bugün
- pirizade ismed molla balizade kafadumanevi5
- nervio'nun asıl benzediği ünlü8
- 8 kasım 2026 çorum fk fenerbahçe maçı15
- allah vardır diyenlerin hiçbir kanıt gösterememesi16
- evi arsayı satıp faizle her ay 120 gr altın alıyom5
- nat rothschild4
- boyun ağrısı3
- kabak tatlısını sevenler8
- anın görüntüsü23
- erecto kral reyiz3
- kafanın çok büyük olması8
- oğuz tezmen2
- fenerbahçe11
- ismet gurbuz 20244
- bir sözlük yazarını kerhaneye götürmek3
- taksim delisi cenk3
- ismed ibni semiz cincihocaevi efendi2
- dizi sektöründeki maliyet krizi16
- 20043
- android için televizyon uygulaması yapılmalı2
- göksel in memeleri3
- 1 doların 50 tl olması3
- kimse beslenmesine dikkat etmiyor2
- 8 kasım 2026 rizespor erzurumspor maçı4
- allah vardır diyenlerin kanıtları2
- elektrik2
- hoşlanılan kızın ayağınızı yalamak istemesi7
- elmas bey birader dönsün2
- nervio'nun gerçek yüzü4
- nervio34
- barış alper yılmaz4
- halef dizisinin final yapması2
- ismet gürbüz sözlüğü nasıl keşfetti6
- bafra pidesi3
- alanyaspor2
- en sevilen ibrahim tatlıses sözleri6
- anelka alex tuncay hooijdonk dörtlüsü6
- kaan girgin'in son hali2
- ülkücü erkek ermeni kız aşkı10
- bırak kolumu acıtıyorsun4
- birçok kadın evliliğini eskort hizmeti gibi yapıyo3
- yalnız çirkin asosyal erkek5
- askerde cinsel ihtiyaçlar nasıl gideriliyor6
- 2019 tasarımı4
- otomobilin üstünde uyuyakalan adam6
- duygu özaslan6
- 7 kasım 2026 galatasaray amed maçı23
- bir can kurtaran tüm insanları kurtarmış gibi olur2
- kim milyoner olmak ister6
- nerdesiniz3
entry'ler (21)
Doktorlar değilse bu işte bir yanlışlık var.
Bu ara müziğiyle hayatımda hayat bulmuş dizidir. Bilmem başka nasıl anlatılırdı.
Pucca' dan neyim eksik. O bile ünlü bir sözlük yazarıysa hatta kitap çıkarmışsa... Bütün isteğim budur. Anlıyor musunuz?
Her zaman, katıldıgmda " 2 soru kendim bilsem, 4 joker de zaten var. Nerden baksan bir 15 bin alırım. Oh mis, öğrenciyiz sonuçta" diye yorumlar yaptığım, ama ilk soruda elenenleri görünce karamsarlığa düştüğüm, ayrıca sorularda daha önceye göre kıyaslandığında gözle görülür bir basıtlık olan programdır.
Şu yeni çıkan yabancı ergen şarkıları.
BiM neylerse güzel eyler.
Zamanı geldiğinde tek bir ders bile seçmeden sistemin bana verdiği kredileri, yine sistemin benim iradem dışında alttan derslerle dolduracağı ve benim çaresizce bu yenilgiyi kabullenip, ders onayı yapacağım işlem.
Sevgili sôzlük; çok da iyi huylu bir insan olmasam da yalanın içinden çıkılmaz bir kısır döngü olduğunu en azından 22 yaşında ôğrenecek kadar iyi biri olduğuma sevindim. Yalanın ne olduğu önemli değil bende saklı, sadece geciktirdiğim yalanın sonunu merak ediyorum. Tabi ki de pişmanım.
Kimine göre laa' nın yumuşamışı, kibar hali. Kürekle vurma kısmı da kişiden kişiye değişen bir durum. Yakışan var yakışmayan var maalesef. Hafife de alınmasın TDK da geçer.
Evi şahane olan yarışmacıların abartılı sevinçlerini ve şaşkınlıklarının sebebini anlayamadığım, ayrıca sunucusu beyefendinin asla yerinde olmak istememeyeceğim, gereksiz bir Kanal D yapımı.
Harçların kalkma uygulamasına 10 dakika kadar sevinip, hemen ardından yapılan açıklamayla 2. Öğretimlere uygulanan çifte standart, atılan kazık ve evet harç değil haraçtır. Bir nevi " Eyvallah dedik kabullendik, elimiz mahkum, gittik paşa paşa bankaya haracımızı yatırdık" da diyebileceğimiz durumdur.
