bugün
- kız tavladığım için içerlenen sözlük geyi14
- evli bir adama aşık oldum sözlük25
- anın görüntüsü21
- türkçeye sistemli saldırı7
- muhallebi köpürtmek4
- konuşurken yanlışlıkla tükürmek6
- tayt6
- galatasaray büyüklüğü6
- her yerden engelleyen kız6
- travelerin aşık olduğu evli adam3
- sözlükteki yazarların çok ahlaklı olması2
- ispartalı kızlar9
- memesiz kızlardaki özgüvenin kaynağı18
- arkadaşlar bakar mısınız7
- sözlükte ortamın çok gergin olması5
- gey ve şey kavgası5
- aşık olmuş kızın suratına nah çekmek2
- kaş bıyık alınca yüze gelen güzellik6
- damarsız tüysüz manisa yaprağı17
- ellerim bos gonlum hosu israil'e göndermek2
- kırdığımız kalbi tamir etmek4
- popo liposuction6
- hoşlanılan kızın ıspartalı çıkması5
- anadol2
- güne acı bir gerçek bırak7
- traveler vs iock6
- ispanya'nin terör bitirme formülü41
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi47
- küpe4
- ben divayım5
- hangi manifest kızısın6
- ioçk hırkası3
- yakışıklı olmayan ve kassız erkekler niye var8
- öbür sözlükten gelen yazarlar8
- fatma betül sayan kaya71
- cumartesi günü yapılabilecekler3
- travelerin içince pisleşmesi3
- parcalandim toparlanamiyorum36
- hazaryada kağan neden yavudiliği seçti3
- from gold from dust28
- libidonun anlden pik yapması2
- meksika açmazı macerası7
- arsa kapatmak3
- nureddin zengi tugayları2
- emevi dini2
- kız görünce değişen erkek4
- oyum ak partiye4
- gs'nin 8 şampiyonluğu iptal edilecek7
- sözlüğün manyak dolu olması6
- akrabanın 11 milyonu gitmiş3
entry'ler (135)
odtü devrim stadında gün batımından yatış anına kadar içmek.
siki tuttuğunu gösterir. daha ne bekliyordun?
çok ciddi bir şekilde düşünülmesi gereken anarşik söylem. söyleyenin hastasıyım. o ayrı.
-lan yine amı götü dağıttık ya
+?!?!
+?!?!
hayallerinize kavuşana dek yapabileceğiniz en güzel iş.
erkekliğin en katı ve acımasız halidir ayriyetten. gördüğünüzde durmayın, kaçın.
genetiği değiştirilmiş bamya olması muhtemel uzuv. pipi ne lan? hakaret ediyorsunuz adamlara.
'diğer bütün babalarda benim babam gibi miymiş lan' diye bir öğrenme süreci de geçirilir ayriyetten bu evrede.
çapkınlığını her halükarda yapabilecek erkektir. durdurabileceğinizi mi sandınız? *
rock müziğin olmadığı bir yer. evet. deep purple ülkenin her tarafını gezmiştir ama insanlar oturarak deep purple'ı dinlemiştir. biz de bu kadar şanssız bir ülke olmakla kalıyoruz malesef.
her an her birimizin olma ihtimalinde olabilecek yazar. çok sıkıldığı bir anda, kendini anlatabilme, kendisini okuyan en azından bir tanesine 'ulan evet kesinlikle budur' dedirtecek derece düşünen ve düşündürten binikiyüz feet uzaklıkta olan insandır.
takıntılılar için (bkz: sex)
eğer içmeyen bir kişi tarafından çok nadiren kullanılıyorsa ilkinde gayette uçuran bir modeldir. bağımlılığı ise insanlarımızın şahsi güçsüzlüğüne, kayıp gitmişliğine dayanır.
bir de genelde erkek kişisi olur bu tehdidi içeren kimseler. ama çoğunlukla yalan söylerler. nasıl bir tutku yaşıyorlarsa artık içlerinde... ama yalan.. yalan.. inanmayın. hiçbir şey ölüm kadar gerçek değil. tehdit eden de en az bu kadar bilir bu gerçekliği.
tutkulu ama sorunlu bir aşk yaşarken bir türlü vazgeçemediği bir şeydir bu.
muhtemel asosyal tiptir. türkiyedeki düzene karşı koymaya çalışan, uyuşturucuyla kendisine gelen, türkiyedeki bayanlardan hoşlanmayıp rusyaya kaçma isteğiyle yanıp tutuşan erkektir.
mesela ankaradır. mesela eskişehirdir. eskişehirde öğrenci olup ankaraya gidip gelmektir ve yaz okulu münasebetiyle eskişehir ankara arasi tikilip kalmaktir. lanet etmektir hayata 'neden ulan neden denizli bi yer yazip gitmedim' diye. eğer uzun yıllar da deniz kenarında yaşanmışsa özlemektir o eski yazlari, yaşananlari tam da o güzel deniz kenarında
erkeklerimizin de erken boşalma sorunsalını varsaydığımızda dengenin saglandığını düşündürten hadise.
rusla hayaller kurup birlikte olan sevgilisinin ardından doğal olarak dengesi bozulmuş hatun kişidir. tasvip edilir mi edilmez ama yürü be kim tutar