bugün

entry'ler (180)

sabah ereksiyonu

Penis sağlıklı olduğu için oluyormuş. iyi bir şey mi başımıza bela mı hala çözemedim. Haftasonları çalışmadığım için özellikle bugünlerde beynim kodlanmış heralde. Odak noktamı bozuyor. Tam bir şeye konsantre olacağım aşağıdan cihaz ben buradayım benimle ilgilen diyor. Her sabah da senle ilgilenemeyiz ki.

mühendis ve doktorların akp türkiyesini bırakması

şuan mühendis, doktor meslek grupları bir metafor olarak bu serzenişe uyuyor ama aslında sermayemiz ve insan gücümüz gidiyor. Olay artık meslek gruplarıyla alakalı değil. Daha 1 saat önce yine muhalif belediyenin başkanları gözaltına alındı. Bu ortamda sermaye gitmeyecek de ne yapacak. Bizim gibiler ufaklıktan beri halkçı ve milli duygularla aşılandığı için bağımızı koparmıyoruz ancak ramak kaldı. Ben de yakında yurt dışına yerleşmeyi düşünüyorum, düşüncem inşallah eyleme dönüşmez.

ciao clem

Ruhun bedeninle ikiz olmadığında, ruhunun ve bedeninin ikizlerini ararsın. Aynı bedende aynı ruhu keşfettiğinde ise artık her şey hazırdır. Gülmek, sanrı, yaprak, siyah, çağırmak, huzur, güneş..

solo leveling

boşa bok atıyorlar, çok iyi ve aldığı ödülleri hak ediyor, bizim varoş milletin aradığı drama yok tabi, boş boş bok atıyorlar.

when you came into my life

ulan bu da var, karar veremedim, yok yok bu galiba en sevdiğim parçası.

follow your heart

scorpionsun en sevdiğim parçası heralde.

mehmet şefin 2 sarmayı 550tlye satması

tabağı gördüm, o ürünün öyle bir mekanda o fiyata satılması gayet makul, bizim insanımız çok yanlış şeylere yanlış tepkiler veriyor.

instagramda priv hesap açan kız

red flagın önde bayrak sallayanı.

4 haşlanmış yumurta turşu domates lor peyniri

akşam yemeğim.

28 years later

daha izleyemedik, izlicez inşallah.

izmirde kalp krizi geçiren iki amca

Kalp krizi geçiren arkadaşına yardımcı olmaya çalışırken kalp krizi geçiren amca. Yalan dünyada sadece ve sadece ölümün gerçek olduğunu hatırlatmışlar bize, mekanları cennet olsun

https://x.com/pusholder/s...VaANvXyzupBCd_nQ&s=19

kuş koysunlar yoluna

hiçbir şey anlamadığım ancak her okuduğumda çok etkileyen enteresan bir şiir.

bunca insan yalnızken neden bunca insan yalnız

çok saçma bir söz, birisiyle sırf insan diye yalnızlığını mı paylaşacaksın, seçici olmak iyidir

gocu

boş kaset

ofisteki klima savaşları

Ulan yazın ortasında kışı yaşıyoruz, lanet olsun.

winston slender gray

Anlık en iyi sigara.

bu depremler fay hattı kırıldı diye olmuyor

yeter lan, ülkede yenmedik halt kalmamış hala ilk söylediği milletin giyim kuşamı, bu kadar mı cahil cühelaya kaldı islam toplumu, yazık gerçekten.

sözlükteki herkesin yalnız olması

değilim elhamdülillah.

the business

tiesto abim yapıyor bu işi.

dario moreno

bitsin artık bu korkunç serap serap.