Refah hiç bir yerde sağlanabilmiş değildir, kimse kendini kandırmasın. refah seviyesi yüksek dedğiniz o din'e inancı en az kademede olan ülkeler de bile neler olduğunu çok yakın bir zamanda gördük. vicdanları yetmedi işte. Batı da de yeni politika ne bilen var mı? muhafazakarlaştırma. evet artık yenilik olarak adlandırılıyor niye? çünkü suç oranı günden güne artıyor. insanların hiç birşeye inancı kalmamış bir durumda. sonra da deniyor ki ateist ülkeler de refah oranı yüksek. hani nerde kaldı Batı' nın 'nin refahı' . insanın inanacak birşeyi olmassa korkacağı çekineceği birşey mi kalır. tabi ki din korkutma amaçlı değildir ama, din gereklidir.
Demokratik özerkliğini ilan eden bir avuç kendini bilmezin bulunduğu durumdur. kpss mağduru olup yollra dökülen, hrant dink'in ölümünü kabullenemeyip kendini ermeni ilan eden ya da abuk sabuk çeşitli sosyal vakıflarda kendini halkın sözcüsü ilan edip meydanlarda basbas bağıran çok sevgili halkımızın, hiç bir zaman vergi vermeyip, üstümüzden geçinen bu pek saygıgörmez özerk vatandaşlarımızın bu durumuna ses çıkarmadıkları bir durumdur. sahi bu devlet dedikleri şey bazı insanların karşılıksız yardım gördükleri bir kuruluşmuy du yoksa? hatırlayamadım da. . . ama merak etmeyin arkadaşlar devletimiz sağolsun o alınmayan vergileri bizim elektrik faturalarımızda görebiliyoruz. devletimiz ayakta çok şükür. . .
' ' Bana göre değilsin. Mümkünse bir daha görüşmeyelim. Birbirimize iyi gelmiyoruz. Sen daha iyilerine layıksın. Sen beni mutlu edemedin, ayçanın sevgilisi gibi olamadın. ( ya da herhangi bir isim) Ayrı dünyaların insanıyız. Ya da en kısa yoldan ' defolurmusun hayatımdan , sana ihtiyacım kalmadı. '
nur yerlitaş bir ikoncandır. ne ikoncanı yahu o bir.. . . bilemiyorum işte. tasvip ve tasnif etmediğim bütün özelliklerin kraliçesidir. hatta sosyal toplumun dışına sürülmesi gerreken bir insan gözüyle bakmamın bir sakıncası yok ona. resmen kadın yeterince ün sahibi olmayı bekliormuş, bir açıldı pir açıldı. aksi gibi nezaman o kanalı açsam o çıkıyor karşıma. velhasıl kelam kesinlikle ve kesinlikle göz önünde bulunmaması gerekken bir kadındır nur yerlitaş. insan sağlığı için allah muhafaza. . .
insanların en iğrenç olduğu, en azından benim onları en pis yaratıklar olarak gördüğüm dönemdir. sürekli çevresindekilerin tahammül sınırlarını zorlarlar. psikolojileri sürekli bozuktur. bağaramassın, kızamassın, şaka yapamassın. hemen alınma ya da küsme gibi bir özellikleri mevcuttur. anne ve babalarına diyebileceğim bişey yok maalesef ama, allah öğretmenlerine sabır versin o grubun.
Ankara' da okuyan bir öğrenci olarak gözlemlediğim kadarıyla yazıyorum. Ankara da olmak sabahları siyah camlı makam arabalarını her daim görebilmektir. Kızılaya giderken bakanlıkların önünden geçmektir. Ata kuleden Ankara' yı izleyebilmektir. Her gün yeni bir olay demektir. Hele ki öğrenciysen Ankara aşk' tır. Ulus'ta her türlü beladır. okul dan çıktığın da bir adım ötede HSYK yı görebilmektir. Belkide Behzat Ç. , Deniz yıldızı, setlerini görebilmektir. Gençlik park'ına bir türlü ısınamamaktır. Nedense orada sürekli travestiyle karşılaşmaktır. Her seferinde peşine bir kro' nun takılması demektir. Dönüp dolaşıp Kızılay' a gelmektir. iyidir ankara iyidir.
Tipik bir saçma türk filmi. ( inanın sosyal aşşağılık duygusu falan değil bu! ) Saçma çünkü yalan yanlış bilgilerle dolu. izleyip bittikten sonra aaa! bu mudur ? dediğimiz bir film malesef. Beklentilerin altında. Şarkılar hoş ama, bence en az DÜNYAYI KURTARAN ADAM kadar saçma.
' Gazili olmak ayrıcalıktır' maalesef ki yaşamayan bilemez. Havasını bir almalı. Hocalarını bir dinlemelisiniz.
Kendini hiçbir şey hissetmediğin. Nerede nasıl bir iş olacağını düşünmeden görüşmelere gittiğin heyecanlı, sancılı, mutsuz, umutsuz, ağlamaklı, mümkünse hiç yaşanmaması gerekken bir süreçtir.