bugün
- ahlak duygunuzu nerden alıyorsunuz14
- kızları en güzel olan şehir13
- akrostişli şiir6
- cinler sizinle nasıl iletişime geçiyor14
- 30 yaşına girmek4
- kolye zincirlerinin birbirine dolaşması10
- öbür sözlükte uluya kerhane denmesi12
- atatürk'e alerjisi olan tipler11
- ilişki yapmaya üşenmek6
- mesaj atıp konuşmayan kız5
- cinlerin özünde iyi insanlar olması4
- korku filmi cekmeden once cinayet isleyen yonetmen2
- sözlük açsanız ismi ne olurdu4
- kadın nefreti4
- hristiyanlık7
- 50 bin liraya sabah 10'a kadar uyumadan durmak3
- sözlüğü annesi gibi gören insan3
- arabaları yan yana park edip öpüşmek2
- sözlükteki satranç taşları4
- 18 ay askerlik yapanlar nasıl yaptı sorunsalı8
- arabada son ses dinlenecek şarkılar3
- burcu akrep olan birini akrep sokması4
- dördüncü duvarı da kapısız örmek2
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı16
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- erkekler zıçar kızlar kakaloş yapar4
- yazarların 3 eylül 2026 tüfe tahmin rakamları2
- gece geç saatte ışığı yanan evler5
- türk erkeği endonezyalı kız evliliği6
- damarsız tüysüz manisa yaprağı15
- sırrı süreyya önder28
- gecenin şarkısı11
- silver ile evlenecek erkek52
- sözler köşkü6
- abdullah öcalan orospu çocuğudur18
- vahiy kitabına göre kıyamet alametleri11
- göğüs kıllarım çıkmıyor16
- irmik helvası3
- kolay gelsin denilen esnafın cevap vermemesi3
- erkek nefreti2
- dün gece ne oldu13
- şikeci amedspor5
- sıpsıkıcı olmanız4
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası26
- askerde sözlüğe girmek4
- saçını mora boyatan kızın amacı3
- sarapci koala58
- bir yazarın profiline girip entrylerini okumak8
- ataköy'deki anyma konserinin iptal edilmesi3
- multitap2
entry'ler (655)
Geb aynı zamanda toprak tanrısı olarak kabul edilir. Bazı kaynaklarda Ra'nın eşi olduğu söylenir. Ra göklere çekildiği zaman oda kendini yer altına saklamıştır.
Etimolojide g ve k geçişleri olur. Ankara angara gibi. Geb, gebe, kap, gap, kab gerisini aklı olan tamamlar.
Etimolojide g ve k geçişleri olur. Ankara angara gibi. Geb, gebe, kap, gap, kab gerisini aklı olan tamamlar.
gençler ve yaşlılar hepsi bir bok bildiklerini sanıyorlar.
gerçek diye bir şey yok. insan kendi aklı yettiği kadar tanımladığı hakikatleri gerçek sanıyor.
insan teselli arar şükrederken bile.
konusu açılınca neden yahudileri katlettiğini sorun. verilen cevap karşınızdaki mal mı yoksa akıllı mı ortaya çıkarır.
duvarlardan su borularına kadar şafak yazan yeşil adamların köpeğin sikine şafak yazması şaşırtmaz.
sonu -istle biten bi bokun içinde değilim. ateistliğin savunucusu yayıcısı da değilim. kimseye bir şeyi kabul ettirme çabasında değilim. kendi halimde ateyim.
hristiyanlığın sosyal hayata pratiğe yönelik tavsiyeleri yoktur. tek iddiası bana inanın kurtulursun, "salvation" kurtuluştur. gerisi uydurmadır. tarihe bakın hristiyanlıktan önce birçok destanda masalda tanrının oğlu olduğu söylenen yarı tanrı yarı insan masal kahramanları vardır.
berbat bir ikilem aslında. ikisi de sonunda felaketle bitiyor.
sabah sevişmelerinin katilidir. yeni bir güne aşkla uyanmaktan önemli sanki salak kahven.
40 yaşından sonra müslüman olmayı gerektirir.
gregor samsa kedi olsa üstüne basmaz selfi çekinir instaya atardınız sizin iliğinizi bilirim ben.
selvi boylum al yazmalımdır.
3 arkadaş biri vanlı, biri adanalı biri ben güvercin besliyoruz damda. bir gün bir bakıyoruz harçlıklarımızla büyüttüğümüz kümes patlamış bir tane bırakmamış ibneler. olayın kederinden bakkaldan ucuz şarap almış damda boş kümese bakıp bakıp içiyoruz. adanalı su gibi kafaya dikiyor şarabı. lan dur yapma etme diyoruz "bana koymaz" diyor. sonra bıçak çekip o enverin anasını bellemeye gidicem tutmayın diye bağırıyor, sakinleştirip oturtuyoruz. sürekli aynı sahne tekrarlanıyor. sonunda biz de yılıp kendi haline bırakıyoruz. izmirin sıcağında şarap etkisinde ter içindeyiz. adanalı sonunda beton üstünde sızıp kalıyor. bir müddet sonra birden mahallenin sütçüsünün eşeği anırıyor. adanalı betondan doğrulup ezan allah şefaturallah gibi bir şeyler söylüyor. ben üzüntüyü unutup gülmekten beton üstünde kıvranmaya başlıyorum.
boşa koymam artık dolmuyor.
çizgi romandan fırlamış karikatür filmlerin hepsi çoluk çocuk filmidir. tek iyi tek kötü vardır. bu dünyaya ait değildir.
halka cennetin akılsal mutluluk olduğunu filozofların bir araya gelip mutlu mutlu tartışacaklarını söylersen; halk der ki ben ne yapacam böyle dini "huri yok mu? huri" ahmet arslan.
berberler mahallenin karılarından beterdir samimiyetlerine güvenip sır vermeyin.
estetik diyen yalan söyler.