entry'ler (26)

şanslı masa

hoş bir yapım...

facebook a iki defa beğen butonunun koyulması

facebook un soru olayından sonra yaptığı en malca iş olur...

nihat doğan'ı 3d seyretmek

teknoloji harikası.

sahurda nihat hatipoğlu seyretmek

kanal açıktır ama seyretmezsin çünkü bir an önce karnını doyurup uyumak istersin...

sağdan soldan limit yok

sağda soldan limit yoksa sürekliliğe niye bakıyon çocuğum...

ağzının yayını yiyem

son kelime farklı kalıplara bürünerek kullanılabilir...

uzak ülke

kevin costner'in rol aldığı hoş bir film

ömer üründül telafuzları

maç yayını sırasında bazen öle telafuzlar ederki kelimeleri belki doğru söler ama bize yabancı gelir

nemruttaki heykellere doğal oluşum diyen kişi

cahilliğin belirtileri olur herhalde...

sosyoloji okumaya kalkışmak

bu bölümü okumak terdüt içinde kalmak herhalde...

2010 ösym kılavuzundaki yanlışlıklar

ünal yarımağanın kıvırmasına rağmen çook yanlış olduğu kesiin...

en komik diziler

bir zamanlar, hayatımıza girmiş ve çıkmamış dizilerden biridir:''kaygısızlar''

dünya kupasında türk hakem olmaması

bakkal amcanın, veresiye defteri tutmaması gibi bişeydir.

aşk-ı memnu

entrika dizinin olduğu günden sonra kızlar arasında bi fasıl ortamı yaratılır ve bölüm tartışılır...

arda turan vs lionel messi

kıyslama yapılamaz biz türküz çünkü biz kendimizi sürekli aşağlarız bu başlığı açan arkadaşıma teşekkür ediyorum çünkü biz türklerin en büyük sorunu üstün kişileri değil hep bizden düşük kişilerle kıyaslanmaktır...

500t tuzla içmeler otobüsü

kışın sorun yok içi çok sıcak olur ama yazın oo otobüse bindiysen saunaya para vermene gerek yok...

bülent ersoy'a sarılmak

antartikada bir türk bulup sarılmak gibi olur herhalde...

beyazıt öztürk

eskiden cuma günü gelince hep beyaz var seyredim derdim ama şu anda programın formatından mı yoksa beyazın formdan düşmesinden mi biliyorum ama simdiki beyaz programları eskileri aratıyor...

karl marx

''Örümcek, işini dokumacıya benzer şekilde gördüğü gibi, arı da peteğini yapmada pek çok mimarı utandırır. Ne var ki, en kötü mimarı en iyi arıdan ayıran şey, mimarın, yapısını gerçekte kurmadan önce, onu hayalinde kurabilmesidir''

sabahattin ali

ölüsü bile bulunamayan birçok dinlediğimiz şarkıyı(zülfü livaneli leylim ley ibonun arabesk söylediği hapisahane şarkıları sezen aksunun şarkılarının bir kaçı)şiir olarak yazan toplumcu gerçekçi, kürk mantoluu madonayla beni kendine hayran bırakan usta şair yazar...
© copyright 2005 - 2026