bugün
V
vallabendemedim5 yıl önce
yazarların ruh halini anlatan görüntü
kelimelerin bazen kifayetsiz kalacağı ruh hali betimlemesinde, yazarların ruh halini daha net gösterebilecek görüntülerdir..
V
2020 değerlendirmesi
arkadaşlık: 1/10 sağlık: 2/10 şans: 3/10 aşk: 1/10 para: 3/10 okul: 1/10 Ah pandemi, ne diyim artık.
V
renault twingo
renault'nun en dandik en fazla arıza çıkaran, en rahatsız ön konsola sahip, en çok şikayet edilen modelidir. kendisini hiç sevmeyiz haz etmeyiz ancak, son konsept modeli şöyle bişeydir; --`spoiler`-- (img:#22929) --`spoiler`-- edit: suserlerde… devamını gör
V
renault twingo
renault'nun en dandik en fazla arıza çıkaran, en rahatsız ön konsola sahip, en çok şikayet edilen modelidir. kendisini hiç sevmeyiz haz etmeyiz ancak, son konsept modeli şöyle bişeydir; --`spoiler`-- (img:#22929) --`spoiler`-- edit: suserlerde… devamını gör
V
çok tatlısın ya diye mesaj atan sözlük erkeği
Hep atsa hatta attırsa erkeğidir.. Yirim.
V
cennet hurması kurusu
Kuru Hurmadan çok çok daha lezzetli ve büyük boyda olan, tatlı ihtiyacını tek başına doyasıya karşılayan meyve. (img:#2107870) Edit: 1 adedi 54 kalori imiş, inşallah doğrudur yoksa sabaha kilo almış uyanabilirim.
V
özel mesaj almak isteyen yazarlar
canı sıkılan yazardır. ben buraya onlarca bilgi içerikli entry girersem bu sözlük daha fazla okur yazanır ve benim sayemde zall para kazanır arkadaş. madem ben burada barınıyorum 3-5 dost edineyim değil mi? zaten internette vakit öldürebilecek 3-5 d… devamını gör
V
yemek yerken ağız şapırdatmak
yanınızda şapırdatan yakınınız ise dalın hiç beklemeyin fakat yakınınız değilse ordan ya uzaklaşın yada polemik yapın.
V
mansur yavaş
Resmi kayıtlara göre 160 yıldır Beypazarı'nda oturan bir aileden olan Mansur Yavaş, 1955 yılında dünyaya gelmiştir. İlk,orta,lise öğrenimini Beypazarı'nda yaptıktan sonra 1979 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni kazanarak öğrenimine deva… devamını gör
V
yorgan altında osuruk koklamak
haz veren eylemdir. denemeden kınamayın.
V
sözlük yazarlarının çocukluk anıları
sözlük yazarlarının 0-12 yaş grubu içerisindeyken yaşadığı anılardır.~ilk entry tanım içermelidir~ bir sabah arkadaşım okul üniformasını giyip bize gelmişti, okula gidicektik. o zamanlarda benim bir akvaryumum vardı, lepistes bakıyordum. arkadaşım … devamını gör
V
sözlük kızlarının bacak fotoğrafları
Kızların atması gereken fotoğraflardır. O ne la öyle garez mi?
V
muhabbet kuşuna tüy dökücü krem sürmek
(img:#2106445)
V
bir gün ben de mutlu olacağım
(bkz:üzüldüm lan) (bkz:ağlatacaksın beni) (bkz:gel buraya gel)
V
sözlük yakışıklılarının fotoğrafları
Neco'ya yer açın. Pileyboyunuz geldi. (img:#909088)
V
evlilik
kıça giren şemsiye.
V
ağız tadının kaybolması
Coronalandınız.
V
güvensizlik
kişinin kendine ve/veya başkasına güvenmeme hali. başkasına karşı hissedilmesi halinde sevgiliyle yaşanılan ilişkilerin kısa ömürlü olmasına, sosyal ilişkilerin sarsılmasına kendine karşı olması durumunda ise içine kapanık, pısırık, asosyal, toplum i… devamını gör
V
uludağ sözlüğü beğenmeyip yinede burda yazan insan
Uludağ söZlüğü beğenmeyip, körü körüne burda yazan insandır. Politik konulara girmenin lüzumu yok bir çok õrneği mevcuttur. Git kendi meşru olmayan diline sahip sözlükte yaz arkadaşım, tabii bulabilirsen.
V
sözlük yazarlarının akşam yemekleri
kuru fasulye, pilav ve yoğurt üçlüsü....
V
akıllı erkeklerden hoşlanmak
(img:#2105686)
V
sözlük yazarları şu an ne yapıyor
Real madrid maçının bitmesini bekliyorum.
V
dün gece sözlükte yaşanan ayıp olay
Dün gecede kalmıştır, lütfen kimse tekrar gündeme getirmesin. Ayıptı ama yahu, edep diye birşey var.
V
en gay özelliğiniz
kıl sevmeyip pürüzsüz olma isteği.
© copyright 2005 - 2026