bugün
T
turkish kebab8 yıl önce
rıdvan dilmen
eski fenerbahçeli efsanevi futbolcu. aklı başında futbol yorumları yapan teknik direktör. nam-ı diğer, şeytan rıdvan.
T
turkish kebab8 yıl önce
bir erkeğe verilebilecek en güzel hediye
sigara içiyorsa `zippo`. sigara içmiyorsa `zippo`.
T
turkish kebab8 yıl önce
remove kebab
videosunda akordeon çalan manyak askerin şu sıralar ~eğer yanılmıyorsam~ almanya'da bir cezaevinde yattığı eser. almanya'da değilse şu an nerededir bilmiyorum. kendisi 14 ayrı cinayetten yargılanmış, soykırım suçlamasından ise sıyrılmayı başarmıştır.… devamını gör
T
turkish kebab8 yıl önce
madem ki türksün göster ki ürksün
bir `sahtiyan `şarkısıdır. `sagopa kajmer` ve `ceza` da eşlik etmiştir. `nakarat` şöyledir; madem ki türksün göster ki ürksün mikrofon çalışsın mc övünsün itler ölsün de kervan yürüsün
T
turkish kebab8 yıl önce
rus kızları
dünyadaki en güzel yaratıklardır. efsaneleri yurdum insanının diline dolanmıştır. kültürlü, kaprissiz, romantik, açık sözlüdürler... edit: bu entryi periyodik olarak kötüleyen güzel kadın lütfen mesaj yazar mısın bana. belki seni tanıyınca fikrim de… devamını gör
T
turkish kebab8 yıl önce
sözlük yazarlarının evcil hayvanları
(bkz:insan)
T
turkish kebab8 yıl önce
sözlük yazarlarının evcil hayvanları
(bkz:insan)
T
turkish kebab8 yıl önce
sözlükte iz bırakmış yazarlar
(bkz:t bag) 2000 li yılların asi ulu yazarıydı. Entrylerini inceledim başarılı bir yazarmış. işte bunlar hep hayatın acılığından meydana geliyor demek ki.
T
turkish kebab8 yıl önce
gece gece cin başlığı açmak
amacını anlayamadığım birkaç yazar eylemidir . (bkz: what is your amaç )
T
turkish kebab8 yıl önce
en iyi türk rock grupları
(bkz:kurban) (bkz:redd) (bkz:replikas)
T
turkish kebab8 yıl önce
hristiyanlara parmak atmak
cihad çağrısı yapıldığı için helaldir.
T
turkish kebab8 yıl önce
geceye bir adam bırak
Sadece duruşuyla değil, fikirleriyle de çağları atlayacak olan adam! (img:#1456519)
© copyright 2005 - 2026