bugün
T
the mirror12 yıl önce
kemer
beli bol gelen pantolon yada etekler ile kullanılırdı,şimdi en önemli aksesuarlar arasında..
T
the mirror15 yıl önce
igloo
eskimoların içinde yaşadıkları,yarım küre şeklindeki,buzdan yapılmış evlere verilen genel addır..
T
the mirror15 yıl önce
sözlük yazarlarının hepsi akıllıdır
(bkz:aaa bu benim) ~taam yav~ ~şaka sadece~ edit: bencillik iyi değildir. (bkz:aaa bu biziz) ~bu daha iyi~
T
the mirror15 yıl önce
kıskançlık
kızların bir türlü ayarını tutturamadığı konudur.aynı kız aynı yerde beni hiç kıskanmıyorsun şeklinde trip de yapabilir; en ufak bir sözünüzde özgürlüğünü kısıtladığınızı öne sürerek hadise de çıkarabilir.
T
the mirror15 yıl önce
mavi jojoba tanesi
şimdi bu şey iyi midir kötü müdür anlaşılamayandır. kardık ta n'oldu. kafam karıştı beaa.
T
the mirror15 yıl önce
insanlar
Kurbanın 3. ve son albümü. ağla ben cennet insanlar sakın söyleme suç bende uyut beni yine yok zor güzel
T
the mirror15 yıl önce
insanlar
Kurbanın 3. ve son albümü. ağla ben cennet insanlar sakın söyleme suç bende uyut beni yine yok zor güzel
T
the mirror15 yıl önce
mutluluk
elde ettiğinizi istemeniz.
T
the mirror15 yıl önce
29 ekim 2010 cumhuriyet bayramı
iş yerinde çift mesai ile çalışacağım günlerden bir tanesi daha. 30 alıyorsam 60 alacağım.
T
the mirror15 yıl önce
12 eylül 2010 da yapılacak referandum
toptan değilde maddeleri oylama şansımız olsaydı iyi olurdu, velevki hayır diyorum efenim.(bkz: konu kapanmıştır)
T
the mirror15 yıl önce
eternal sunshine of the spotless mind
"eternal sunshine of the spotless mind" jim carrey ve kate winslet'in başrolde olduğu 2004 yapımı film. içinde jim carrey olmasına rağmen komedi filmi olmaması kıyamet alameti klasmanına taşır filmi.
© copyright 2005 - 2026