bugün
- yahudilerin hepsi iyi insan değil6
- ağır müslüm gürses sözleri7
- sözlükte kavga olmayacak hissi14
- takip ettiğiniz israilli haber kaynakları6
- kızılay avm6
- kiraz cicegi kolonyasi30
- hayatını garantiye almak isteyenlere tavsiyeler5
- ben troll üm7
- brooks nader3
- kıymalı üzümlü börek3
- abd ve çin'i takip etmek için kanallar öner3
- kars kaşarı vs izmir kaşarı6
- ağırlık kaldıramayan erkek7
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı77
- en son ne yediniz9
- kendini çok önemli sanan yazar14
- kim cha eon sözlüğün en iyi yazarıdır4
- flört5
- rüyaları bir süre kaydedip filmini çekmek3
- ekmeği ayaklar altında çiğnemek5
- türkiye nin girişine yazılması gereken söz8
- ahmet kaya3
- bazı insanların birbirini kırmaktan zevk alması5
- fenerbahçe biraz sert biraz katı14
- közmatik3
- kaşif kozinoğlu olayıda kapandı2
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı18
- üniversiteli eskort kadınlar10
- uyanıp ilk iş mustafa yıldızdoğan açmak3
- beyaz giyince kesin üstüne yemek dökmek6
- birini sevmek2
- şahin siyonistle islamcı kardeştir6
- pisa ortalamasında avrupaya çakmamız5
- tai lung'un sürekli yanlış bilgi vermesi4
- hiç yalan söyleyememek ister miydin5
- üst geçit3
- yalanlarla yaşıyorum3
- tarhana kurutmak2
- e r'e k t o r6
- türk kızı6
- ekşi sözlük7
- kedi sevmeyen insan5
- sikerim böyle hayatı deyip ibo show izlemek2
- enayimiknatisii28
- fikir paylaşma günü6
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma u19 maçı2
- rüyamda intihar ettim2
- aziz yıldırım14
- yazılımcıların flört edememesi2
- format at düzelir3
entry'ler (135)
odtü devrim stadında gün batımından yatış anına kadar içmek.
siki tuttuğunu gösterir. daha ne bekliyordun?
çok ciddi bir şekilde düşünülmesi gereken anarşik söylem. söyleyenin hastasıyım. o ayrı.
-lan yine amı götü dağıttık ya
+?!?!
+?!?!
hayallerinize kavuşana dek yapabileceğiniz en güzel iş.
erkekliğin en katı ve acımasız halidir ayriyetten. gördüğünüzde durmayın, kaçın.
genetiği değiştirilmiş bamya olması muhtemel uzuv. pipi ne lan? hakaret ediyorsunuz adamlara.
'diğer bütün babalarda benim babam gibi miymiş lan' diye bir öğrenme süreci de geçirilir ayriyetten bu evrede.
çapkınlığını her halükarda yapabilecek erkektir. durdurabileceğinizi mi sandınız? *
rock müziğin olmadığı bir yer. evet. deep purple ülkenin her tarafını gezmiştir ama insanlar oturarak deep purple'ı dinlemiştir. biz de bu kadar şanssız bir ülke olmakla kalıyoruz malesef.
her an her birimizin olma ihtimalinde olabilecek yazar. çok sıkıldığı bir anda, kendini anlatabilme, kendisini okuyan en azından bir tanesine 'ulan evet kesinlikle budur' dedirtecek derece düşünen ve düşündürten binikiyüz feet uzaklıkta olan insandır.
takıntılılar için (bkz: sex)
eğer içmeyen bir kişi tarafından çok nadiren kullanılıyorsa ilkinde gayette uçuran bir modeldir. bağımlılığı ise insanlarımızın şahsi güçsüzlüğüne, kayıp gitmişliğine dayanır.
bir de genelde erkek kişisi olur bu tehdidi içeren kimseler. ama çoğunlukla yalan söylerler. nasıl bir tutku yaşıyorlarsa artık içlerinde... ama yalan.. yalan.. inanmayın. hiçbir şey ölüm kadar gerçek değil. tehdit eden de en az bu kadar bilir bu gerçekliği.
tutkulu ama sorunlu bir aşk yaşarken bir türlü vazgeçemediği bir şeydir bu.
muhtemel asosyal tiptir. türkiyedeki düzene karşı koymaya çalışan, uyuşturucuyla kendisine gelen, türkiyedeki bayanlardan hoşlanmayıp rusyaya kaçma isteğiyle yanıp tutuşan erkektir.
mesela ankaradır. mesela eskişehirdir. eskişehirde öğrenci olup ankaraya gidip gelmektir ve yaz okulu münasebetiyle eskişehir ankara arasi tikilip kalmaktir. lanet etmektir hayata 'neden ulan neden denizli bi yer yazip gitmedim' diye. eğer uzun yıllar da deniz kenarında yaşanmışsa özlemektir o eski yazlari, yaşananlari tam da o güzel deniz kenarında
erkeklerimizin de erken boşalma sorunsalını varsaydığımızda dengenin saglandığını düşündürten hadise.
rusla hayaller kurup birlikte olan sevgilisinin ardından doğal olarak dengesi bozulmuş hatun kişidir. tasvip edilir mi edilmez ama yürü be kim tutar