bugün
- türkler ve araplar aynı ırktandır8
- v a m p i r o v9
- true nun çaylak olması15
- batının türkiye hayranlığı12
- ekrem imamoğlu ile kafayı bozan ak partililer19
- şeriatçı olduğunu kimseye söyleyemeyenler23
- erdoğanın 300 milyar dolar serveti olması13
- chp liler neden ingiliz düşmanı değil46
- ekrem imamoğlu'nun bir sevgilisi olduğu iddiası31
- sırrı süreyya önder37
- yeni akit'in yılın haber sitesi seçilmesi8
- aşık olmanın avantajları14
- üstad kadir mısıroğlu14
- arda güler12
- tayyip erdoğan ın artık kabak tadı vermesi10
- dördüncü murad8
- chp nin olmazsa olmazı9
- evli erkek9
- evli erkeklerle ilişkiye giren kadınlar8
- fotokopici bi erkek9
- osmanlı yı yeniden kuracağız21
- yazarların sahip olmak istedikleri süper güçler18
- bir evlilik ne zaman bitmeli10
- uyudun mu yazan kız15
- iyi insan olmanın hiçbir işe yaramaması21
- hıdırellez9
- iyi geceler17
- depresyondan kurtulamamak10
- 4 mayıs 2025 fenerbahçe beşiktaş maçı38
- silivri'deki yapraklar alkışlıyor mu15
- gerçeği aramak10
- şeytan13
- bir sonra ki halife kim olacak14
- hırsız vaaaaaaaaaar12
- hiçbir bant o yolsuzluk dosyasını kapatamaz13
- özgür özel'e atılan osmanlı tokadı16
- o kadın polisimiz başörtülüydü20
- kader doğuştan yazılı bir şey midir12
- ali koç11
- ramadan fahriden8
- 13 yıl önceki fotoğraflarınız11
- 4 mayıs özgür özele saldırı30
- en sevdiğiniz sözlük ahmeti8

entry'ler (34)
nedeni basketbolun tamamen zeka gerektirdiği. e herkeste de zeka olmadığına göre oynayanlar özel insanlardır. özel insanlarda toplumda daha fazla ilgi görür. (bkz: eyyorlamam bu kadar)
uzun bir aradan sonra aşkın izleneceği maçtır. heyecan verir.
gayet gurur duyulması gereken harika gerçek.
almanya,fransa,hollanda,uruguay (brezilya) dörtlüsünün olma ihtimali yüksektir.
minübüse binmem gerekti. e bindim bende napayım. bi de bindim ki ne göreyim? okuldan sürekli bana bakıp gülümseyen,benim umursamadığım ama götümü kaldırdığı için de minnettar olduğum kız ve arkadaşı. bende tabi gayet kuul bir tavırla parayı verdim şöföre ve inişte direk kapıyı açıp inme gibi güzel avantajlar sağladığı için şöförün yanındaki ön koltuğa oturdum.
böyle güzel güzel ilerliyoruz. arkadan kızların gülme sesleri geliyor falan. sonunda ineceğimiz yere geldik. gırtlağımı temizleyip o güzel sesimle "abi müsait bir yerde" dedim. adam sağda durdurdu arabayı. tam kapıyı açıp ineceğim ama bir sorun var. sizce ne? kapı açılmıyor aq. ulan zorluyorum açılmıyor bir türlü. böyle 10-15 saniye geçti. şöför de durumu fark etti tabi "aşağı çek onu" dedi. tamam abi dedim çektim aşağı yine olmuyor. sonra sinirlenip "olm sert indir şunu" dedi. tabi bu arada bütün yolcular bizim diyaloğu dinliyor. bende en son kıpkırmızı olmanın getirdiği sinirle birden aşağı çektim ve açıldı. demek kapı açılabiliyormuş vay amk falan dedim tabi şaşkın şaşkın. tabi bu arada kıpkırmızıyım ve indikten sonra kızların gülmesini falan görebiliyorum. neyse işte bu da böyle bi anımdı. keşke olmasaydı tabi. niye oldu ki? bak yine yerin yarılmasını arzuladım bi anda ya.
böyle güzel güzel ilerliyoruz. arkadan kızların gülme sesleri geliyor falan. sonunda ineceğimiz yere geldik. gırtlağımı temizleyip o güzel sesimle "abi müsait bir yerde" dedim. adam sağda durdurdu arabayı. tam kapıyı açıp ineceğim ama bir sorun var. sizce ne? kapı açılmıyor aq. ulan zorluyorum açılmıyor bir türlü. böyle 10-15 saniye geçti. şöför de durumu fark etti tabi "aşağı çek onu" dedi. tamam abi dedim çektim aşağı yine olmuyor. sonra sinirlenip "olm sert indir şunu" dedi. tabi bu arada bütün yolcular bizim diyaloğu dinliyor. bende en son kıpkırmızı olmanın getirdiği sinirle birden aşağı çektim ve açıldı. demek kapı açılabiliyormuş vay amk falan dedim tabi şaşkın şaşkın. tabi bu arada kıpkırmızıyım ve indikten sonra kızların gülmesini falan görebiliyorum. neyse işte bu da böyle bi anımdı. keşke olmasaydı tabi. niye oldu ki? bak yine yerin yarılmasını arzuladım bi anda ya.
