bugün
- trabzon büyükşehir belediyesi21
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı14
- kemalistler yunanistan'a defolsun8
- masklavi'yi şeriatla yönetilen ülkeye göndermek13
- sinem dedetaş9
- çerçeve yasa7
- sözlüğün şizofren ve sapık dolu olduğu gerçeği13
- 5 kişiyi tek yumrukla yere serme hikayem2
- abant su2
- sözlükte entrylerini anlamadiginiz kişi15
- allah 1 metin 2 rte 32
- otobüsteki en iyi koltuk hangisidir sorunsalı16
- şaka maka 40'a yaklaşmak4
- fetönün siyasi ayağı araştırlsın önergesinin reddi8
- apo hapisten çıkınca ak partililerin tepkisi8
- izmirli kızlar neden kıçı açık geziyor sorunsalı11
- akrabalarla ilişkiyi kes17
- sözlükte umursanmayan yazar3
- hapisteki pkklıları affedilmesi3
- ülke gündemini umursamamak3
- velvet hanım ile kahve içmek8
- 15 temmuz tiyatro mu7
- yoran insanların ortak özellikleri5
- arkadaşlar çabuk buraya bakın3
- kısa boylu olmak6
- türkiye ve 7 ülkeden israil'e ortak tepki5
- ciddi düşünülen kızın dünya düz demesi6
- emret komutanım albayın kızı suzi6
- the whirl cold brew2
- en sevdiğiniz çiçek3
- erdogan'a suikast timi itirafı8
- 5 ağustos 2026 fenerbahçe sturm graz maçı18
- scream maskesi takıp beyzbolsopasıyla dolaşmak2
- arkadaşlar çok acıktım3
- renault 9 broadway12
- ülkemde başı açık kadın görmek istemiyorum6
- sozlüğün en yakışıklı erkeği olmam5
- sevgiliye hitap şekilleri6
- mason greenwood10
- batıl inançlar5
- vatan hainliğinden sıyrılmaya çalışmak2
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi24
- yeni parti'ye bağış yapanların yüzde 50'yi geçmesi4
- 11 ağustos 2026 sturm graz fenerbahçe maçı4
- öğretmenlerin nöbeti5
- kırmızı kaka6
- bursa2
- fetoyla barışılsa alkışlayacak kitle3
- futbol5
- zarok tv2
entry'ler (24)
ekonomik büyüklüğü devletin her iş kolunda tekelleşmiş kurumları bünyesinde tutması olarak algılayan bünyenin verdiği tepkidir. bu bünye devletçi ekonomik modelin türkiyenin bugün çektiği sıkıntıların temeli olduğu gerçeğini pas geçmiştir.
Gülünesi bir başlıktır. orjinal dili arapça olan kutsal bir metnin kısır bir kelime hazinesi olan dile çevrilirken her cihad kelimesinin "savaş" diye çevrilmesinden de anlaşıldığı üzere konuyu açanın ve copy-paste kültürüyle sınırlı genel kültürü olan/olmayan birinin dökeceği türden bir kelime grubudur. kendisine kabbala okumasını şiddetle tavsiye ederim. sosyalist-komunist-humanist felsefenin kutsal kitapları sayılacak eserleri yeniden gözden geçirmesi gerekmektedir.
portakal - ekmek
nasıl bir damak zevkidir bilmiyorum.
nasıl bir damak zevkidir bilmiyorum.
insan oğluna özgü bir durumdur. Büyütülecek birşeyi yoktur. hepimiz annemizden zaten kağıt mendille ve mükemmel şekilde doğduk. hiç def-i hacet durumumuz olmadı, burnumuz bir gün dahi akmadı, hiç aknelerimiz olmadı, ağlarken cool'luğumuzdan ödün vermedik ve gözyaşlarımız içimize aktı sümüğümüz de gırtlaktan aşağı.
sular akıyor mu?(duş alınmadan başlanan güne lanet olsun)
yalnızca etrafta türk erkeğinden başka kimse yoksa doğruluğu su götürmeyen bir gerçektir.
makarna ve hazır çorba yapabildiklerine ayrıca pizza siparişi verebildiklerine dua edilmesi gerekir.
fransızların bir kaç, Türkiyenin ikinci cumhuriyetinden bahsedildiği dünyada örnek cumhuriyettir.
konu pkk olunca tiz kellesi vurula , konu dhkp-c, devrim, sol-sosyalizm-marksizm vs olduğunda kahraman, teslim olmaz devrimci olan aslında terminolojik açıdan kelimenin tam karşılığı olarak "terörist" denesi, yaşamış devrim isterken devrilmiş yurdum yitiklerindendir.
Kanuni'nin başarısızlığı teorisi ortaya konup, bilimsel verilerle desteklenip ardından tarih çevrelerince "gerçek" olarak kabul edildikten sonra açılması lazım gelen konu başlığı olmalıdır. Henüz başarısız mı başarılı mı soruları tartışılırken bir "şey" in gerçek diye tutturulması nedeniyle dayanaksız bir önermedir. Tabiri caiz midir (sözlük mütevelli, ihtiyar, fetva vs heyetlerince görüşülüp tartışılsın) bilemiyorum ama işkembe-i kübradan sallanmış başlık ve içeriğidir.
aslında üçten fazla site tıklarım ortaya karışık bir durum anlayacağınız.
facebook
gazeteoku
f1
gazeteoku
f1
Mika Hakkinen'i acı bir gülümsemeyle hatırlamamı sağlayan Vettel'in kaybettiği yarıştır.
hiçbir zaman hayranlıkla baktığım fotoğrafları çekenleri kıskanmadan edemediğim sanat dalıdır.
şans ve şanssızlığın aynı ana denk gelmesinin örneğidir. bileğin kuvvetli arkadaşım aynı anda iki tane vurdun da o kadar kalabalıkta iki tanecik mi? diye sorulması gereken kişinin eylemidir.
beğenip beğenmemenin kişiden kişiye değişebileceğine somut örnektir. kendisine hak veriyorum (kız kızan kızmayan değilim).
D'hont sisteminin sonuclarından biri olması sebebiyle mümkün olan bir durumdur. Nisbi temsil esasına dayandığından sakıncaları mevcut bir uygulamadır. 2002 seçimlerinde daha az oy aldığı halde 360 tan fazla milletvekili çıkarması da sistemin istisnai durumlarından biridir.
"köşe başları tutulmuş üstelik yağmur yağmakta" diye mırıldanmama sebep olmuş entry.
"Dean:i'm going to put a price on your head so big, that when you look in the mirror your reflection's gonna want to shoot you in the face."
The Mechanic
The Mechanic
hi-tech aletlerle ilgili konularda konuşmak.
2011 NBA finallerinin MVP'si ve sonunda hakettiği yüzüğü takmış efsane alman basketbolcu.