bugün
- ekrem imamoğlu ile kafayı bozan ak partililer16
- evli erkek9
- chp liler neden ingiliz düşmanı değil40
- ekrem imamoğlu'nun bir sevgilisi olduğu iddiası25
- sırrı süreyya önder54
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi17
- anın görüntüsü11
- evli erkeklerle ilişkiye giren kadınlar8
- fotokopici bi erkek9
- osmanlı yı yeniden kuracağız21
- şeriatçı olduğunu kimseye söyleyemeyenler20
- aşık olmanın avantajları8
- yazarların sahip olmak istedikleri süper güçler18
- üstad kadir mısıroğlu9
- uyudun mu yazan kız15
- iyi insan olmanın hiçbir işe yaramaması22
- gecenin şarkısı8
- hıdırellez11
- arda güler9
- iyi geceler17
- depresyondan kurtulamamak10
- 4 mayıs 2025 fenerbahçe beşiktaş maçı38
- silivri'deki yapraklar alkışlıyor mu15
- gerçeği aramak10
- şeytan13
- bir sonra ki halife kim olacak14
- hırsız vaaaaaaaaaar12
- hiçbir bant o yolsuzluk dosyasını kapatamaz13
- özgür özel'e atılan osmanlı tokadı16
- o kadın polisimiz başörtülüydü20
- kader doğuştan yazılı bir şey midir12
- ali koç11
- ramadan fahriden8
- 3 mayıs türkçüler günü12
- 13 yıl önceki fotoğraflarınız11
- 4 mayıs özgür özele saldırı30
- en sevdiğiniz sözlük ahmeti8
- stanley termos olmazsa ben pikniğe gitmem12
- kendini esmer sanarken birden sarışın olan kız19
- nihal atsız türkçülüğü vs atatürk türkçülüğü12
- akrep burcuyum soruları alayım9
- 3 mayıs 2025 galatasaray sivasspor maçı16

entry'ler (1835)
Ziyadesiyle sofistike.
görsel
görsel
Bu başlığa yazan yazarların olduğu bir kalite. Çok ironik..
bilmek istememektir...
Actaeon yunan mitolojisinde apollon'un soyundan gelen cesur bir avcıdır.
Bir gün, elli tazıdan oluşan bir sürü ile dağda avlanmaya çıkan actaeon, av tanrıçası Artemis'i yüzerken çıplak görür ve Artemis onu oracıkta bir geyiğe çevirir.
Actaeon'un tazıları, geyiğe dönüşmüş olan sahibini tanımaz ve peşine düşerek onu paramparça ederler.
görsel
Titian - the death of actaeon
1559-1575
Bir gün, elli tazıdan oluşan bir sürü ile dağda avlanmaya çıkan actaeon, av tanrıçası Artemis'i yüzerken çıplak görür ve Artemis onu oracıkta bir geyiğe çevirir.
Actaeon'un tazıları, geyiğe dönüşmüş olan sahibini tanımaz ve peşine düşerek onu paramparça ederler.
görsel
Titian - the death of actaeon
1559-1575
Alın size en kralından. Uludağ zirve.
görsel
görsel
Yerinde giren müzikler ve zekice tasarlanmış bir kurgu. Kesinlikle.
Edebiyatı fazlaca yapılır son zamanlarda. Yalnızlık denen eylemin yegane sebebi, insanın ta kendisidir bana kalırsa.
Hiç biriniz yalnız değilsiniz arkadaşlar, kendinizi kandırmayın, artık kimse yemiyor bu numaraları.
Kişinin yalnız olmasından etkilenen herhangi bir karşı cins ile karşılaşmadım şu yaşıma kadar. Ben uyandırayım.
Hiç biriniz yalnız değilsiniz arkadaşlar, kendinizi kandırmayın, artık kimse yemiyor bu numaraları.
Kişinin yalnız olmasından etkilenen herhangi bir karşı cins ile karşılaşmadım şu yaşıma kadar. Ben uyandırayım.
görsel
Kutsal topraklar...
Kutsal topraklar...
Alarm kurmadan uyumak.
Boeuf bourguignon
Zeytinyağlı portakallı kereviz
Zeytinyağlı taze fasulye
Ve irmik helvası..
Evet arkadaşlar, elit değilim. Normal bir vatandaşım, yani bif burginyon seven biri irmik helvası da sevebilir, creme brule olacak diye bir kaide yok.
Zeytinyağlı portakallı kereviz
Zeytinyağlı taze fasulye
Ve irmik helvası..
Evet arkadaşlar, elit değilim. Normal bir vatandaşım, yani bif burginyon seven biri irmik helvası da sevebilir, creme brule olacak diye bir kaide yok.
Kaliteli bir insan olarak başlanılabilir.
Anlamak çok teknik bir kavram. Önce hissedersin, sonra farkına varırsın..
Unutmak değil de, belki hatırlamamaya çalışılabilir.
Mutlak bir doğru veya yanlış bilgi olduğu kanıtlanmamış olmasına keza doğru olma olasılığının yarı yarıya olduğu aşikardır.
Uzun vadede kadınlar her türlü alır bu maçı. Şayet zeka kavramı; en kısa zamanda, en mantıklı olanı sunma eylemidir benim nezdimde. bu da erkek bireylerde daha çok görülüyor gözlemlediğim kadarıyla.
idrakte zorlandığım, izahta muvaffak olamadığım bir husus da şu ki; böyle gereksiz bir iddiayı kim ortaya atmış acaba? Kaldı ki her iki cins de birbirini tamamlayacak donanımdadır arkadaşlar, yapmayın, kutuplaşmaya lüzum yok.
Uzun vadede kadınlar her türlü alır bu maçı. Şayet zeka kavramı; en kısa zamanda, en mantıklı olanı sunma eylemidir benim nezdimde. bu da erkek bireylerde daha çok görülüyor gözlemlediğim kadarıyla.
idrakte zorlandığım, izahta muvaffak olamadığım bir husus da şu ki; böyle gereksiz bir iddiayı kim ortaya atmış acaba? Kaldı ki her iki cins de birbirini tamamlayacak donanımdadır arkadaşlar, yapmayın, kutuplaşmaya lüzum yok.