bugün

entry'ler (23)

kumar masalarında islamcılık oynayan tip

Örtülü ödenekten vurmuştur voleyi.. Parasını alamadığında seçilmiiş başbakanı tehdit edecek kadar cüretkardır.

ttnet vs turkcell süperonline

1 yıldır süperonline kullanıyorum. 16 megabit diye sattıkları internet 8 megabit bile değil. 1 yılda toplam 5 6 hafta internetim komple gitti. Muhattap alacak kimseyi bulamadım. Sadece lol oynamak için almıştım havaya para verdim bir yıl.. Tt netin bundan kötu olabileceni sanmıyorum..

imf ye verdiğimiz borcu geri istemek

Borçlanarak kapattığımız borcu geri almaktır.. Bu arada borçlandğımız yerler arasında, en düşük faizi imf veriyor.. Mantıklı birsey yapmış oluruz..

ahmet kural murat cemcir ikilisi

Gittikçe kalitesizleşen ikili.. "Çalgı Çengi 2" filmini izlemeyin izlettrmeyin..

doların sadece türkiye de yükseldiğini sanan solcu

TL' nin hemen hemen diğer bütün para birimleri karşısında değer kaybettiğini bilmeyen sağcıdan daha akıllıdır..

benzinin 5 24 tl olması

2016 yılının haziran ayında 4.40 dan aldığım benzindir.. Enflasyonun tek haneli olduğu ülkemizde maaşıma yapılan %3 zammı , benzin zammıyla geri almış oluyorlar zaten

ismet inönü'nün gerçek yüzü

Kendisi komutan iken büyük oğlu şehit olmuştur.. Şimdikilerin çocukları askere bile gitmiyor

samsung vs iphone

1 yıl önce arkadaşım iphone6 aldı, ben general mobile 4g.. Benim telefon cayır cayır çalışıyor, arkdş iphonu günde 3 kez sarj ediyor.

ethem sarısülük

uğur mumcu ve necip haplemit oğlunu öldüren zihniyetn tarafından öldürülmüştür..

rüyada cumhurbaşkanı gören kişi üzüntü yaşamaz

Holy şirk.. Cumhuriyetle birey yapılmaya çalışılan davar sürüsü, özüne döndü son 15 senede..

çalgı çengi ikimiz

Özensiz yapılmış bir film. Para tuzağı. Bir daha bu ikilinin filmine gitmem

suriye lirasının tlye göre yüzde on değerlenmesi

Başlığın altına yapılan "az olan şey daima pahalı olur" yorumuyla beni benden alan durumdur. Akgezenler haşhaşilerden beter

sevgilinin göz kapağından öpmek

6 yıl önce kız arkadşım öpmüştü göz kapaklarımdan. Kulak memesi öpmekten 10 kat daha etkili..

recep tayyip erdoğan'ın bağırarak konuşması

Suçluluk psikolojisinin bir tezahürüdür lakin bu millet bu tip adamları sever..

yaşar nuri öztürk

Allah gani gani rahmet eylesin.. Büyük araştırmacıydı

sincar pkk dan temizlenecek

Ypg nin münbiçten çıkarıldığı gibi..Pkk da sincardan çıkarılır

ebu leheb

Adam öleli 15 asır oluyor ama 5 vakit "elleri kurusun" diye dua ediyor müslümanlar..

kate upton un götü

tahta gibidir. belide fazlasıyla kalındır. neyını cekici buluyorsunuz

ateistlerin ahlak çelişkisi

Ahlak din kaynaklı değildir. Japonyanın çoğu dinsiz. Ülkemizle kıyaslarsak ahlaki sevileri bizden çok daha iyi

başkanlık aşkından sonra gelecek olan aşk

padişahlık ve halifelik sonrası tarikat savaşlarıı..
© copyright 2005 - 2026