bugün
W
whatever it takes3 yıl önce
garanti bankası
`türkiye `nin en iyi bankasıdır. internet sitesi birçok ödül kazanmıştır. ~kötüler arasında birinci ~
W
whatever it takes4 yıl önce
ekrem imamoğlu
2014 yerel secimlerinde basarili olan, Beylikduzu'nun chp'li belediye baskani.. Birebir sahit oldugumuz Saatlerdir suren hileye hurdaya, sadece okullardaki elektrik kesintisine ragmen %22 lik farkla akp nin 10 yillik rant kalesini almistir.. Yolu … devamını gör
W
ekrem imamoğlu
2014 yerel secimlerinde basarili olan, Beylikduzu'nun chp'li belediye baskani.. Birebir sahit oldugumuz Saatlerdir suren hileye hurdaya, sadece okullardaki elektrik kesintisine ragmen %22 lik farkla akp nin 10 yillik rant kalesini almistir.. Yolu … devamını gör
W
antonio conte
31 temmuz 1969 lecce doğumlu futbolcudur. futbola doğduğu şehir olan unione sportive lecce de başlamıştır. 1985- 1992 yılları arasında lecce'de top koşturmuştur. 1992 yılında ise juventus' transfer olup futbolu 2004 yılında gene juventus'ta bırakmış… devamını gör
W
aristoteles
filozof. skolastik caga damgasini vurmus. felsefe onunla baslamasa da onu icermeyen bir düsünce sistemi mümkün degildir.
W
stephen kusku
evet bendeniz.
W
tarkan
çalışmalarının çıktığı günden beri devam ettiğini söyleyen ama bi türlü yurtdışına açılmamızı sağlayamayan şarkıcı.
W
whatever it takes5 yıl önce
felsefeden uzak durun imanınızı kaybedersiniz
Sakarya üniversitesi tarih profesörü Ebubekir Sofuoğlu'nun yaptığı yerinde açıklama. (img:#2152754) Şimdi bu amcanın imandan kast ettiği şey, öncelikle bildiğimiz anlamda değil, onun anladığı anlamda iman. Onu bi anlamak lazım önce. Yani çok fel… devamını gör
W
richard barnett
Yamulmuyorsam 6 Ocak 2021 gecesi Capitol hill (Amerikan senatosu) basıldığında geçip senatodaki ofislerden birinde ayaklarını masanın üstüne attığı şu fotoğraftan hatırladığımız orta yaşlı adam. (img:#2151633) Yaptığı bu hareketten dolayı cezada i… devamını gör
W
göz fakkı reyonu
Geçenlerde bir market göz hakkı reyonu diye ortaya meyve koymuş çocuklar canı çekerse alıp yesin diye. Şimdi zihni normal çalışan insanlar bakımından olması gereken nedir? Çocuğun ailesi herhangi bir meyveyi satın alamayacak yoksulsa senede 900 mil… devamını gör
W
pablo picasso
ispanya iç savaşı sırasında faşist franco rejimine yardım etmek amacıyla ispanyada bulunan nazi condor lejyonu tarafından hava saldırısı ile yerle bir edilen guernica kasabasının resmettiği guernica tablosu ile ünlü olan kübist ressam. pipolu çocuk a… devamını gör
W
yavuz ağıralioğlu
ulusalcıların ve yeni çağ gezetesinin bbp nin başında görmek istediği kişi.
W
ekrem imamoğlu
W
ekrem imamoğlu
W
whatever it takes6 yıl önce
cüneyt özdemir
5n 1k programının yapımcıların bir tanesi, diğeri için (bkz:soner yalçın). `onlarlaydım ama onlardan değildim` isminde bir kitabı da vardır.
W
27 mayıs 1960
1959 yılı iktidar ve muhalefet arasındaki ilişkiler açısından son derece gergin geçmişti. Bu gerginlik 1960'a girildiğinde bir türlü yumuşamak bilmediği gibi daha da sertleşmeye yüz tuttu. 7 Nisan'da DP Meclis Grubu bir bildiri yayımladı. Bildirid… devamını gör
W
caner erkin
futbol yaşantısını `vestel manisaspor`'da sürdüren futbolcudur. aynı zamanda ümit milli olan oyuncu, geleceğin önemli yıldızlarından biri olma potansiyeline sahiptir. oyuncu ayrıca, `15 ekim 2006 vestel manisa antalyaspor maçı`nda da takıma adına … devamını gör
W
cüneyt özdemir
5n 1k programının yapımcıların bir tanesi, diğeri için (bkz:soner yalçın). `onlarlaydım ama onlardan değildim` isminde bir kitabı da vardır.
W
paris
fransa'nin baskenti. romantikmis.
W
yavuz ağıralioğlu
ulusalcıların ve yeni çağ gezetesinin bbp nin başında görmek istediği kişi.
W
celal şengör benim peygamberimdir
Herkesin bilmesi gerekendir. Saygı duyun.
W
sözlük yazarlarının sevdiği şiirler
kimbilir kaç kişi senin zarif hallerini sevdi kaç kişi güzelliğini sevdi belki gerçek aşkla; belki değil ama bir tek kişi seni sevdi. bir tek kişi saf ruhunu, bir tek kişi değişen yüzündeki hüznü sevdi. (bkz:william butler yeats)
W
hasan ali yücel
istanbul üniversitesi eğitim fakültesinin adı..
W
ibrahim kalın
trt 1'de cuma günleri yayınlanan `enine boyuna` programının sunucusu.
© copyright 2005 - 2026