bugün

sevdiği entry'ler

nefes alamamak

dışarı atamadığınız duygular boğazda düğümlendiğinde ortaya çıkan hadise. sessiz dökülen her gözyaşı bir ukte olarak kalıyor kalpte ve beden bu hüznü kaldırmak için çok güçsüz kalıyor. gecelerin bile örtmeye yetmediği kırgınlıklar, hüzünler giderek büyüyüp tüm bedeni sardığında fiziksel tahribat başlıyor. göğüste hançer saplanırcasına bir ağrı, hayatı sorguluyorsunuz. neden sanki kalbimin kapısını çalan herkes bir arkadaşa bakıp çıkacaktım diyor, seni seviyorum diyenler çekip gidiyor. kimse umrumda değil de ben seni o kadar sevmiştim ki umrumda değildi dünya.

bu kadar acı içinde kıvranırken nefes almakta zulüm gibi zaten.

bir kızı kibarca reddetmek

"bir ilişkiye hazır değilim" "ben seni üzerim" "sen benim için fazla iyisin" gibi saçma sapan, gerçek dışı bahaneler, karşı tarafın kendisini aptal yerine koyulmuş hissetmesini sağlayacak, daha da kıracaktır.

bunun yerine delikanlı olup kendisine değer verdiğinizi, sevdiğinizi, ama ona, onun size baktığı gibi bakmadığınızı, aynı hissetmediğinizi, bu durumda bir ilişkiye başlamanın haksızlık olacağını söylemek daha doğrudur.

ikna odaları

insan gibi konuşarak bireyin bir şeye ikna edilmeye çalışılmasını utanç olarak gören kişilerin eleştirilerine maruz kalan bildiğimiz sıradan bir odadır.
karşında öğretim üyesi var, bir fikir veriyor, bir konuda ikna etmeye çalışıyor. bir dur, bir dinle, o kapalı kalmaktan örümcek tutmuş beynine belki bir şey girer arada da yaptığının ne kadar aptalca olduğunun farkına varırsın. vaaz veren hacıları hocaları dinlemeye ayırdığın, cemaat abilerinin nasihatlarına ayırdığın vaktinin binde birini ayır. yok eğer bir şeyler anlatıp o konu hakkındaki düşüncelerini değiştirmek yanlışsa bütün dinle ilgili kurumlar kapatılsın, islami sermayeli dersaneler kapatılsın, çocuklarına türban taktıran bütün ailelerin adı utanç ailesi olsun.
öğretmeni ders kitabı olarak görmek isteyen ve daha fazlası verilmeye çalıştığında algıları hata veren kaltakların oluşturduğu balondan bir terimdir ikna odaları.

ak partili bir ateistim var mı sorun

Allahı sorgulayacak kadar zeki, ak partinin icraatların yok saymacak kadar da akıllıyım.

izmirliyim recep tayyip erdoğan sevdalısıyım var mı sorun?

zeki insanların ateist olması

olmayan durumdur. zeki insan sorgulamayı da sorgular. zeki insan anti kozmiktir ateist değildir.

30 milyon suriyeli gelse de razıyız

güzel bir söz. burada ırkçılık söylemlerinde bulunanlar ırkçılıklarını nedenlere bağlarken komik duruma düşmektedirler. sen bencil olduğun için ırkçısın lakin bencil olmana rağmen vatan millet diyecek kadar da ikiyüzlüsün.

namazda kalkan penis

katli vaciptir.

mutfak bosh diyen kızın amacı

Yemek yapmaktır.

sözlük kızlarının sütyenleri

atılsa olmaz atılmasa gönül razı değil sütyenleridir.

ev boş diyen kızın amacı

Size pul koleksiyonunu göstermek istiyordur.

0 adam mıdır

değildir.

erkek neden büyük göğüs sever

Hava yastığı niyetine kullanmak için.

ağzında sakızı ile bu kadar mı diye soran kız

nickimden iğrendim. Lanet olası kızdır.

konya da eğitim kültür yardımlaşma derneği basıldı

Eğitim Kültür Yardımlaşma Derneği pavyonu olacaktı herhâlde.

yazarların takipçi sayıları

235.
canlarım ya yerim.

biri de çıkıp demiyor ki

Bu ne zikindirik hayat.

sevinçten havaya uçarken çanak antene takılmak

Tüm o sevinci nasıl yarıda bırakır anlatamam. çanak anten d smart mı abi?
© copyright 2005 - 2026