T
theodorebundy13 yıl önce
gezi parkı eylemcilerinin başörtülülere saldırması
izmir de olan ve medyaya yansıyan saldırılardır. ha moderasyon 10 saniyede nasıl sildi az önceki entryi anlamak zor. ben bizzat yaşadığım bu olayları anlatıyorum, bu nasıl yalnız beni ilgilendirir, nasıl silebiliyosun saniyesinde. oğlum özelden yaz, … devamını gör
T
theodorebundy13 yıl önce
chris brown un penisi
T
theodorebundy13 yıl önce
başlıkları alt alta okumak
sol framede çıkan günün baslıklarını alt alta okurken, anlamlı şeyler görüp baslıkları alt alta okumak baslıgına entry girerek huzura ermektir.~anlatım gabızlıgı bu olsa gerek~ dibi görünmeyen bir kuyu gibidir.. yazarın ve sözlüğün entry sayısına k… devamını gör
T
theodorebundy13 yıl önce
mesut hakkari
an itibariyle twitter hesabından 25 şehidimizle ilgili yaptığı açıklamalarla insanı hayrete düşüren zaat, ne idüğü belirsiz insan. (bkz:#mesuthakkari)
T
theodorebundy13 yıl önce
kaka nın galatasaray a transferi
T
theodorebundy13 yıl önce
ricardo izecson dos santos leite kaka
ac milan'ın hücuma dönük brezilya'lı ortasahası.topu mükemmel sürer ve araya dehşet paslar bırakır uzaktan çektiği sert şutlarda da çok isabetlidir.2006'da aşmış tekniğiyle Brezilya'nın en önemli silahlarından birisi olacaktır.kendisinin söylediğine … devamını gör
T
theodorebundy13 yıl önce
ricardo izecson dos santos leite kaka
ac milan'ın hücuma dönük brezilya'lı ortasahası.topu mükemmel sürer ve araya dehşet paslar bırakır uzaktan çektiği sert şutlarda da çok isabetlidir.2006'da aşmış tekniğiyle Brezilya'nın en önemli silahlarından birisi olacaktır.kendisinin söylediğine … devamını gör
T
theodorebundy13 yıl önce
zall ın şifresini buluyoruz kampanyası
ulu yazarlarının şifre bulma girişimi. herkes denediği şifreleri yazsın ki aynı şifreleri denemeyelim çabucak bulalım. denediğim şifreler; 123456 123zall zallzall 123zall123
T
theodorebundy13 yıl önce
nordin amrabat
hollanda da psv eindhoven forması giyen 23 yaşındaki forvet oyuncusu. kayserispor ile anlaştığı söylenmekte.
T
theodorebundy13 yıl önce
çinli kızları çok güzel olmaları
türk kızlarından beklenen ilgiyi göremeyen türk erkeği beyanatı.
T
theodorebundy13 yıl önce
çinli kızları çok güzel olmaları
türk kızlarından beklenen ilgiyi göremeyen türk erkeği beyanatı.
T
theodorebundy13 yıl önce
pembe iç çamaşır giyen kız
pembeye zaafı olan beni heyecanlandıran kızdır. (img:#296716) edit: fotoğraf.
T
theodorebundy13 yıl önce
pembe iç çamaşır giyen kız
pembeye zaafı olan beni heyecanlandıran kızdır. (img:#296716) edit: fotoğraf.
T
theodorebundy13 yıl önce
sözlük yazarlarının masaüstü arkaplanları
`miranda kerr`'in bilgisayarımda bulunan 900 adet fotoğrafından en güzel olanları. haftada 1 değişiyorum. (bkz: sözlükçülerin kullandığı prezervatif markaları) edit: başlık başa kaldığından zorunlu tanım: sözlük yazarlarının bilgisayarlarında sa… devamını gör
T
theodorebundy13 yıl önce
yazarların odalarına astıkları posterler
T
theodorebundy13 yıl önce
yazarların odalarına astıkları posterler
T
theodorebundy13 yıl önce
aşık olunan film karakterleri
aşık olunan film karakterleridir. karayip korsanları - jack sparrow titanic - hani jack değil esmer, züppe ve piç olan var ya o. neden? çünkü efendi değil piç.
T
theodorebundy13 yıl önce
pos cihazını uzatırken boynunu kıran kasiyer
cassio lincoln'ü hatırlar mısınız sevgili dostlar? hani pas atarken kafasını ters tarafa çevirerek artistik bir hareket yapardı.(Bir kere de Barış Özbek bunu taç çizgisinin yanında deneyerek eşe dosta sağlam taşşak malzemesi tedarik etmişti) zaten ha… devamını gör
T
theodorebundy13 yıl önce
seksi olmanın soyunmak olduğunu sanan kız
baştan ipin ucunu yanlış yerden tutan kızdır. 2 karış etek. 3 metre göğüs dekoltesi ile ortalığa çıkıp. olayın bu olduğunu sanan bilgisiz kızdır. soyunmak değildir olay. seksilik bakışlardadır. hareketlerdedir. yani işin aslı seksilik daha fazla et … devamını gör
T
theodorebundy13 yıl önce
yazarların şu an yaptıkları işler
T
theodorebundy14 yıl önce
çocukluğu hatırlatan şeyler
sizi bir anda çocukluğunuza götüren herhangi bir soru, obje, yiyecek gibi çok farklı şeylerdir. bu akşam sokakta dolaşırken okulun bahçesinde bisiklet süren bir çocuk yaklaştı yanıma. abi akşam ezanı okundu mu diye sordu bilmiyorum dedim. 10 san… devamını gör
© copyright 2005 - 2026