bugün
- sözlük kadınlarının bugünkü kombini15
- başarılı sigara bırakma teknikleri10
- 5 ayda 84 114 suriyelinin ülkesine dönmesi2
- yalnızlık3
- chp'nin hali ne olacak33
- bir kadını sarhoş edip onunla birlikte olan erkek18
- sözlük kızlarının favori sözlük erkekleri6
- bir insana yapılabilecek en büyük kötülük4
- klozet neden bu kadar ses çıkarıyor3
- babam ve oğlum filmindeki saçma duygusallık8
- normal sözlükten gelenler için çalışma kampı2
- koca bulmak5
- sonradan severim diyerek ilişkiye başlamak12
- belfastta cihatçının kafa kesmesi4
- her gün içsem bıkmam içecekleri3
- kimseye borç vermeyen insan11
- konya2
- süt gibi bembeyaz tenli kızlar3
- en sevdiğiniz müzik türü10
- uysaljakoben buraya bak aslanım6
- kendini çirkin bulan yazarlar4
- 9 haziran 2026 akit tv'ye el hareketi yapan dayı7
- m r e r e c t o20
- sözlükte herkes kaleminin ekmeğini yer2
- önemli olan eğitim mi yoksa karakter mi6
- türkiyenin en yakışıklı erkeği4
- ilgi manyağı olmak5
- kaçak elektrik kullanan doğulu vatan haini5
- başbiraderin profilinin halen gizli olması4
- kapri tayt giyen kızların sekste sınır tanımaması2
- hitlerin amfetamin bağımlısı olması2
- kadınların kadınlarda kıskandığı şeyler6
- sedat pekmez24
- diamond bosphoruss denen yazar22
- yazarların on üzerinden komiklikleri46
- sözlük erkeklerinin evlenme şartları5
- veda2
- 2026 yazı2
- yeni tanışılan birine nerelisin diye sormak3
- paranoid şizofreni2
- zayıflamanın en güzel yanı5
- ankara nın en berbat semti4
- hoşlanılan kızın ittihatçı çıkması5
- gocu27
- ilk maaş5
- sözlükte erkekleri taciz eden kızlar tam liste9
- mhp li yazarlar5
- sözlükte erkekleri istemiyoruz24
- stanley termos almanın mantıklı açıklaması5
- hitlerin akciğerleri2
entry'ler (208)
hayatını kaybeden berkin elvan değildir. insanlıktır, net!
bazı orospu çocuklarının hiçbir zaman ulaşamayacağı yaşta katledilen kardeşim!
paşaları içeri atan soruşturmanın başında bulunan savcının* cemaat mensubu olmasını, buna binayen başbakanın bu soruşturmalar için bizzat kendi zırhlı aracını bu savcıya teslim ettiğini bilmeyen güruhun tespit sıçmasıdır.
not: akp + cemaat içeri atmıştır. akp ile cemaat çatışınca kendi siyasi rantlarını korumak isteyen akepe nereden oy bulabilirim diye dilenir. bunlardan biride budur. "paşaları cemaat içeri attı biz çıkardık, ona karşı olun bizi destekleyin." propagandası görmemek?
not: akp + cemaat içeri atmıştır. akp ile cemaat çatışınca kendi siyasi rantlarını korumak isteyen akepe nereden oy bulabilirim diye dilenir. bunlardan biride budur. "paşaları cemaat içeri attı biz çıkardık, ona karşı olun bizi destekleyin." propagandası görmemek?
misal ben yeni öğrendiğim bi şeyi paylaşayım.
2 haftadır sözlüğe girmiyorum. girmeme sebebim de az çok tahmin ediliyordur. itiraflar, nickten meslek tahmini, meslekten boy tahmini gibi başlıkların altına hunharca entry girilmesi.
şimdi bakayım dedim, girdim sözlüğe. aha lan en başta itiraflar yok noluyo falan meğer onun yerine (bkz: yazar nickinden şu an düşündüğü şeyi tahmin etmek) varmış. o 3 saniyelik heyecanla bir başıma kaldım.
(bkz: özet geç piç) diyenleri duyuyorum. onun için bağlıyorum. bugün uyuşturucu yaşı 13'e düşmüş diye haber okumuştum üzüldüm. ama bizim milletin merak, endişe, ideal, kültür gibi kavramlarının bu kadar düştüğünü görünce okuduğum habere üzülmüyorum artık.
sonuç: bunu okuyanların yarısı 2. paragraftan sonra eksiyi bas geç diyecekler, kalan yarısı amaan ben mi düşünecem diyecekler. kalan yarısı anlayacak ama hayatlarına bir faydası olmayacak. ama yine de insan yazmadan, konuşmadan duramıyor.
