bugün

entry'ler (170)

fethullah gülen müslümanların papasıdır

Fetullah gülen denen şerefsiz ve namussuz islamiyetin içini boşaltmak için ingiliz amerikan ve israil istihbaratı tarafından desteklenmiş ve onlarin destegiyle cemaat yapılanması tamamlanmış bir kişiliktir.

Peki amaçları neydi bunların:

Islamiyetin içini boşaltarak yahudiler ve hıristiyanlar için islam dininin zararsız hale gelmesini sağlamak, bu tamamlanınca uşak olmasını sağlamak.

Biliyorsunuz 15. Yüzyılda katolik hıristiyanların arasından martin luther cıktı. Bu devşirme adam protestanlık mezhebini yayarak yahudi öğretilerini ve eski ahiti büyük oranda referans aldı. Bu sayede yahudi toplumunun avrupada yaşaması tehlikesi en aza indirgendi. Çünkü yahudiler avrupa toplumu üyeleri degillerdi.

Ardından protestanlık mezhebinden evanjelist mezhebi çıktı. Neydi bu evanjelistler?bunlar incin olarak eski ahiti yani tevrati referans aldılar ve yahudilerin hayali olan büyük israil projesinin gönüllü köleleri oldular.

Yahudi toplumu içinde yaşadığı toplumu aşağıya çeken ve onları köle olarak kullanmak isteyen bir topluluktur. Bunu da içinde yaşadığı toplumun inanç sistemlerinin içini boşaltarak yaparlar. Feto denen namussuz da islam dinini yahudilerin büyük amaçlarına hizmet etmek için revizyondan geçirmeye yarayan bir aparat olarak kullanılmıştır. Hatirlarsiniz feto yahudiler , hıristiyanlar ve müslümanlar cennete gidebilir diyordu kitaplarında. La ilahe illallah yeterlidir diyordu . Muhammedi resul olarak kabul etmesine gerek yok diyordu cennete gitmesi için insanların. Işte bu da sünni islamin evanjelist yorumudur ve yahudi sermayedarların islam toplumunu tıpkı hıristiyanlarda yaptığı gibi köle olarak kullanması projesidir.

Bütün islam coğrafyasında okul açmalarının sebebi de buydu . Oralarda devşirme adamlar yetiştirerek islamiyeti yahudilerin kölesi haline ve zararsız hale getirmekti . Yani gönüllü köleler yetiştirmek. Bunun içinde türkler kadar kullanışlı bir millet olamazdı . Çünkü türkler islam coğrafyasında lider olarak kabul gören ve sonsuz referansı olan bir ırktır. Tıpkı hıristiyanların başına ingilizleri musallat etmesi gibi islamiyetin başına da türkleri musallat edecekti namussuz. Hala çalışmaları kısmen devam ediyor.

Tabi yabancı istihbarat bununla sınırlı kalmadı . Emperyalistlerin korkulu rüyası özgür turkiyenin kurucusu Ataturku degersizlestirmek icin elinden geleni yaptı. Sadece fetullah denilen namussuz şerefsizi kullanmadi, ayrıca kadir mısıroğlu gibi şerefsizleri de kullandı. Kadir misirogku şeyh kibrisinin adamıdır . Şeyh kıbrisi ise ingiliz istihbaratının ağa babası bir adamdır. Yani bu uzar gider. Hatta daha da ileri gideyim size siyasilerden de bahsedeyim.

Mesela meral akşener ermenidir ve türk dusmanidir . Kemal kılıçdaroğlu salahattin demirtaş da öyle. Bu son yazdıklarımı uzun uzun yazarım ama şuan kahvaltı yapmam lazım . Ülke büyük tehlike altında. Ama biz Zafer partisi olarak kuvayı milliyeciler olarak her şeyin farkındayız . Bu aparatları tek yumrugumuzda ezeriz kimsenin şüphesi olmasın . Sadece dünyada bazı dengeler var o sebeple dokunmuyoruz . Fakat 3. Dünya savaşında doğru giden dünyada türkiye ye herhangi bir saldırıda ilk asılacak insanlar bunlardır ve öyle olacaktır . Umulur ki emperyal güçler ve yahudi sermayesi böyle bir yanlışın içine girmesin.

Şuan erdogan bir zamanlar yaptığı hatalardan bir nebze dönmüş ama hala tamamlayamamistir. Fakat diş politikası büyük oranda doğrudur buradan kuvayı milliyeci arkadaşlara duyururum . Dünya hızla abd çin savaşına giderken türkiye tarafsız kalmaya çalışıyor . Fakat içeride Türke düşmanlık yapacak her hangi bir oluşum nihai çözüm yöntemiyle çukurun içine gömülecektir. Zafer partili bir nefer olarak kamuoyuna duyururum .

Not: parti mensubu ,üye vs değilim . Sadece seçmenim . Fakat her şeyin farkında olan bir seçmen .

