bugün

sözlük yazarlarının bugün öğrendikleri

misal ben yeni öğrendiğim bi şeyi paylaşayım.

2 haftadır sözlüğe girmiyorum. girmeme sebebim de az çok tahmin ediliyordur. itiraflar, nickten meslek tahmini, meslekten boy tahmini gibi başlıkların altına hunharca entry girilmesi.

şimdi bakayım dedim, girdim sözlüğe. aha lan en başta itiraflar yok noluyo falan meğer onun yerine (bkz: yazar nickinden şu an düşündüğü şeyi tahmin etmek) varmış. o 3 saniyelik heyecanla bir başıma kaldım.

(bkz: özet geç piç) diyenleri duyuyorum. onun için bağlıyorum. bugün uyuşturucu yaşı 13'e düşmüş diye haber okumuştum üzüldüm. ama bizim milletin merak, endişe, ideal, kültür gibi kavramlarının bu kadar düştüğünü görünce okuduğum habere üzülmüyorum artık.

sonuç: bunu okuyanların yarısı 2. paragraftan sonra eksiyi bas geç diyecekler, kalan yarısı amaan ben mi düşünecem diyecekler. kalan yarısı anlayacak ama hayatlarına bir faydası olmayacak. ama yine de insan yazmadan, konuşmadan duramıyor.

"ülkeyi kime peşkeş çekelim" diyenlerin bizi idare ettikleri memlekette siz itiraf etmeye devam edin yine. hitler bıyığı en güzel size gülümseyecek. kusura bakmayın yine de gözlerini yorup vaktinizi aldık, hadi eyvallah.