bugün
- sözlük kızı ile iletişim kurmak9
- trileçe7
- kadınsızlıkla nasıl baş ediyorsunuz8
- diyanet'in japonya da ne işi var6
- anne pizzası3
- giysi fiyatlarının uçması7
- iyi bir insanın kötü bir insana dönüşme süreci12
- en gıcık olunan şoför tipleri6
- tulumba tatlısı8
- laz böreği3
- putin türkmüş11
- ismedin siyasi yorum yapmaması2
- herkes ülkeden şikayetçi ise sorunlu kim8
- şeriatçıların başarılı olduğu şeyler7
- true'nin libidosu neden yüksek7
- geceleri bir kadına sarılıp uyuyamamak2
- true'nin acile kaldırılması9
- ibadethanelerin ürkünç olması10
- türk vatandaşları türktür8
- muslettin amca4
- osuruktan şiirler41
- türkiyeli olmak4
- kankinizin sevgilinizi götürmesi5
- her şeyi hatırlayan insan3
- sonsuza kadar yaşamak3
- sözlük yazarlarının kombinleri8
- ince memed4
- canımın yubari kavunu çekmesi8
- tek adam4
- mahalle kültürünün yok olması4
- devlet eliyle eğitim zorunluluğu3
- patlayan şekerli matcha2
- dinci şairler4
- kemal kılıcdaroğlu2
- 1000mbit internet2
- kıza fotoğraf yolladıktan sonra olabilecekler4
- ilk öpüştüğüm kız6
- ermeni ünlüler2
- sözlük erkeklerinin şortları2
- adana kebap10
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı20
- eczacının sağlıklı günler demesi5
- kill bill vol 33
- babülmendep boğazı2
- vexillarius the slayer3
- almanyada çok insan öldü haklı mıydı4
- ben geldim kerkenezler18
- sözlükte kimsenin kalmadığını hissetmek2
- claudian clouds22
- gece pencereyi açık unutup yatmak5

(bkz)kuran ı kerim(/bkz)'de geçmeyen,(bkz)resulullah(/bkz) döneminde sadece bir kere uygulanmış(o da zani olanın isteğiyle),diğer dönemlerde de yine çok az tatbik edilen,uygulanması için ez an 3 şahid gerekli olan bir zani cezası..

(img:#2150550)
Esra Erol, Müge Anlı vb Türk programlar ile iran'ın Zendegi Pas Az Zendegi programını karşılaştırıp paylaşmışlar.
Tabi Ramazan'da insanlar müslüman olduğu için sosyal medyada tutmuş bu.

1979 iran islam Devrimi'nin ardından iranlı Üniversite Öğrencileri Amerikan elçiliğini basmış ve Amerikan ajanlarını 444 gün boyunca esir tutmuşlardır.
Rehinelerini kurtarmak ve bazı üst düzey generallerin yardımı ile iran'daki molla yönetimini devi… devamını gör

1979 iran islam Devrimi'nin ardından iranlı Üniversite Öğrencileri Amerikan elçiliğini basmış ve Amerikan ajanlarını 444 gün boyunca esir tutmuşlardır.
Rehinelerini kurtarmak ve bazı üst düzey generallerin yardımı ile iran'daki molla yönetimini devi… devamını gör

Hükümet yanlısı AA'nın verdiği bilgilere göre, bu sene en çok Suudilere (10 milyon 650 Bin Dolar) ve israil'e (7 Milyon 866 Bin Dolar) hurma parası ödenmiş.
Buna rağmen en çok hurma iran'dan (5 milyon dolar) alınmış. Özetle; Suudi ve israillilerd… devamını gör

iran Khodro'nun SAMAND LX marka arabalarını ülkemizde görmek mümkün. Sonrasında Samand Soren, Samand Sarir, Tondar 90 gibi daha ileri seviye arabalar üretti iran'ın Khodro şirketi.
Şimdi de iran'ın Saipa şirketi kolları sıvamış. Saipa Shahin veya di… devamını gör

iran başkenti Tahran'da olup eskiden dünyanın en büyük avm'si olan South China Mall'ın üç katı büyüklükte yapılmıştır. sidik yarıştırmada kimse bizi geçemez demişler yani.
Henüz mağazalar kiraya verilmeden önce pandemi çıktığı için, geniş alanı ve k… devamını gör

iran başkenti Tahran'da olup eskiden dünyanın en büyük avm'si olan South China Mall'ın üç katı büyüklükte yapılmıştır. sidik yarıştırmada kimse bizi geçemez demişler yani.
Henüz mağazalar kiraya verilmeden önce pandemi çıktığı için, geniş alanı ve k… devamını gör

(img:#2136751)
istanbul sözleşmesiyle ilgili çoğu insanın hiçbir fikri olmadığı halde savunması durumudur. Tamamen sürü psikolojisi ile kaldırılmış olmasını herkes eleştiriyor tepki gösteriyor ama sözleşme hakkında kimsenin hiçbir fikri yok. Şaka g… devamını gör

ülkem kadınlarının pek meraklı olduğu ,varlığı bütün kutsal kitaplar tarafından kabul edilen,doğaüstü güçleri kullanarak kişilerin davranışlarını ve zihnini kontrol altında tutma yöntemi..dinimize göre yapanlar da yaptıranlar da büyük günah işlemiş k… devamını gör

Türkiye'de iki milyon, Azerbaycan'da yedi milyon, iran'da otuz milyon Türk'ün mensubu olduğu Caferilik-şiilik için sapık bir mezheptir öğretisi yapan fetö zihniyetli bir gazete.
(img:#2133198)

Türkiye'de iki milyon, Azerbaycan'da yedi milyon, iran'da otuz milyon Türk'ün mensubu olduğu Caferilik-şiilik için sapık bir mezheptir öğretisi yapan fetö zihniyetli bir gazete.
(img:#2133198)

"Life on the Road" (2020) filmini izledim az önce.
Çocuklar üzerinden YPG terör örgütünün propagandası yapılıyor.
Filmden bir resim paylaşıyorum.
işin ilginç tarafı, yönetmen Behmen Kubadi, 2009 yılında iran islam Cumhuriyeti Hükümeti aleyhinde pr… devamını gör

işin ilginç tarafı, yönetmen Behmen Kubadi, 2009 yılında iran islam Cumhuriyeti Hükümeti aleyhinde pr… devamını gör