insanın canını acıtan,yüreklerini sızlatan hatadır.
sinir krizi geçirtebilme imkanına sahip hatadır.
ssl hatası yüzünden kaç gündür çok kötüyüm be sözlük.
insanı girilen entry'ler vasıtasıyla sinirlendiren bir başlık. bazı mahlukatlar hakaretten öte gidememiş,yobaz ve faşist olduklarını kanıtlamışlardır. sinirden kuduruyorsunuz dimi beyler? o inancı gereğince örtünen kadını görünce,cuma namazından çıkan onlarca insanı görünce? çıldırıyorsunuz çünkü hala ülkenizi tanıyamamışsınız. bu ülke böyle aga. bak senin onayladığın giyinme biçimini ülkede yüzdeye vurursak daha az kişi tarafından kullanıldığını kanıtlayabiliriz. peki bu hakaret ettiğin insanlar diyor mu "biz bunları görmek istemiyoruz,gözümüz görmesin bunları" diye? demiyorlar dimi? e o zaman sen de demiyeceksin yobaz insan. pisliksiniz,pislik kalacaksınız. edep ya hu!
ateizm derneği'nin kurucusu.programa katıldılar,izledim.cidden bu arkadaş bilgili,baya sorgulayan,beyni çalışan bir arkadaş değil.ergenin teki.mal mal espriler yapıp yavşakça gülmekten başka yaptığı,konuştuğu bir şey görmedim.
ilginç bir hatadır.
yalnız otobüs muavini değil,minübüs şöförü,balıkçı,okul hizmetlisi'nde de görülebilecek şeyler. ilginç adamlar bunlar vesselam. cidden ilginç. ulan herifin kıyafetine bakıyorsun cidden kötü,bakımsız yani durumu yok. ama ellerine bakıyorsun ayfon 5'ler,s4'ler yok efendim htc'ler.
kafalar kafalar...
kafalar kafalar...
yoruldum ben sözlük.ülkenin durumundan,farklı görüşlere tahammülsüzlükten,havanın fazla sıcak olmasından bıktım artık.bide 1 saattir midem bulanıyor sözlük.ben yorulmayayım da kim yorulsun yahu?
Hz. Muhammed güç değil, hak-hukuk merkezli bir yaşam sürdü. Fakirin, ezilenin, o döneme kadar insan olarak görülmeyen mal-meta muamelesi yapılan kölelerin birey olarak hak ve özgürlüklerinin teminat altına alınmasını islam bilinciyle sağladı.
Birgün huzurunda konuşurken titreyen bir adama Rahat ol! Ben kral değilim. Ben sadece kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum. demesi, topluluk içinde otururken dışarıdan onu tanımayan yabancı biri geldiğinde, Peygamberin diğerlerinden farklı-üstün-havalı bir görünüşü-duruşu olmadığı için "Hanginiz Peygamber?" diye sormak zorunda kalmasının bilinmesi, zengin-soylu ailelerden müslüman olanların, önceden köle olan müslümanlarla aynı sofrada, halkada bulunmaktan rahatsız olmaları karşısındaki püskürtücü net tavırları açıkken bugün bizlerin 1400 yıl önceki hak ve adalet ortamından çok geride olduğumuz kesin gibi...
Birgün huzurunda konuşurken titreyen bir adama Rahat ol! Ben kral değilim. Ben sadece kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum. demesi, topluluk içinde otururken dışarıdan onu tanımayan yabancı biri geldiğinde, Peygamberin diğerlerinden farklı-üstün-havalı bir görünüşü-duruşu olmadığı için "Hanginiz Peygamber?" diye sormak zorunda kalmasının bilinmesi, zengin-soylu ailelerden müslüman olanların, önceden köle olan müslümanlarla aynı sofrada, halkada bulunmaktan rahatsız olmaları karşısındaki püskürtücü net tavırları açıkken bugün bizlerin 1400 yıl önceki hak ve adalet ortamından çok geride olduğumuz kesin gibi...
Ben abartılı bi şekilde yatıp,babamın doğum günü olmasından mütevellit ona hediye alıp,doyasıya pasta yiyip en sonunda da real-bayern maçını izleyip yatmayı planlıyorum sözlük.
Keşke bütün endişelerimiz böyle olsun dedirten muazzam endişe.
edeptir,iffettir.
Bazı malların ıslah edilmeye ihtiyacı olduğunu açıktan gösteren bir görüştür. Yahu sen kimsin? Sen kimin adına karar veriyorsun? Yazık arkadaşlar,çok yazık.
Bilgili ve ilgili arkadaşların hakkında beni bilgilendirmelerini arzu ettiğim maç.örneğin saati ve kanalını öğrensem hoş olur.