bugün
U
ups boobss7 ay önce
stüdyo ghibli tarzı uludağ sözlük yazarları
Ilık bir başlıkla karşınızdayım. Baktım kimse açmıyor iş başa düştü.
U
ups boobss1 yıl önce
peşini bırakmayan eski sevgili
bir huzur ver der durursun artık onu istemiyorsundur, anlamıyordur, tahtaları eksiktir, milyonlarca hatasından sonra hala affedileceğini sanar, başkasıyla çıkarsın hala peşindedir, çünkü artık seni kaybetmiştir ya sen değerlisindir. tehdit de eder bö… devamını gör
U
ups boobss1 yıl önce
sözlüğün en güzel bacakları yarışması
varsa daha iyisi beklerim. (img:#822567)
U
ups boobss1 yıl önce
sevgiliyi tehdit etmek
bunu yapanlar vardır evet. ayrılmakla, aldatmakla, dövmekle, öldürmekle veya başka şekillerde gerçekleşebilir. nadiren şaka yollu, genelde ciddi niyetlidir. saçmadır, tehdit gerçekleşirse kötü şeyler olabilir. az sayıda amacına ulaştığı görülmüştür b… devamını gör
U
ups boobss1 yıl önce
sözlük yazarlarının burunları
en asil duygunun burunlarıdır.
U
ups boobss1 yıl önce
sahiplenici erkek tutuşu
Bacaklarımın yan yana olduğu nadir anlarda ortaya çıkan tutuş. (img:#2364487) Yalarım.
U
ups boobss1 yıl önce
sahiplenici kadın tutuşu
(img:#1852411) Alnından öpeceksin erkeğini beyle.
U
ups boobss1 yıl önce
eski sevgilinin mesaj atması
mesajı atanı görünce heyecan yaratır ama mesajın içinde herkese atılmış bi bayram mesajı olursa küfür edilir. genede büyük heyecan yaratır lan.
U
ups boobss1 yıl önce
kadının memesine dokunmak
çok heyecanlı lan. kalpten giderim sanırım.
U
ups boobss1 yıl önce
sözlük rahatlarının saçları
B-ele dolamalik olmuşlar yaaa Çok aşk. (img:#2340221)
U
ups boobss2 yıl önce
ups boobss nickli yazar
20 gün sonra sözlüğe gelmiş güzellik. entrylerin çok güzel ama kısa kesip meme mi atsan acaba?
U
ups boobss2 yıl önce
donla yatan yazarlar
donla yatan yazarlardır efendim. Şahsen ben donla yatmıyorum donsuz tabiki yatmıyorum ama dünya hali deprem olur yangın çıkar donla aşağı insen bütün mahalleye rezil olursun. Neme lazım.
U
ups boobss2 yıl önce
donla yatan yazarlar
donla yatan yazarlardır efendim. Şahsen ben donla yatmıyorum donsuz tabiki yatmıyorum ama dünya hali deprem olur yangın çıkar donla aşağı insen bütün mahalleye rezil olursun. Neme lazım.
U
ups boobss2 yıl önce
sözlük kızlarının elleri şuan napıyor sorunsalı
oldukça kompleks bir sorunsaldır, her gece üzerinde uzun uzadıya düşünüyorum ama bir sonuca varamadım doğrusu, gecenin ilerliyen saatlerinde neler oluyor o ellerde? belki bir fikir çıkan olur die derdimi sözlüğe açmak istedim, sahi beyler ne yapıyor … devamını gör
U
ups boobss2 yıl önce
sözlük yazarlarının bayram harçlıkları
teenager olan sözlük yazarlarının bayramda topladıkları bayram harçlıklarıdır. ben geçen sene yüzelli milyon topladım mesela.
U
ups boobss2 yıl önce
sevgilinin çok yoğun olması
inşallah iş yoğunluğudur güzel kardeşim.
U
ups boobss2 yıl önce
sözlük hanımlarının bacakları
kerhane mi burası? ya da sözlük kızları fahişe mi? arkadaş tamam son 1 yıldır birtakım ilgi orospuları buranın içine ediyor. peşlerinden de bir yığın embesil koşuyor. ok. fakat burda bu başlıklarla kendi halinde takılan insanlar rahatsız oluyor. d… devamını gör
U
ups boobss2 yıl önce
sevgiliyi panduf ile karşılamak
Çünkü üstünde sadece iç çamaşırı takımı olunca maalesef ayakları donmak. (img:#2348225)
U
ups boobss2 yıl önce
beyaz ten
güneşin zararlı ışınlarına maruz kalmamışçasına süt gibi bir beyazlığa sahip ten rengi.
U
ups boobss2 yıl önce
şu dünyanın gam yükünü
Çeken var mı benim gibi? Çoğu zaman bağıra bağıra söylemek istediğim şarkı. Benden ağır çekeni de vardır elbette.
U
ups boobss2 yıl önce
ups boobs uyusana aşkım
bir ricadır. sabah iş var hadi burada bir şey yok olursa ben sana söylerim. tatlı rüyalar. (img:#2346210)
U
ups boobss2 yıl önce
çekici gelen hitap şekilleri
güzelim, yavrum, aşkım, meleğim.
U
ups boobss2 yıl önce
sigarayı bırakma denemeleri
Sigarayı bırakma denemeleridir. Sigarayı bırakma denemelerimden anladım ki yapılan zibilyon denemenin sonucunda sigara bırakılmıyor. Biraz allen carr teknikleri http://www.allencarrturkiye.com/a_dan_z_ye_sigara Ben dün tamamen kestim yanında mas… devamını gör
U
ups boobss2 yıl önce
yazar eskisi
(bkz:eski yazar)
© copyright 2005 - 2026