bugün
- ak parti merkez yürütme kurulu toplantısı4
- gece sokakta koşarak 31 çeken kolsuz cüce görmek5
- habire1275
- habire12 adamdır37
- izmirli kızların verici olması34
- atatürk düşmanı it sürüsü3
- mutsuzluğun en büyük nedeni15
- sssilvermist22
- fil8
- kaplan7
- timsah5
- kartal6
- ben geldim naneler13
- insan kaynakları4
- zebra4
- aslan8
- iş bulamamak4
- claudian clouds kadındır12
- cilgincapkin13
- erkeklerin artık adım atmaktan korkması20
- sansürsüz tarih2
- aldığınız en ilginç iltifat3
- gaz fren debriyaja aynı anda basarsak ne olur16
- gammazların tarafsız olması gerekliliği26
- hakkımda bilmeniz gerekenler34
- anın görüntüsü18
- deccal'in sozluge gelmesi10
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları14
- arkadaşlar sizce bu takım elbise güzel mi15
- nickten isim tahmini yapmak25
- sözlük kızları bizim neyimizdir sorunsalı11
- messi'yi savunan adamla ahbaplık etmem5
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası19
- kafa dağıtmalık şarkı önerileri5
- yazarların almak istediği hediyeler4
- ben senin yerinde olsam5
- sözlük erkeklerinin 1 90 dan kısa olmaması10
- yorgun mermi13
- tas kafa traşlı hırt sorunu3
- sözlükteki kavganın amacı5
- yeni parti46
- arap gel oğlum5
- yarası olan gocudur5
- gece denize girmek12
- temmuz6
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri9
- bir ay çaylak olmak4
- suca suruklenen cocuk7
- çilek reçeli vs vişne reçeli9
- burhaniye6
entry'ler (123)
Suan da 2-1 yenmekte oldugumuz mactir. Besiktasliyim.
Para biriktirip dugun yapmak daha mantiklidir. Krediyi de arabanı yenilemek icin çekersin tabi az miktarda.
Bu da nereden çıktı şimdi? Neye dayanarak böyle dediniz?
hiç izlemediğim, izlediysem de hatırlamadığım dizi.
generali deyince aklıma sigorta şirketi olan generali geldi. Ulan dedim adamın soyadı genarali miymiş?
Bi' erkeğim ama artıladım kardeş. Yanlış anlama, kendini küçümsediğin için. Yoksa iyisin maşallah.
Hiç anlamadığım uygulama, ben de arada bir tırnağımı dişlerim ama mideye indirmem yani.
bir defasında denk gelmiştim. Pendik sahilindeki yeşil alanları bilir çoğu kişi. Orda kuytu bir köşeye 2 sevgili geçmiş. Kız çocuğun kucağında yiyişip duruyorlar. arkalarında 2 metrelik bir duvar var ve duvarın üstünde de en az 5-6 kişi tabi yaşlı başlı insanlar. Bir tanesinin elinde sopa izleyip duruyorlar. Merak ettim sonunu ama kız arkadaşım götürdü hemen oradan beni. Yoksa ne olurdu nasıl biterdi çok merak etmiştim, hala da ediyorum.
Belki de sürekli olarak hastalıklarla uğraştığı için bıkmıştır ya da yalnızlıktan, bilinmez. Yazık etmiş kendine. (bkz: intihar eden cennete giremez)
Allah belanı vermiş kardeş senin, olan olmuş yani.
Çaylaklığım ne zaman bitecek? Evet, söylemek istediğim bu.
Asla çıkmayacak dizi adıdır. Entry sahibine göre sanırım arka sokaklar dizisine karşı ön sokaklar dizisi de çıkmalıdır.
Tuvalete b*k vermek. Gerçek anlamda çok rahatlatıyor. He bunlardan hariç bir de borç ödemek var. O da çok rahatlatır. Emanetler de öyle, emaneti teslim etmek çok rahatlatır.
Sipraktin diye bir şurup var. Aslında alerji şurubu fakat yan etkileri uyku ve iştah açma. Gece yatmadan önce 1 kaşık içerseniz ertesi güne etkisini görürsünüz. Çeyrek ekmek yemeyen bir kişi bile en az 1 ekmek götürür. Tecrübeyle sabittir.
E ama olmadı ki şimdi bu? Hani cerablus'u almıştık ve suriyeliler oraya taşınıyordu?
ezel dizisi ile yakından uzaktak alakası yoktur içeride dizisinin. ayrıca senaryosu da şuan tv de yayınlanan birçok diziden çok daha iyidir.
Aa, ayıp ayıp.
Not: Kucukken kiz kuzenimle evcilik oynardik o zamanlar opuyodum bol bol dudaktan, nasilsa küçüktük.
Not: Kucukken kiz kuzenimle evcilik oynardik o zamanlar opuyodum bol bol dudaktan, nasilsa küçüktük.
Herkesin memesine kimse karisamaz. Kimse.
Balondan kstiniz tam olarak nedir? Bir de is kurun diyen arkadas sermayesi var mi herkesin? Okumadan herkes is kuracak paraya sahip olabiliyor mu?