bugün
U
ufomuo5 yıl önce
yazarların en son mutlu geçirdiği yıl
her seneye "mutlu yıllar" diyerek giren yazarların, gerçekten "mutlu" geçirdikleri en son yıldır. şahsım adına 2005 yılıydı. lise yeni bitmiş, etraf arkadaş kaynıyor, sevgilim var... sonra hepsi yalan oldu. o gün bugündür de "mutlu bir yıl" görm… devamını gör
U
ufomuo6 yıl önce
seninle şöyle olabilirdik
(img:#1671025)
U
ufomuo6 yıl önce
seninle şöyle olabilirdik
(img:#1671025)
U
ufomuo6 yıl önce
10 kasım
hiç bir tarihin bu kadar yaslı olmadığı belki de olamayacağı tarih. yüzyılın adamı `ulu önder atatürk`ün vefat ettiği gün. `ata`m; sen gittiğinden beri 68 sene geçti aradan. sen yoksun diye mi bilinmez ama artık her bayramımız daha bir sönük her … devamını gör
U
ufomuo6 yıl önce
10 kasım
hiç bir tarihin bu kadar yaslı olmadığı belki de olamayacağı tarih. yüzyılın adamı `ulu önder atatürk`ün vefat ettiği gün. `ata`m; sen gittiğinden beri 68 sene geçti aradan. sen yoksun diye mi bilinmez ama artık her bayramımız daha bir sönük her … devamını gör
U
ufomuo6 yıl önce
10 kasım
U
ufomuo6 yıl önce
10 kasım
U
ufomuo6 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
U
ufomuo6 yıl önce
17 ağustos 1999
Ülkemizin afetler konusunda ne kadar hazırlıksız ve aciz durumda olduğunu gösteren,afetten felakete dönüşen depremin olduğu,türk halkının en acılı,en yaslı günlerinden birisidir.bilanço çok ağırdır,resmi açıklamalara göre şöyledir: ölü sayısı: 16 … devamını gör
U
ufomuo6 yıl önce
anın görüntüsü
U
ufomuo6 yıl önce
kitap alıntıları
okunan kitaplarda faydalı, hoş veya can alıcı noktalar arasında gördükleri kısımlardır. Ayrıca bu alıntılar, kitap almak isteyen kişinin seçim yapmasında bir tür fragman görevi üstlenerek, kişinin kitap seçmesinde kolaylık sağlayabilir.
U
ufomuo6 yıl önce
anın görüntüsü
U
ufomuo6 yıl önce
anın görüntüsü
U
ufomuo6 yıl önce
günün sözü
genellikle günlük yayınlanan süreli yayınların veya saatli maarif takvimlerinin bir köşesini dolduran sözlerdir. okuyunca insanın hayat felsefesini kökten değiştirecekmiş hissini uyandırsa da insan hep yarınlara yelken açar.
U
ufomuo7 yıl önce
arzuhal
dilekçe.
U
ufomuo7 yıl önce
bir delinin arzuhali
U
ufomuo7 yıl önce
anın görüntüsü
U
ufomuo7 yıl önce
anın görüntüsü
U
ufomuo7 yıl önce
anın görüntüsü
U
ufomuo8 yıl önce
ruh halini bir fotoğrafla özetle
(img:#1264048)
U
ufomuo8 yıl önce
gelecekteki sevgiliye not
twitter'da gördüğüm gündem maddelerinden. kısaca notum şu: şanslısın bunu bil. ilk ve tek olacak olmak ayrıcalıktır. aylar sonra gelen edit: yaklaşık bir ay önce buldum o sevgilimi,mutluyum. yıllaaar sonra gelen edit: o bulduğum kişi yaklaşık 15 g… devamını gör
U
ufomuo8 yıl önce
twitter'da gördüğüm gündem maddelerinden. kısaca notum şu: şanslısın bunu bil. ilk ve tek olacak olmak ayrıcalıktır. aylar sonra gelen edit: yaklaşık bir ay önce buldum o sevgilimi,mutluyum. yıllaaar sonra gelen edit: o bulduğum kişi yaklaşık 15 g… devamını gör
U
ufomuo8 yıl önce
U
ufomuo9 yıl önce
bu başlığa 80 lerdeymişiz gibi görsel ekliyoruz
geneli ergen olan `uludağ sözlük`te pek rağbet görmeyeceğini düşünüyorum. ama yine de içimden böyle bir başlık açmak geldi. bir nevi `anın görüntüsü` başlığı yani. tabi ortalama 30 yıl öncesinin. e haliyle ilk görsel de benden geliyor. buyrun; (… devamını gör
© copyright 2005 - 2026