bugün
- 26 haziran 2026 türkiye abd maçı23
- hiranur vakfı'na sahte kemik yaşı davasında hapis3
- 85 milyon kişi uludağ sözlük'ü okuyor12
- demet evgar10
- her haltı atatürkçü olanlar yiyor13
- kadir mısıroğlu'nun soyu7
- kemalistler7
- venezuela6
- dinleri masonlar kontrol ediyor5
- yazarların imza parfümleri14
- araplar puta taparken türkler tek tanrıya inanırdı5
- şu an ihtiyacım var dediğin şey6
- kadınların yüzlerine sürekli bir şeyler sürmesi6
- hızlı para kazanmanın yolları11
- sözlüğün tadının kaçması4
- türkiye abd maçını izleyecek misiniz8
- erkeklerin her işi tek elle yapabilmesi3
- akp'ye katılan belediye başkanları11
- bitcoin2
- 2026 dünya kupası22
- boğa güreşlerini türkiye de yapsak3
- bir insanı sevmek11
- erkekler neden az yaşar10
- aylık 311 bin lira iyi para mıdır sorunsalı3
- mehdi hayatta ama herkes tanımıyor7
- üniversitelerin gereksiz olması3
- 80 yaşına yaklaşmış koltuk sevdalısı siyasiler9
- abd'nin kaan'a motor satışına izin vermesi4
- türk kızı egosu6
- semavi dinlerin faydasını anlamayan ateist2
- allah2
- curaçao fildişi sahili maçı saat 23 te trt spor da4
- dünya11
- kadınların yanlış yapması3
- futbol17
- dikkatli izlersen anlarsın haklı megatron3
- fakirin sevmesi hak mıdır12
- mutluluğun fark edilmemesi8
- kürtler 13 000 yıldır anadoluda yaşıyor4
- falıma bakmak isteyen var mı24
- 24 haziran 2026 venezuela depremi7
- am okşama4
- kıskanmak7
- düşün ki o bunu okuyor16
- türk erkeği egosu4
- imdat arkadaşlar4
- günün şiiri3
- m uludagsozluk com da görsel yüklenmeme sorunu4
- pkk nasıl biter5
- kemal kılıçdaroğlu18
entry'ler (30)
Güzel Mudanyamın yeni belediye başkanıdır. Belki Mudanyama merkezden uzun süre hizmet gelmeyecek fakat en azından belediye paraları da saçma sapan yerlere gitmeyecektir, bundan eminim. Ne demek istediğimi merak edenler google'a mudanya'da yolsuzluk yazıp araştırabilirler, gerekli haberlere ulaşacaklardır. Makam kapısını söktürmesi gerçekten mudanyada yaşayan bir birey olarak söyleyebilirim ki, hepimizi etkilemiştir zira kendisinin seçim vaatlerinden birisi de buydu. Bu neden önemliydi? Şundan önemliydi, belediye başkanıyla yüz yüze görüşmek istediğinizde, sekreterinden 'başkan bey şu anda burada değil, daha sonra gelin' cevabı almak farklıdır, bizzat odanın içerisine kafanızı uzatıp orada mı değil mi diye bakmak farklıdır.
Araba mevzu ise, araç bundan 2 yıl önce kiralanmıştır, önceki belediye başkanımız kullanmaktaydı, aylık ödemesi yazdığı gibi 4.500 tl idi. Bunu yıllığa vurduğunuzda oldukça yüksek bir gider ortaya çıkmaktadır. Lakin Hayri başkanımız bu aracı en iyi şekilde kullanmıştır (kimileri reklam yapıyor diyebilir fakat reklamla uzaktan yakından alakası yoktur, çünkü aracın aylık ücreti çoktan ödenmiştir, araç geriye verilse bile paranın bir kısmı geriye gelmeyecektir, bu yüzden de en doğrusunun bu olacağına karar vermiştir Hayri başkanımız)Peki bu başkan ne ile gidip gelmektedir diye soracaksanız da, kendi aracıyla gidip gelmektedir.
Umarım daha iyi yerlere gelecektir Hayri başkanım (uzun bir aradan sonra bana da entry girdirmiştir ayrıca, kendisine tekrardan teşekkürleri borç bilirim)
Araba mevzu ise, araç bundan 2 yıl önce kiralanmıştır, önceki belediye başkanımız kullanmaktaydı, aylık ödemesi yazdığı gibi 4.500 tl idi. Bunu yıllığa vurduğunuzda oldukça yüksek bir gider ortaya çıkmaktadır. Lakin Hayri başkanımız bu aracı en iyi şekilde kullanmıştır (kimileri reklam yapıyor diyebilir fakat reklamla uzaktan yakından alakası yoktur, çünkü aracın aylık ücreti çoktan ödenmiştir, araç geriye verilse bile paranın bir kısmı geriye gelmeyecektir, bu yüzden de en doğrusunun bu olacağına karar vermiştir Hayri başkanımız)Peki bu başkan ne ile gidip gelmektedir diye soracaksanız da, kendi aracıyla gidip gelmektedir.
