bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum26
- samsun da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü5
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin11
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- 4 haziran 20262
- uysaljakoben21
- 1 euro 53 50 tl2
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- ayı saldırınca yapılması gerekenler13
- gammaz olmuşum13
- reha muhtar25
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir6
- doğu türkistan'ın ülke olması2
- gece yarısı çalan telefon7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- aquila bicipite8
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız3
- tutku2
- kemal kılıçdaroğlu35
- minyon kadın siniri5
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- kadınların zeka seviyesi3
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- elit olmak için gerekenler13
- gocu26
- denize sıfır bir ev sahibi olmak3
- ikinci evliliği yapanları anlayamamak21
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak3
- bayrakları bayrak yapan bayrak imalatçılarıdır2
- babaya masaj yaptırmak2
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- geceye bir söz bırak3
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- eski dizileri izlemek3
- her şeyin sanalda olmadığı gerçeği2
- türkiye dünyanın 16 avrupa'nın 6 ekonomisidir2
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- hayatın artık aşırı monoton gelmesi2
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- ona bir şey söyle16
- koca2
- gey görünce gey olmaktan korkan erkek21
- kel erkek3
- turkei kıymentini bilin19
- tek arkadaşının olmaması10
- hapse düşünce hemen koğuş ağasını dövmek9
entry'ler (22)
behzat ç'de de geçer. (bkz: (vid #5745) ). artık adamlar neresinden gülüyorlarsa z harfi çıkartabiliyorlar gülerken, ki bu da bizi lise yıllarına götürüyor.
ilk Historia de un Amor şarkısını dinledim derken je veux ve les passants şarkılarını dinledim ki on numara 5 yıldız diyebilirim. Ama http://www.youtube.com/watch?v=SvNkh9vJGSk ilk yorum ile Türkiye de ne kadar sevildiğini anladım. Sebebi inci yazarları olabilir.
Bir cafe'de dinleyip shazam aracılığıyla Laura Fygi'den dinlediğim aşk şarkısı. Ne dediğini anlamasam da ne demek istediğini tahmin edebiliyorum. ispanyolca öğrenme sebebi de olabilir.
8 yıl beraber okumuş insanların "beraber yürüdük biz bu yollarda" şarkısını söylemesini doğan yayın grubunun manipüle etmesinden farklı bir şey değildir. bu mantıkla Başbakan çikita muz şarkısını beğense tüm muzcular akp'li olurdu.
en çok üzüldüğüm sporcular. sen o kadar koş 100 metre atletleri senden daha popüler olsun. olacak iş değil.
diksiyon derslerinde kullanılan kelime(hababam sınıfında kung-fu fung-hu benzeri diyaloglara sebep olan kelime.
gençler ve beyler arasında kaldıktan sonra haydi gaylar(geyler) gidiyoruz.
piyasada ki en kaliteli polisiye diziyi ayırt etme yeterliliğine sahip bir beyin yapısıdır. dedektif memoli, arka sokaklar gibi dizilerle kıyaslandığı alternatifi olmayan bir dizidir ve çok şükür bunu ayırt edecek beyne sahipler.
(bkz: behzat ç izleyenlerin beyin yapısı) yorumu ile aynı düşünceleri paylaştığım yazar
meclis bu iş için fena bir yer değil gibi. 550 adamdan 2-3 tanesi piyasa da gözükmese hiç bir şeyi umursamadan yaşayabilirler.
taksi otomobile farketmez, kendimi gösteri yapan maymun gibi hissediyorum, yukarıdan birileri grup halinde beni seyrediyor. "açıkta bir şey mi var anlamadım" durumuna maruz kaldığımdan en kısa sürede araba camlarında film taktırmak gerek.
yazın en sıcak günlerinde kış mevsimini yaşatan, bankta otururken lost dizisindeki kara bulutu andıran beyaz bir bulutun gözünüzün önünden geçip gittiğini gördüğünüz, sabah uyandığınızda yapılabilecek en güzel kahvaltı mekanıdır. yeşil daha bir yeşil, mavi daha bir mavidir. orayı görmemek çok büyük bir eksikliktir.
jimmy soul - if you wanna be happy şarkısının reklam müziğini yapan mağaza. bu şarkıyı her dinlediğimde mutlu olduğumdan adamların reklamları nasıl olursa olsun seyrederken zevk alıyorum.
yönetimde ki tek taraflılığa alternatif olarak ortaya çıkan model. aynı zamanda kitaplarda yapılan yorumlar da "bizim gibi ülkelerde yapılması zor" diye tarif edilen modeldir.
okullarda ise yönetişim, verimlilik, etkinlik gibi kavramlar öğrencilerin midesini bulandıran her derste bahsedilen ve öğrenciler tarafından yapılan açıklamaların çoğunluğu hoca tarafından beğenilmemektedir.
okullarda ise yönetişim, verimlilik, etkinlik gibi kavramlar öğrencilerin midesini bulandıran her derste bahsedilen ve öğrenciler tarafından yapılan açıklamaların çoğunluğu hoca tarafından beğenilmemektedir.
jailbreak sonrasında cydia tweakleri(uygulamaları) ile aslında daha önce kullandığınızın iphone olmadığının farkına varmanızı sağlayan jb sonrası gelen mağaza(app store gibi). özellikle activator, sbsetting, music box gibi can alıcı tweaklerin olduğu mağaza.
my sassy girl(korean) filminde çok güzel bir sahnesinde piyona ile çalınan eser. bana klasik müziği sevdiren şarkıdır.
"senle beraber olsam da sevgilim ayrılsak da ölsek de bu yolda hep yalnızlık yavrum yalnizlik ömür boyu
yalnızlık ömür boyu" her duyduğumda aklıma bu gelir. MFÖ'nün muhteşem şarkılarından biridir "yalnızlık ömür boyu" şarkısı.
yalnızlık ömür boyu" her duyduğumda aklıma bu gelir. MFÖ'nün muhteşem şarkılarından biridir "yalnızlık ömür boyu" şarkısı.
rue des cascades şarkısı başta olmak üzere beni benden alan ve sadece bir kaç şarkı seslendiren kişi. bunu benzer etki bırakanlardan birisi de parisienne moonlight şarkısını söyleyen anneke van giersbergendır.
yanındayken sürekli tartışılan ama onun uzağındayken "canım annem ya" diye iç geçirten muhteşem insan. işim yok yarın beni kaldırmayın dememe rağmen sabahın köründe "bu saate kadar yatılır mı" diye ortalığı kasıp kavuran babaya karşı "erken kalkmam" lazım dememe rağmen bana kıyamayıp kaldıramayan kutsal insan.
Onun ölümünden bahsetmek dilimin ucuna gelmiyor. O herkesin barış abi'siydi. Tüm sanatçıları bir arada tutabilecek bir güçtü. Şarkılarında sürekli kendi ismini koyabilmesi, "olmaya devlet cihanda" gibi şarkılarla bizlere yol gösterecek ve asla unutulmayacak güzide insan.