bugün
Y
yeksin8 yıl önce
galerindeki en son resmi at
Güzel seçim yapmışım. Bunu duvar kağıdım yapıcam. (img:#1495690)
Y
yeksin8 yıl önce
bekaret beyindedir diyen kız
pek çok bekar evini şenlendirmiş kaşardır.
Y
yeksin8 yıl önce
bekaret beyindedir diyen kız
pek çok bekar evini şenlendirmiş kaşardır.
Y
yeksin9 yıl önce
atatürk bugün yaşasaydı ak partili olurdu
(img:#1460488)
Y
yeksin9 yıl önce
emeklilik yaşının 72 ye çıkarılması
Öldükten sonra emekli olunmalıdır çok az bu sayı.
Y
yeksin9 yıl önce
parayla kadın satın almak
Şişme kadındır.
Y
yeksin9 yıl önce
okan buruk
bir türk futbolcusu. (bkz:galatasaray) (bkz:inter) (bkz:beşiktaş) (bkz:galatasaray) ~gün itibariyle~
Y
yeksin9 yıl önce
ssc napoli
`maradona`'nın şampiyon yaptığı takımdır.
Y
yeksin9 yıl önce
fethi şahin in facebook profili
çok ilgi çekici şekilde işid yandaşlığı yapmış gönderileri bulunmakta. diğer askerde bir yıldan fazladır işidin elindeymiş. yavaş yavaş işid'in bizi karışıklığa sürüklemek için yaptığı propaganda olabilir mi acaba diye düşünmeye başladım sanırsam bun… devamını gör
Y
yeksin9 yıl önce
çok ilgi çekici şekilde işid yandaşlığı yapmış gönderileri bulunmakta. diğer askerde bir yıldan fazladır işidin elindeymiş. yavaş yavaş işid'in bizi karışıklığa sürüklemek için yaptığı propaganda olabilir mi acaba diye düşünmeye başladım sanırsam bun… devamını gör
Y
yeksin9 yıl önce
Y
yeksin9 yıl önce
Y
yeksin9 yıl önce
Y
yeksin9 yıl önce
Y
yeksin9 yıl önce
maymundan geldiğine inanan maymunistana gitsin
başlattığım kampanyadır. halen daha maymunla ortak atadanız diyen cahil evrimciler ya susun yada gidin. evet.
Y
yeksin10 yıl önce
balkona hdp bayrağı asmak
o gemi batali cok oldu dedigim bayrak asma olayidir.
Y
yeksin10 yıl önce
akp ye tepki gösteriyoruz pusulaya attırıyoruz
gençlerin haklı tepkisini ortaya koyması için solcuyuz.biz tarafından düzenlenen etkinlik. inadına Hdp inadına attırıyoruz.
Y
yeksin10 yıl önce
elektrik direği
yurdum insanının tırmanmaktan zevk aldığı, tırmanmakla kalmayıp çarpılmak istediği direk (bkz:elektrik alamadım).
Y
yeksin10 yıl önce
kürt erkekleri türk erkeklerinden daha yakışıklı
ey dostlar; Bu bir gercek olaydır. Kürt erkekleri türk erkeklerine istinaden daha yakışıklı ve boyları uzundur. Onun icin türk kızın ın tanıştıgı gezdigi illa birtanede olsa kürt erkegi vardır. Sevgili olarakta olabilir. Güclu oldukları icin iki t… devamını gör
Y
yeksin10 yıl önce
cigara bir kez içmiş biri bağımlı olur mu
Bir sorudur. Detay veriyorum; geçen günlerde bir arşam arkadaş ortamda birinin bir tütünü sigara kağıdına kalın bir şekilde sardığını görmüş. Muhabbet ilerlerkende bunu dönmüşler aralarında. Bizim elemana da vermişler ve cigara olduğunu söylemişler… devamını gör
Y
yeksin10 yıl önce
ben 6 yaşından beri viski içiyorum ulan
(img:#858939)
Y
yeksin10 yıl önce
kirli sakallı şişman orta boylu erkek
kadınların çok sevdiği tipte bir erkektir.
Y
yeksin10 yıl önce
bere takan küt saçlı kız
şeker kızdır. tabii ki domuz gibi şişman olmaması kaydıyla.
Y
yeksin10 yıl önce
pkk leşleri türkiye ye alınsın diyen hdp li
pervin buldan'dır. (img:#803903) leşleri sınırda bekliyormuş, onlar da tece vatandaşıymış. hasiktir.
© copyright 2005 - 2026