bugün
T
tuff gong7 yıl önce
23 haziran 2019 istanbul bb seçimi
Sadece büyükşehir seçimi yapılacak. ilçe seçimi yok.
T
tuff gong7 yıl önce
23 haziran 2019 istanbul bb seçimi
Sadece büyükşehir seçimi yapılacak. ilçe seçimi yok.
T
tuff gong7 yıl önce
ruh halini bir fotoğrafla özetle
(img:#1264048)
T
tuff gong7 yıl önce
yazarların çocukluk fotoğrafları
T
tuff gong7 yıl önce
the death of actaeon
Actaeon yunan mitolojisinde apollon'un soyundan gelen cesur bir avcıdır. Bir gün, elli tazıdan oluşan bir sürü ile dağda avlanmaya çıkan actaeon, av tanrıçası Artemis'i yüzerken çıplak görür ve Artemis onu oracıkta bir geyiğe çevirir. Actaeon'un … devamını gör
T
tuff gong7 yıl önce
kar manzarası
asırlık çam ağaçlarının arasındaysa bu yağan kar , manzaraların en şahanesidir.
T
tuff gong7 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
T
tuff gong7 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
T
tuff gong7 yıl önce
insanı geçmişe götüren şeyler
(bkz:zaman makinesi) şaka şaka henüz icat olmadı...
T
tuff gong8 yıl önce
sözlük yazarlarının ruh halini anlatan görsel
(img:#1273008)
T
tuff gong8 yıl önce
nasılsın sorusuna alternatif cevaplar
-nasılsın -elhamdulillah
T
tuff gong8 yıl önce
rönesans
ortaçağ dinbiliminin görmezden geldiği insana dair edebiyatı,insanı konu alan bilimleri canlandırma amacı güden hümanizm anlayışının ortaya çıkması,avrupa'nın gutenberg sayesinde matbaayı tanıması ile aynı çağa rastlanır.bütün avrupa'yı etkileyen hüm… devamını gör
T
tuff gong8 yıl önce
rönesans
ortaçağ dinbiliminin görmezden geldiği insana dair edebiyatı,insanı konu alan bilimleri canlandırma amacı güden hümanizm anlayışının ortaya çıkması,avrupa'nın gutenberg sayesinde matbaayı tanıması ile aynı çağa rastlanır.bütün avrupa'yı etkileyen hüm… devamını gör
T
tuff gong8 yıl önce
rönesans
T
tuff gong8 yıl önce
rönesans
T
tuff gong8 yıl önce
rönesans
T
tuff gong8 yıl önce
rönesans
T
tuff gong8 yıl önce
rönesans
T
tuff gong8 yıl önce
galata kulesi
cenevizliler tarafından yapılan bu kule tarihte çeşitli amaçlar için kullanılmıştır: tersane deposu gözlem kulesi vb. şimdilerde ise bar ve restaurant olarak kullanılıyor.
T
tuff gong8 yıl önce
galata kulesi
cenevizliler tarafından yapılan bu kule tarihte çeşitli amaçlar için kullanılmıştır: tersane deposu gözlem kulesi vb. şimdilerde ise bar ve restaurant olarak kullanılıyor.
T
tuff gong8 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
T
tuff gong8 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
T
tuff gong8 yıl önce
kar yağışı
Yalnızlığın sesinden bir resim yaptım Karanlık kalabalıklardan süzdüm ışığını. Akşamüstleriyle boyadım vazgeçen ağzını Parmaklarını uzattım gece suları gibi ıssız Salkımsöğütlerden bir beden çizdim usul Hiçbir rüzgârın duruşunu bozamadığı Bütün… devamını gör
T
tuff gong8 yıl önce
en son aldığınız screenshot
Arkadaşa ödemem gereken bir para vardı hesap makinesinde hesaplayıp en son çıkan görüntüyü ss aldım unutmayayım diye.
© copyright 2005 - 2026