bugün
V
velayet5 yıl önce
homs
suriye devlet başkanı beşar esad'ın eşinin memleketidir. Kadınlarının güzelliği ile ünlüdür.
V
velayet5 yıl önce
recm
(bkz)kuran ı kerim(/bkz)'de geçmeyen,(bkz)resulullah(/bkz) döneminde sadece bir kere uygulanmış(o da zani olanın isteğiyle),diğer dönemlerde de yine çok az tatbik edilen,uygulanması için ez an 3 şahid gerekli olan bir zani cezası..
V
velayet5 yıl önce
türk vs iran tv programları
(img:#2150550) Esra Erol, Müge Anlı vb Türk programlar ile iran'ın Zendegi Pas Az Zendegi programını karşılaştırıp paylaşmışlar. Tabi Ramazan'da insanlar müslüman olduğu için sosyal medyada tutmuş bu.
V
velayet5 yıl önce
tebes çölü
1979 iran islam Devrimi'nin ardından iranlı Üniversite Öğrencileri Amerikan elçiliğini basmış ve Amerikan ajanlarını 444 gün boyunca esir tutmuşlardır. Rehinelerini kurtarmak ve bazı üst düzey generallerin yardımı ile iran'daki molla yönetimini devi… devamını gör
V
velayet5 yıl önce
tebes çölü
1979 iran islam Devrimi'nin ardından iranlı Üniversite Öğrencileri Amerikan elçiliğini basmış ve Amerikan ajanlarını 444 gün boyunca esir tutmuşlardır. Rehinelerini kurtarmak ve bazı üst düzey generallerin yardımı ile iran'daki molla yönetimini devi… devamını gör
V
velayet5 yıl önce
tebes çölü
V
velayet5 yıl önce
tebes çölü
V
velayet5 yıl önce
tebes çölü
V
velayet5 yıl önce
tebes çölü
V
velayet5 yıl önce
tebes çölü
V
velayet5 yıl önce
israil hurması ile oruç açtıran hükümet
Hükümet yanlısı AA'nın verdiği bilgilere göre, bu sene en çok Suudilere (10 milyon 650 Bin Dolar) ve israil'e (7 Milyon 866 Bin Dolar) hurma parası ödenmiş. Buna rağmen en çok hurma iran'dan (5 milyon dolar) alınmış. Özetle; Suudi ve israillilerd… devamını gör
V
velayet5 yıl önce
tofaş şahin vs saipa shahin
iran Khodro'nun SAMAND LX marka arabalarını ülkemizde görmek mümkün. Sonrasında Samand Soren, Samand Sarir, Tondar 90 gibi daha ileri seviye arabalar üretti iran'ın Khodro şirketi. Şimdi de iran'ın Saipa şirketi kolları sıvamış. Saipa Shahin veya di… devamını gör
V
velayet5 yıl önce
iran mall
iran başkenti Tahran'da olup eskiden dünyanın en büyük avm'si olan South China Mall'ın üç katı büyüklükte yapılmıştır. sidik yarıştırmada kimse bizi geçemez demişler yani. Henüz mağazalar kiraya verilmeden önce pandemi çıktığı için, geniş alanı ve k… devamını gör
V
velayet5 yıl önce
iran mall
iran başkenti Tahran'da olup eskiden dünyanın en büyük avm'si olan South China Mall'ın üç katı büyüklükte yapılmıştır. sidik yarıştırmada kimse bizi geçemez demişler yani. Henüz mağazalar kiraya verilmeden önce pandemi çıktığı için, geniş alanı ve k… devamını gör
V
velayet5 yıl önce
mavi balina
Hayvanların en büyüğü mavi balinadır. (uzunluğu 33 m., ağırlığı 190 t.)
V
velayet5 yıl önce
istanbul sözleşmesini kimsenin bilmemesi
(img:#2136751) istanbul sözleşmesiyle ilgili çoğu insanın hiçbir fikri olmadığı halde savunması durumudur. Tamamen sürü psikolojisi ile kaldırılmış olmasını herkes eleştiriyor tepki gösteriyor ama sözleşme hakkında kimsenin hiçbir fikri yok. Şaka g… devamını gör
V
velayet5 yıl önce
büyü
ülkem kadınlarının pek meraklı olduğu ,varlığı bütün kutsal kitaplar tarafından kabul edilen,doğaüstü güçleri kullanarak kişilerin davranışlarını ve zihnini kontrol altında tutma yöntemi..dinimize göre yapanlar da yaptıranlar da büyük günah işlemiş k… devamını gör
V
velayet5 yıl önce
büyücülük
Güzel sanattır. ¤
V
velayet5 yıl önce
türkiye gazetesi çengel bulmacası
Türkiye'de iki milyon, Azerbaycan'da yedi milyon, iran'da otuz milyon Türk'ün mensubu olduğu Caferilik-şiilik için sapık bir mezheptir öğretisi yapan fetö zihniyetli bir gazete. (img:#2133198)
V
velayet5 yıl önce
türkiye gazetesi çengel bulmacası
Türkiye'de iki milyon, Azerbaycan'da yedi milyon, iran'da otuz milyon Türk'ün mensubu olduğu Caferilik-şiilik için sapık bir mezheptir öğretisi yapan fetö zihniyetli bir gazete. (img:#2133198)
V
velayet5 yıl önce
life on the road
"Life on the Road" (2020) filmini izledim az önce. Çocuklar üzerinden YPG terör örgütünün propagandası yapılıyor. Filmden bir resim paylaşıyorum. işin ilginç tarafı, yönetmen Behmen Kubadi, 2009 yılında iran islam Cumhuriyeti Hükümeti aleyhinde pr… devamını gör
V
velayet5 yıl önce
life on the road
"Life on the Road" (2020) filmini izledim az önce. Çocuklar üzerinden YPG terör örgütünün propagandası yapılıyor. Filmden bir resim paylaşıyorum. işin ilginç tarafı, yönetmen Behmen Kubadi, 2009 yılında iran islam Cumhuriyeti Hükümeti aleyhinde pr… devamını gör
V
velayet5 yıl önce
life on the road
V
velayet5 yıl önce
life on the road
© copyright 2005 - 2026