bugün

entry'ler (55)

insanın kendini en değersiz hissettiği an

dışlandığı ve kimsenin takmadığı andır herhalde.

yazarların birbiri hakkındaki görüntü tahminleri

yazarların birbiri hakkında atıp tuttuğu, laf çaktığı başlık.

edit: bizim hakkımızda yoktur umarım...

duman

türkiyenin en iyi rock grubudur. kaan tangöze, batuhan mutlugil, ari barokas bu grubun üyeleridir. bir de bateristi var ama adını tam hatırlayamıyorum şu an. canlı performansları 10 numaradır. hayranlarını gerçekten seven onlar istemeyince sahneden bile inmeyen tek gruptur. şarkılarını dinlemezsem günüm kötü geçer dediğim gruptur. şarkıları hem ağlatır, içimizi acıtır hem de coşturur, eğlendirir.

(bkz: kaan tangöze)
(bkz: batuhan mutlugil)
(bkz: ari barokas)

kızların en çekici olduğu anlar

şüphesiz masum, savunmasız oldukları andır...

birinden vazgeçmek isteyip vazgeçememek

ona aşıksınızdır ama o sizi sevmez, takmaz. görünmezsinizdir onun için. " bu kızdan vazgeçmeliyim! " dersiniz ama başarısız olursunuz her defasında...

keşke filmi olsa denilen oyunlar

zaten bir hikayesi var, kaliteli de bir oyun. nfinity games bunu yapabilir önümüzdeki yıllarda.

(bkz: point blank)

21 eylül 2012 duman konseri

saat dokuzda harbiyede başlayacak olan konserdir, şu anda harbiyede başlamasını bekliyoruz arkadaşlarla. eğlenme ve kafa dağıtmak için muhteşem bir fırsat.

(bkz: duman)

aykut kocaman

bu taraftarlara, bu oyunculura, bu takıma yazık değil mi dedirten sözde teknik direktör. senin tarzın eskilerde kalmış hoca... zaten istifa etmesi gerekiyordu ama bu maçtan sonra (bkz : 20 eylül 2012 fenerbahçe marsilya maçı) kesinlikle istifa etmesi gerek. azıcık onuru, gururu varsa eder de... ama zannetmiyorum.

öldüğüne inanılmayan insanlar

" bu adam ölmüş olamaz! " denilen kişilerdir.

(bkz: micheal jackson)

sözlükteki fenerbahçeli yazarlar

benim de içinde olduğum topluluk - taraftar grubu. (bkz: the bq)

hoşlanılan kız

size çok yakındır ancak bir o kadar da uzaktır. eğer gerçekten hoşlanıyorsanız veya aşıksanız ona karşı çok çekingen olursunuz. konuşmaya başlamadan önce kafanızda konuları tasarlar, düşünürsünüz. ancak onu elde ettikten sonra konuşacak konunuz bile olmayabilir veya tam tersi...

en çok tanışmak istenilen kişiler

yazarların bu adamla - kadınla kesinlikle tanışmalıyım dedikleri kişilerdir.

(bkz: kaan tangöze)
(bkz: okan bayülgen)
(bkz: eminem)
(bkz: avril lavigne)

19 eylül 2012 manchester united galatasaray maçı

bir fenerbahçeli olarak galatasarayı desteklediğim maç. galatasarayın işi zor ancak kazanma şansı yokta değil.

haftada yirmi şehit veren ülke

sadece türkiye. başlıca nedeni ak partidir açık ve net. haftada kaç tane şehit veriyoruz ve hiç bir şey yaptıkları yok.

sözlük yazarlarının en son dinlediği şarkı

duman - olmadı yar

son pişmanlık neye yarar?
her şeyin bir bedeli var...
olmadı yar...

mutsuzken yapılanlar

kulaklığı takıp son ses müzik dinlemek iyi bir seçenek... genelde öyle yaparım...

what the fuck is going on

tr. noluyor lan burada?

derste su içilmesine izin vermeyen hoca

gereksiz bir yasak koyan, gereksiz hocadır. nefeste almasın bu çocuklar?

neden kimse bana mesaj atmıyor

benim de içlerinde olduğum dikkat çekmeyen yazarlar topluluğu.

devamlı kaybedilen şeyler

araba veya ev anahtarı, para, zaman.
© copyright 2005 - 2026