabilirim, çok güzel de yemek yaparım. yani ev işi yapmak içinde illa kadın olmaya gerek yok.