bugün

entry'ler (806)

başarılı kadınların yalnız kalma sebepleri

totoları arşa değecek kadar yüksekte olduğu içindir efendim.

evde kalmış erkeklere tavsiyeler

bu başlığı okuyup akıl sağlığını bozma.

anın görüntüsü

bir dönem kol, bacak, vücut kombin paylaşım furyasıyla gına getirenleri görmeyince sevindiğim başlıktır.

özbek sevgili

asyalı kadınları her daim beğenmişimdir. o çekik gözleri ve beyaz tenleriyle farklı bir auraları var.

üç dilek dilersem bir tanesi asyalı bir kadındır.

sözlük yazarlarının itirafları

enerjik kadınları seviyorum. surat yapan, kasıntı tiplerden nefret ediyorum.

sözlük kızlarına bir soru

bir anlık libido yükselmesinden hiç kafanızda düşünmediğiniz biriyle seks yaptığınız oldu mu?

kadınla erkek arkadaş olabilir mi

iki karşı cinsin arkadaşlığının altında içgüdüsel bir arzulama mutlaka vardır. arkadaş olabilirler elbette ama birlikte alkol almasınlar mümkünse.

sözlük kızlarının çirkin olması

çirkin mi bilmem ilgi budalası oldukları kesin. evet.

anın görüntüsü

görsel

sözlük erkeklerinin fotoğrafları

erkek fotoları kadın fotolarından farklı olarak aksine eksileniyor. size kadın fotosu olsun da ne olursa olsun dimi yavşaklar. ne olacak bu abazalığınız merak ediyorum.

evli kadınlar neden bu kadar çekici

kendi annesi de başka erkeklere çekici geliyor mu merak edilendir. babası hak etmiyordur belki.

seni istiyorum

çok etkili bir cümledir.

ilhan irem in ölmesi

uludağ sözlüğün çöpe döndüğünün kanıtı bir başka başlıktır. türk müziğine büyük katkı sağlamış, çok değerli, saygın bir şahsiyetin ölüm haberini "ilhan irem' in ölmesi" diye başlık açmak büyük terbiyesizliktir. baban kısa donla gezerken bu adam müzik yapıyordu teres.

(bkz: 28 temmuz 2022 ilhan irem in vefatı)

rabbim diyen kişilerin tehlikeli olması

üçtür başıma gelen durumdur. bir tanesi yüzüme "rabbim sana yardım etsin" deyip arkadan kuyumu kazıyor. her fırsatta çaktırmadan zarar görmem için uğraşıyor. diğerleri de ona benzer durum sergiliyor. dini kullanmak diye buna denir dostum. velhasıl kelam birisi rabbim diyorsa kaçıyorum o insanlardan. sürekli din, allah, kitap diyen insanlar hep zararlı gelmiştir bana. tamamen kendi tespitimdir, tecrübeyle sabittir.

uludağ sözlük

eski tadı asla geri gelmeyecek olan.

abilerinden ergenlere tavsiyeler

Hiçbir insanı hayatınızın merkezine koymayın.

eşcinselliğin haram olmasının sebebi

Kur'an'ın erkek egemen bir din olmasından mütevellittir.

sözlük yazarlarının sinir olduğu şeyler

tutarsız, ne istediğini bilmeyen insanlar.

hastası olunan sözler

yorma kendini, bırak hayatına eşlik etmek isteyenler seninle gelsin.

sözlük kızlarının saçları

(#45711772) hav hav hav.