Tanrı Türk milletini korusun .

zafer partili yazarlar

Günden güne büyüyen, gelişen yazarlar. Türkiye'nin yüz akları , memleketin kuvayı milliye neferleri. Isgale ilk kurşunu sıkan Hasan Tahsin'in ruhunu taşıyan, ve ülkesini hiç bir emperyal odağa peşkeş çekmeyen Türk ulusunun asıl evlatları.

Hepinizle gurur duyuyorum . Hepinize imreniyorum . Cesaretiniz ,mertliginiz , politik zekanız ve taşıdığınız yüksek ahlak yeni nesil Türk evlatları için bir pusula olacaktır.

Sizler bu vatanın bağrında yetişen, vatan ve milleti için her zaman uyanık kalması gereken bireylersiniz. Bende sizlerden biriyim. Namussuzlar çok gözüküyor ama çok azlar kardeşlerim. Namussuzlarin sadece sesi çok çıkıyor çünkü para onlarda . Fakat Türkün zekası, ahlaki ve azmiyle hepsini ezip geçeceğiz.

Çağlayanlar gibi bendleri aşacağız , önümüzdeki engelleri yıkıp geçeceğiz . Dokunduğumuz her yere temizlik,adalet ve Türk milletinin üstün ferasetinde başka hiç bir şey getirmeyeceğiz.

Selamlar,saygılar değerli arkadaşlarım ve yoldaşlarıma. Atatürk'ün gençleri bizleriz , mirasçıları da bizleriz . Ve mutlu ve umutlu ve gururluyuz . Çünkü biz sadece milletimiz için savaşmıyor,insanlığın geleceği ve barışına da katkıda bulunuyoruz. Kalın sağlıcakla

tedavuldenkalkanyazar

Yazın bakalım fesli kadirin müritleri. Hesap vakti çok yaklasti . Sabredin

zafer partisi istanbul bayramlaşma

https://twitter.com/istan...;t=LuR8mD6DpdGYku7qOrT1NA
Zafer partisi istanbul il başkanlığında yarın saat 14 : 00 da yapılacak olan bayramlaşma. Bu vesileyle internet yoluyla üye olmuştum, gidip direk üye olup bana ne gibi görevler düşüyor bunları soracağım parti yetkililerine . Istanbul 'da olan arkadaşlara çağrım , gelin bayramlaşalım ve seçime kadar neler yapacağız onları konuşalım .
Adres : Gülbahar Mahallesi Uysal Sokak Ali Meriç iş Merkezi No:1 Kat:4 Şişli/istanbul

suriyeli multeci mi yoksa ukraynali multecimi

Arkadaşım böyle bir fikrin varsa kendine sakla . Bir şeyi tercih etmek zorunda değilsin . Ilk önce kafana bunu sok. Ülkesi için savaşan, savaşacak insanlar var . Onların bu savaşına senin bu bakış açın zarar veriyor . Senin görevin türk istiklalini türk cumhuriyetini ilelebet muhafaza ve müdafaa etmek . Bak dikkat et türk diyor atatürk . Türk dışında hiç bir unsura prim verme, adamın anasını siker bunlar . Burda da akıllı adam kanmaz ama gerizekalı birisi ha bak bende böyle düşünüyorum derse karşı cephede bir adam daha olmuş olur. Bize koyar mi koymaz fakat bu vatan daha çok açık çeker . Akıllı ol . O küfürleri sana içimden gelerek söyledim. Al bu küfürleri aklının bir köşesine koy . Bir daha hiç bir vatan evladının olduğu yerde suriyeli afgan vs güzellemesi yapma .

Trol müsün nesin bilmiyorum , savaş bitince ülkesine dönecek asil bir halktır ukrayna ve rus halkı . Çeşitli sebeplerle gelmiş ve bir kaç ay sonra savaş bitince ülkelerine dönecek insanları suriyelilerle afganlarla pakistanlilarla karşılaştırmak bir algı operasyonu değilse cehalet ve serefsizliktir . Bak güzel kardeşim. Bunlarin 12 13 yaşındaki kizlara siki kalkıyor evleniyor. Karılarını kızlarını halıya sarar gibi sarıyor, gözlerini görmüyorsun. Şimdi sen bu halkla ukraynalıları nasil karsilastiriyorsun. Hepsi gitsin de mesela ülken için daha faydalı değil mi? Sen bir tarafını kime bafiletiyorsun ki böyle başlıklar açıp insanları algısıyla oynamaya çalışıyorsun?

Orospu çocukları bitmiyor bu memlekette . Yüz kere bin kere suriyeliymis. Ulan şerefsiz bir bak bakalım ukraynalıların kadınları çocukları mı burada erkekleri mi. Kadınları ve çocukları . Erkekleri aslanlar gibi savaşıyor işgalcilerle. Be şerefsiz suriyeliler peki? Bu yağmacı millet direk turkiyeye kaçmadı mi ? