bugün
- nickten isim tahmini yapmak57
- hikayeyi devam ettir18
- sözlük profiline fotoğraf koyan yazarın asıl amacı6
- uysaljakoben11
- g'i l d'e d l'i l y sözlüğün en güzel kızıdır5
- pizzanın ortasındaki yuvarlak plastik şey7
- güzel kızların pizza yemesi7
- piramitlerin yere çakılmış küp olması4
- fethullah gülen in türkiye ye dönüş tarihi5
- sözlüğün muhasır medeniyetler seviyesinde olması4
- kendini mehdi sanmak5
- eğri piramit4
- kurbağa öpüp prens beklemek9
- ammına koydumun ergenleri5
- arkadaşlar neden bu kadar sıkıcısınız7
- arkadaşlar şeftali yer miyiz8
- sözlüğü gerizekalıların istila ettiği gerçeği3
- arkadaşlar hani bir şarkı vardı adı neydi4
- sözlüğün seviyesinin dibe vurması4
- kapalı maraş3
- her entryimi eksiliyorlar tribi2
- nefret edilen birine sonradan aşık olmak2
- hayattan zevk alamamak6
- aslan akrep ikizler kadınlarının deli olmaları7
- homofobik erkek5
- telefon sapığı5
- sözlük erkeklerinin kadın halleri8
- bilgi içerikli entry giriyorum4
- mehdinin almanyada olma ihtimali4
- bok kokan başlıklar3
- ilah3
- türklerin iyi özellikleri2
- doktor ve mühendislerin iki oy hakkı olmalı5
- the merich13
- eski foça vs yeni foça3
- arkadaşlar ben yarım akıllı mıyım ya9
- ioçk17
- gürbüz'ü ibraniceye çevirince lion çıkması3
- sözlüğün seviyesini yükseltme girişimleri2
- polis geldi polis geldi2
- sözlükten hatun kaldırmak4
- from dizisi5
- japon denince akla gelenler9
- 30 dakika bilgi içerikli entry girelim kampanyası10
- sözlükte erkek taklidi yapan kadın yazarlar4
- sözlük kızlarının kombinleri8
- habire12 adamdır37
- kebapçı hürmeti2
- seviyorum ulan3
- bursalı erkekler14
entry'ler (123)
Suan da 2-1 yenmekte oldugumuz mactir. Besiktasliyim.
Para biriktirip dugun yapmak daha mantiklidir. Krediyi de arabanı yenilemek icin çekersin tabi az miktarda.
Bu da nereden çıktı şimdi? Neye dayanarak böyle dediniz?
hiç izlemediğim, izlediysem de hatırlamadığım dizi.
generali deyince aklıma sigorta şirketi olan generali geldi. Ulan dedim adamın soyadı genarali miymiş?
Bi' erkeğim ama artıladım kardeş. Yanlış anlama, kendini küçümsediğin için. Yoksa iyisin maşallah.
Hiç anlamadığım uygulama, ben de arada bir tırnağımı dişlerim ama mideye indirmem yani.
bir defasında denk gelmiştim. Pendik sahilindeki yeşil alanları bilir çoğu kişi. Orda kuytu bir köşeye 2 sevgili geçmiş. Kız çocuğun kucağında yiyişip duruyorlar. arkalarında 2 metrelik bir duvar var ve duvarın üstünde de en az 5-6 kişi tabi yaşlı başlı insanlar. Bir tanesinin elinde sopa izleyip duruyorlar. Merak ettim sonunu ama kız arkadaşım götürdü hemen oradan beni. Yoksa ne olurdu nasıl biterdi çok merak etmiştim, hala da ediyorum.
Belki de sürekli olarak hastalıklarla uğraştığı için bıkmıştır ya da yalnızlıktan, bilinmez. Yazık etmiş kendine. (bkz: intihar eden cennete giremez)
Allah belanı vermiş kardeş senin, olan olmuş yani.
Çaylaklığım ne zaman bitecek? Evet, söylemek istediğim bu.
Asla çıkmayacak dizi adıdır. Entry sahibine göre sanırım arka sokaklar dizisine karşı ön sokaklar dizisi de çıkmalıdır.
Tuvalete b*k vermek. Gerçek anlamda çok rahatlatıyor. He bunlardan hariç bir de borç ödemek var. O da çok rahatlatır. Emanetler de öyle, emaneti teslim etmek çok rahatlatır.
Sipraktin diye bir şurup var. Aslında alerji şurubu fakat yan etkileri uyku ve iştah açma. Gece yatmadan önce 1 kaşık içerseniz ertesi güne etkisini görürsünüz. Çeyrek ekmek yemeyen bir kişi bile en az 1 ekmek götürür. Tecrübeyle sabittir.
E ama olmadı ki şimdi bu? Hani cerablus'u almıştık ve suriyeliler oraya taşınıyordu?
ezel dizisi ile yakından uzaktak alakası yoktur içeride dizisinin. ayrıca senaryosu da şuan tv de yayınlanan birçok diziden çok daha iyidir.
Aa, ayıp ayıp.
Not: Kucukken kiz kuzenimle evcilik oynardik o zamanlar opuyodum bol bol dudaktan, nasilsa küçüktük.
Not: Kucukken kiz kuzenimle evcilik oynardik o zamanlar opuyodum bol bol dudaktan, nasilsa küçüktük.
Herkesin memesine kimse karisamaz. Kimse.
Balondan kstiniz tam olarak nedir? Bir de is kurun diyen arkadas sermayesi var mi herkesin? Okumadan herkes is kuracak paraya sahip olabiliyor mu?