bugün
- filistin in ermeni soykırımını tanıması34
- türklerin soykırımdaki ustalığı15
- ölüm5
- insan sevdiği adama şans verir5
- bir günde 10 defa otuz bir çekmek5
- sözlüğe güzel bir kız bırak5
- ercüment çözer2
- true ile sevişmek2
- yazarların özlü sözleri7
- diyarbakır kürt dili konferansı3
- onur yürüyüşüne katılanların chpye oy vermesi6
- aylık 327 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- ismet arif karasu2
- 29 haziran 2026 brezilya japonya maçı10
- erkekler neden evlenmekten kaçıyor14
- futbol32
- anın görüntüsü26
- hangi sözlük yazarının tipini merak ediyorsunuz21
- japonya11
- brezilya6
- iyi gelen ne varsa hep sensin işte4
- sözlükten giden yazarlar4
- seksting4
- 10 parmağında 10 marifet olan azize5
- almanya paraguay maçını kim kazansın3
- türklerin mal olduğunun ispatı2
- pandela11
- türklerin medeniyet kuramama nedeni15
- diamond bey birader koştursun kampanyası2
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle21
- sosyoloji okuyan erkek4
- dedesi chpli olduğu için chp ye oy veren insan2
- hastanedeyim ful kadınlar hasta8
- haletiruhiyemin müşevveş olması3
- en son ne yediniz6
- perdelerin her zaman kapalı olması3
- true'nun neden böyle olması2
- sevdiğine vermeyip başkasına veren kız2
- haysenin125
- honda dio3
- tamar tanrıyar'ın berat albayrak'ı tehdit etmesi8
- evde makarna yapmanın maliyeti8
- ziya gökalp5
- behzat ç replikleri2
- mony tontana3
- aşk7
- 2026 dünya kupası37
- yapay zeka ile yazılım testi2
- bik bik'in mutfağına konuk olmak14
- araba kovalamayan köpek6

izmir de olan ve medyaya yansıyan saldırılardır. ha moderasyon 10 saniyede nasıl sildi az önceki entryi anlamak zor. ben bizzat yaşadığım bu olayları anlatıyorum, bu nasıl yalnız beni ilgilendirir, nasıl silebiliyosun saniyesinde. oğlum özelden yaz, … devamını gör

sol framede çıkan günün baslıklarını alt alta okurken, anlamlı şeyler görüp baslıkları alt alta okumak baslıgına entry girerek huzura ermektir.~anlatım gabızlıgı bu olsa gerek~ dibi görünmeyen bir kuyu gibidir.. yazarın ve sözlüğün entry sayısına k… devamını gör

an itibariyle twitter hesabından 25 şehidimizle ilgili yaptığı açıklamalarla insanı hayrete düşüren zaat, ne idüğü belirsiz insan.
(bkz:#mesuthakkari)

ac milan'ın hücuma dönük brezilya'lı ortasahası.topu mükemmel sürer ve araya dehşet paslar bırakır uzaktan çektiği sert şutlarda da çok isabetlidir.2006'da aşmış tekniğiyle Brezilya'nın en önemli silahlarından birisi olacaktır.kendisinin söylediğine … devamını gör

ac milan'ın hücuma dönük brezilya'lı ortasahası.topu mükemmel sürer ve araya dehşet paslar bırakır uzaktan çektiği sert şutlarda da çok isabetlidir.2006'da aşmış tekniğiyle Brezilya'nın en önemli silahlarından birisi olacaktır.kendisinin söylediğine … devamını gör

ulu yazarlarının şifre bulma girişimi. herkes denediği şifreleri yazsın ki aynı şifreleri denemeyelim çabucak bulalım.
denediğim şifreler;
123456
123zall
zallzall
123zall123

hollanda da psv eindhoven forması giyen 23 yaşındaki forvet oyuncusu. kayserispor ile anlaştığı söylenmekte.

`miranda kerr`'in bilgisayarımda bulunan 900 adet fotoğrafından en güzel olanları.
haftada 1 değişiyorum.
(bkz: sözlükçülerin kullandığı prezervatif markaları)
edit: başlık başa kaldığından zorunlu tanım:
sözlük yazarlarının bilgisayarlarında sa… devamını gör

aşık olunan film karakterleridir.
karayip korsanları - jack sparrow
titanic - hani jack değil esmer, züppe ve piç olan var ya o.
neden? çünkü efendi değil piç.

cassio lincoln'ü hatırlar mısınız sevgili dostlar? hani pas atarken kafasını ters tarafa çevirerek artistik bir hareket yapardı.(Bir kere de Barış Özbek bunu taç çizgisinin yanında deneyerek eşe dosta sağlam taşşak malzemesi tedarik etmişti) zaten ha… devamını gör

baştan ipin ucunu yanlış yerden tutan kızdır. 2 karış etek. 3 metre göğüs dekoltesi ile ortalığa çıkıp. olayın bu olduğunu sanan bilgisiz kızdır. soyunmak değildir olay. seksilik bakışlardadır. hareketlerdedir. yani işin aslı seksilik daha fazla et … devamını gör

sizi bir anda çocukluğunuza götüren herhangi bir soru, obje, yiyecek gibi çok farklı şeylerdir.
bu akşam sokakta dolaşırken okulun bahçesinde bisiklet süren bir çocuk yaklaştı yanıma. abi akşam ezanı okundu mu diye sordu bilmiyorum dedim. 10 san… devamını gör