Umarım daha iyi yerlere gelecektir Hayri başkanım (uzun bir aradan sonra bana da entry girdirmiştir ayrıca, kendisine tekrardan teşekkürleri borç bilirim)
muhtemelen bu başlığı açan arkadaşın bir yakını, dağda, saçma sapan bir kurşun yüzünden canını vermemiştir,şehit olmamıştır. o yüzden bir şey demiyorum, önce biraz beynini geliştirmesini istiyorum, beynini kullan @1,beynini. bir şey denilesi bir başlık değildir.
ne yazık ki 9 yıldır başımızda olan insan tipidir.
bunu buraya yazanın da bu adama hak verenin de beyninde sorun olduğuna dair şüpheler uyandıran entridir.
erkek babasıysan ve milletvekili tanıdığın yoksa üzgünüm, oğlunuz 22 yaşına gelemeden şehit olacaktır
denilesi entridir
denilesi entridir
gitsinler cemaate girsinler, üniversiteyi bitirmiş, yüksek lisans yapmış adamlardan daha çok para kazanırlar, hem de oturdukları yerden veya gitsinler dağa çıksınlar, haburdan davullarla zurnalarla dönerler geriye,bize oranla daha fazla 'insan' muamelesi görürler bu ülkede
köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyen erkektir.
saçmadır. çünkü insan ne yaparsa yapsın kendini alıkoyamaz. seven varlıkemlarız, sevmeye alışmışız. ufak tefek depresyonlu dönemlerimiz olsa da hepiniz sevmeyi, sevilmeyi isteriz.
muhtemelen metin 2 oynayamamak çocuğun aklını yitirmesine sebep olmuştur, gerizekalıdır
kürtlerin sanki bu topraklar üzerinde devlet kurmak gibi bir amacı varmış havası veren başlıktır. oysa ki durum öyle değildir. nasıl ki savaşı yaşlılar başlatıp, gençler ölüyorsa durum burda da aynıdır. üst kesim bir tabaka böyle bir durum ortaya çıkartmıştır oysa ki alt kesimin bundan haberi bile yoktur, zira böyle bir istekleri de yoktur. binlerce yıldır kardeş olan iki toplumun, şimdi ayrışması niyedir?
bir de benim gibi hâlâ çaylaklıktan kurtulamamış olanlar vardır ki.
erkeğin parasıdır. isterse pezevenk olsun. bir kadın, bir erkekte ilk olarak parasına bakar
eskilerin dediği bir laf vardır
ahde vefa.
işte bunu iyi bileceksin. gerisi çorap söküğü gibi gelecektir zaten
ahde vefa.
işte bunu iyi bileceksin. gerisi çorap söküğü gibi gelecektir zaten
yeni yemek yemiştir. o yüzden canı istemiyordur. bu başlığa verilebilecek en iyi önerme bu sanırım
1 kişi daha beğense niğde plakaya ulaşacak olan kızdır.
sorgulayabilmektir yalnızlık. neden şu anda yalnızım diye kendisiyle hesaplaşmasıdır insanın. düşünmektir yalnızlık. eskileri düşünmek, iç çekmek ve ardından gelen sigara. sonucu mutsuzluğa varır. aşırı dozda alınmaması gerekir
Nefes aldığımız sürece, hiçbir şey için geç kalmış sayılmayız
Debbie Macomber - Bahçemde Yeşeren Umutlar.
Debbie Macomber - Bahçemde Yeşeren Umutlar.
müziğin evrenselliğine inanmıştır. müziğin dili, dini, ırkı olmadığının bilincindedir. zira dünyaya kaç tane böyle bir ses geldi ki, neden dinlemeyeyim yani şeklinde de sormuştur zamanında muhtemelen kendine
badem - sensiz kalacak bu şehir
hiç unutmam, şarkının nakaratını kollarımın arasındayken söylemişti, gidiyordum. nerden bilebilirdim 1 hafta sonra bana o mesajı atacağını.
hiç unutmam, şarkının nakaratını kollarımın arasındayken söylemişti, gidiyordum. nerden bilebilirdim 1 hafta sonra bana o mesajı atacağını.
pilli bebek - haram geceler (özellikle pilli bebekden dinlenilmesi gerekir)
hava inanılmaz sıcak, terden gebereceğim sanırım(sözleri bilenler anlamıştır sanırım).
hava inanılmaz sıcak, terden gebereceğim sanırım(sözleri bilenler anlamıştır sanırım).