bugün
- evrim teorisine göre ilk canlı hemen türedi mi8
- selam sizinle tanışmış mıydık4
- yakışıklı erkek gören türk kızının tepkisi10
- sözlükte yazmanın faydaları3
- saraca finch house6
- bir şeyler söyle8
- tc'nin geleceği cumhuriyeti kuran chp ile olacak4
- arkadaşlar bakar mısınız15
- true'nin akp'ye oy vermesi6
- şirinler köyüne yeni şirin13
- uzun boylu beyaz gömlekli kot şortlu beyaz dişli3
- evlilik vs bekarlik3
- her şey olabilecekken hiçbir bok olamamak8
- chp'nin hali ne olacak57
- nataşalara para yedirmek9
- ayran ve şalgam suyunu karıştırıp içmek6
- izmir de giyimiyle başkaldıran erkek9
- trendyol4
- sözlük yazarlarının ruh hali2
- dersimli kemal2
- şanzıman ustalarının aylık 200k para kazanması4
- ap'nin bakan gürlek'e yaptırım çağrısı2
- en iyi antidepresan16
- instagram3
- başkanlık sisteminden beri her şeyin kötü gitmesi16
- kemal kılıçdaroğlu13
- ikramda bulunurken ısrar etme saçmalığı3
- erkeğin evlenince eşine it gibi davranması4
- sürekli yorgun olan yeni gelin3
- kötülük yapan kişiye verilecek en güzel cevap7
- otomatik el freninin testosteronu düşürmesi3
- kale3112 nickli sözlük yazarı7
- 13 haziran 2026 fenerbahçe beko beşiktaş rain maçı2
- kedi10
- sana vurana sen de vur diyen ebeveyn13
- gazze de can kaybı 72 bin 993'e yükseldi9
- panik atak3
- hoşlanılan kızı havuza itmek3
- anın görüntüsü21
- kötü biri olduğunu bilmek8
- milli takımı destekleme zorunluğu7
- naber lan it diye mesaj atan sevgili9
- true denen arkadaş6
- müfredatın felsefeyi boğması üzerine3
- ne alakası var2
- o kadar zengin olmak ki ölümü yenememek16
- bir yazılımcının linkedin de takipçi kasma çabası2
- tc'nin en büyük yalanı 128 milyar dolar kampanyası2
- true denilen yazar17
- neden yalnızsın6
entry'ler (14)
barbie bebek oynamak yerine mahalle maçı yapan, arabalara ilgi duyarak büyüyen kızdır. Harbi kızdır ama bıyıklı sakallı olanları kastetmiyorum, orda bir anlaşalım.
"çay içenden zarar gelmez" sözünün zıttını kanıtlayan eylemdir. alkol kesmediyse demek ki. cila yapıyor olabilir.
geçen sene anneme "şu duman ne yeaa" diyince annemin mutfağa koşmasıyla mutfakta yangın çıktığını anladığımda, huzurla koltuğa uzanıp patates kızartmasını yiyip alevleri izlerken umursamaz'ın kelime anlamını gerçekleştirmiş oldum. ne cümleydi be.
laptop kamerasından kendisini çekip altına "... photography" yazan insanlar olmakla birlikte nikon, canon gibi makinelere sahip olup sırf havalı görünmek için sanat yaptığını sanan insanlar da mevcuttur. o makinelerle gerçek sanat ortaya çıkarmak zordur, bir tuşa basmakla halledilebilecek bir iş değil. hakkını vermek lazım.
türk müziğinden soğuduğum şu günlerde "mutluyum" şarkısıyla gerek söz gerek melodi olarak türk müziğinin her zaman daha samimi olduğunu bir kez daha hatırlatan grup.
eğer ki film türk filmiyse,
-ay gaç gızım gaç
-bak hala duruyo
-adam kesin aldatıyor ha buraya yazıyorum
-bu kız da amma salak çıktı be
-ben demiştim!
gibi diyaloglara maruz kalabileceğiniz etkinliktir.
-ay gaç gızım gaç
-bak hala duruyo
-adam kesin aldatıyor ha buraya yazıyorum
-bu kız da amma salak çıktı be
-ben demiştim!
gibi diyaloglara maruz kalabileceğiniz etkinliktir.
"bacımsın" deme şeklidir. "ayrılırken son kez alnından öpeyim de unutamasın" deme şeklidir. maviyi laciverte dönüştürme işleminde oscara aday gösterilecek nitelikteki sevgilidir.
kurtarıcıdır fakat fazlalık olabilitesi de yüksektir. şöyle ki, buluşma iyi geçtiyse üçüncü kişinin hemen orayı terk etmesi gerekmektedir.
yanında kız olduğunu bildiği halde bacaklarını yaya yaya koltuğun 4te 3üne kendi cumhuriyetini ilan eden erkek, nam-ı diğer büyükbaş hayvandır. eğer iri yarı değilse vurmakta özgürsünüzdür. ama sadece iri yarı değilse.
john lennon'un yaşadığı döneme gidip sahneye atlayıp "she loves me yee yee yeee" diyesim var. tabi bunu "he loves me" diye coverlarsak hoş olabilir.
önüne kitap koyup ders çalışıyormuş gibi hissetmek ancak kitabı ters tuttuğunu bile fark etmemektir. o anda gökyüzü daha mavi, en sevmediğin film daha çekici, halı ve tavan daha anlamlı gelir. "ya şunu da yapayım derse başlarım", "tamam bu sefer kesin 15 dk sonra başlıyorum" gibi sonu gelmeyen sözlerde bulunulur.
türkçeye kırmızı acı biber olarak çevrilen oldukça ünlü amerikalı grup. flea ve kafası diye bir gerçek var. sadece snow şarkısını bilip "ay ben rhcp fanıyım" diyen hayranları mevcuttur. şarkılarıyla eğlendirir. 8 eylül'de istanbul'da olan konserine hiçbir şarkısını bilmeyip sırf hava olsun diye birçok insanın gitmesi de olasıdır.
pazartesi kapıda kontrol etcem hepinizi, o saçlar kesilecek diyip öğrenciden sonra gelen, okulu sucuklu yumurta kokusu sarınca geldiğini belli eden, törende yaptığı kinayeli konuşmalarıyla güldüren saygıdeğer Pertevniyal Lisesi okul müdürü. kendisi de Pertevniyal Lisesi'nden mezun olmuştur. "19 mayıs, 23 nisan nasıl bizim bayramımızsa; kurban bayramı, ramazan bayramı da bizim bayramımızdır." diyip etkilemiştir kendileri.