"ülkeyi kime peşkeş çekelim" diyenlerin bizi idare ettikleri memlekette siz itiraf etmeye devam edin yine. hitler bıyığı en güzel size gülümseyecek. kusura bakmayın yine de gözlerini yorup vaktinizi aldık, hadi eyvallah.
2 haftadır sözlüğe girmiyorum. girmeme sebebim de az çok tahmin ediliyordur. itiraflar, nickten meslek tahmini, meslekten boy tahmini gibi başlıkların altına hunharca entry girilmesi.
şimdi bakayım dedim, girdim sözlüğe. aha lan en başta itiraflar yok noluyo falan meğer onun yerine (bkz: yazar nickinden şu an düşündüğü şeyi tahmin etmek) varmış. o 3 saniyelik heyecanla bir başıma kaldım.
(bkz: özet geç piç) diyenleri duyuyorum. onun için bağlıyorum. bugün uyuşturucu yaşı 13'e düşmüş diye haber okumuştum üzüldüm. ama bizim milletin merak, endişe, ideal, kültür gibi kavramlarının bu kadar düştüğünü görünce okuduğum habere üzülmüyorum artık.
sonuç: bunu okuyanların yarısı 2. paragraftan sonra eksiyi bas geç diyecekler, kalan yarısı amaan ben mi düşünecem diyecekler. kalan yarısı anlayacak ama hayatlarına bir faydası olmayacak. ama yine de insan yazmadan, konuşmadan duramıyor.
"ülkeyi kime peşkeş çekelim" diyenlerin bizi idare ettikleri memlekette siz itiraf etmeye devam edin yine. hitler bıyığı en güzel size gülümseyecek. kusura bakmayın yine de gözlerini yorup vaktinizi aldık, hadi eyvallah.
çok komik şeylerin tahmin edilebileceği şeyler.
resmen yerlerdeyim lan, hem güldürücü hem düşündürücü şeyler.
(bkz: kinaye)
resmen yerlerdeyim lan, hem güldürücü hem düşündürücü şeyler.
(bkz: kinaye)
çok merak uyandıran ve ilgi çekici itiraflardır bunlar.
mesela ben her gün sabah kalktığımda sigaramı yakar son okuduğumdan beri kim neyi itiraf etmiş okurum. kim kimi aldatmış, kim neyden korkuyomuş, kimler çalmış, kimler ağlamış vs vs.
yazın ki okuyalım, bilinçlenelim, gelişelim. başka ne derdimiz var sanki.
mesela ben her gün sabah kalktığımda sigaramı yakar son okuduğumdan beri kim neyi itiraf etmiş okurum. kim kimi aldatmış, kim neyden korkuyomuş, kimler çalmış, kimler ağlamış vs vs.
yazın ki okuyalım, bilinçlenelim, gelişelim. başka ne derdimiz var sanki.
götü kurtarma çabasından başka bir şey değildir.
(bkz: kezban detected)
(bkz: kezban detected)
TC kimlik numarası ile cevap verilerek çözümü bulanacak durum.
Bir gün ölür sürünün geri kalanının da uçurumdan atlayacağından korktuğum gerçeklik. %50 falan olum az değil, olmaz inşallah.
Şaka lan şaka, ülke temizlenir az.
Şaka lan şaka, ülke temizlenir az.
+1'imle katıldığım mevzu. Sizinki adamlıksa yavşağın dik alasıyım. sünniyim,türküm. gerekirse aleviye de kürde de hatta çok afadersiniz ruma bile oy veririm.
Alex de souza'nın adını ağzına aldığında selavat getirmeyen densizlerin, kaptan kelimesinin ne anlama geldiğini bilmeyenlerin, karakterli/dürüst futbolcu nedir bilmeyenlerin, hem taraftar hem futbolcu nasıl olunur bilmeyenlerin, Türkiye'de gelmiş geçmiş tek orta saha gol kralını bilmeyenlerin; kısaca Alex de souza'nın kim olduğundan haberi olmayanların olmayan aklını karıştırmış mevzu.
Namusu bacak arasında arayanları toplasan viyana'yı fethetmiştik bahri.
Halkımızdaki iğrenç ötekileştirme içgüdüsünden ötürü.
Kürt müyüm? Hayır. Kürtleri seviyor muyum? Her insanı sevdiğim kadar.
Kürt müyüm? Hayır. Kürtleri seviyor muyum? Her insanı sevdiğim kadar.
Hayatında 8 rakamını FIFAda kariyer yaparken forma numarası olarak seçmekten gayrı hiçbir alanda kullanmamıs sıradan bir vatandaş olarak sebebini gerçekten merak ettiğim hadise.
Başkasına atılan tokatı kendi yüzünde hissetmek bunlardan biridir. Yani biriydi sanırım, günümüzde neredeyse hiç rastlanmıyorda. Artık yerini yeni trendler aldı: (bkz: bana dokunmayan yılan bin yaşasın)