bugün
- pandela 313
- velvet45
- kürt hareketinin devşirme olması15
- elektriği ödeyen adam6
- ciguli kral16
- 4 temmuz 2026 kanada fas maçı14
- mony tontana11
- entry girerek kemalist devrim yapmak5
- iki ayyaş5
- yunanistan milli futbol takımı5
- amedspor12
- kahveye naber lan avradını siktiklerim diye girmek3
- yürüyüş flörtü9
- 2026 dünya kupası32
- memduh bashgan9
- yeşil burun adaları futbol takımı4
- ciddi ciddi aşure seven insan21
- atatürk ün çocuğunun olmaması4
- çağlayı tanıyan yazarlar8
- fas6
- kanada7
- futbol27
- evlilikte dikkat edilecek hususlar3
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği35
- evde kalmış kız kurusu7
- arkadaşlar acil2
- sahi bir ara teğmenler vardı ne oldu onlara3
- true üniversitesi6
- ahtapot yemek9
- true'nun azılı bir muhalifken sonradan yumuşaması6
- kamos6
- sikmek icin entry ni beğendi6
- bik bik kaç yaşında10
- arkadaşlar mutlu musunuz3
- sözlüğün aptal kaynaması18
- sözlüğü 25 yaş üstü teyzelerin basması2
- eliz gürler4
- gruplaşan yazarlara tavsiye3
- kadir inanır ın buket saygı yı taciz etmesi2
- mutlu yaşamın sırrı5
- deniz göktaş35
- yılmaz güney'in vahi öz'ün karısına sarkması3
- atatürk düşmanlarının anneleri2
- selahattin demirtaş kendi çocuğunu dağa yollasın2
- revani yemek2
- klima alacak parası olmayan zavallılar2
- sarı saçlı mavi gözlü türk3
- her gece ağlayarak 31 çeken yazarlar2
- sütlaç gibi karı6
- lionel scaloni3
entry'ler (18)
Kurt değil Kurt'a çok benzeyen Alman çoban köpeğidir.
karısının başını kapatıp arkadaşlarına peşkeş çeken gavat fatsalı kadar aykırı bir yaşamı yoktur.
memleketin en iyi yalayan futbol kulübüdür, takımların genellikle defansları, forvetleri kuvvetli olurken bunlar iktidar sahiplerine çektileri muameleleri ile meşhurdur...
bir jöleli ağlamasıdır..
Eğer ülkemizde 8 miles filmi tekrardan çekilirse kesinlikle oynayacak olan rap yıldızıdır, şaka lan şaka ne rapi ne yıldızı ne 8 mile'i
fetullah gülenin beddualarına karşılık akpyi fırtınalar koparsa kopsun sürüklesin ikimizi şarkısıyla savunabilir...
kendisi iranlıdır..
Kendisine bir kaç damla limon damlatıp kabuk tarçını da pipet gibi kullanarak içtiğinizde tadından yenmez C vitamini deposu, kırmızısını sevdiğim..
Atatürk düşmanı yavşakların babalarının kim olduklarından daha sürprizli bir cevabı yoktur...
Son darbede iktidara gelen partinin hangisi olduğunu bilmiyor gibisiniz kuzum... anap
millet o bıyıkları kendisi mi bırakıyor? ben de belediyeler dağıtıyor sanıyordum. feminen görünümlü tiplerin bile bıyık bırakması insanı asteriks'ten soğutur!
Atatürk olmasaydı, bütün atatürk düşmanları şu an başka kimliklerle yine olacaklardı. çünkü fahişelik dünyanın en eski mesleğidir.
Anadolu'da Cumhuriyet, sözcü gazetesi okursa, muhalif tv kanallarını izlerse hapse gireceğini zanneden insanlar varken, bu Türk halkının akpyi sevdiği değil akpden korktuğu gerçeğini gösterir.
aslında söylenecek çok şey var ama ben konuyla ilgili sözü ustasına bırakma taraftarıyım..
https://www.youtube.com/watch?v=RLP6m_bgHcU
https://www.youtube.com/watch?v=RLP6m_bgHcU
ahmet türk'ün dedesinin neden bu soyadı aldığını, ulus ile etnik köken arasındaki farkı bilmeyenler asla anlayamayacaklar.. ahmet türk şimdi bir eşkıya artığı değil mi, o ayrı bir olay.
Sergen'in yetenek yarışmasında jüri olması saçmaymış? biri bana acun ılıcalı yada hülya avşar'ın yeteneği nedir söyleyebilir mi?
Gece 4'te kapıyı çalan kız, evlenilecek kız değildir. Ayrıca meselenin tuzak olma olasılığı çok yüksektir. et şu an kanıt'ı izliyorum.
ülkede ne kadar gazeteci ve komutan varsa içeri attırırım. ( bi dakka lan?)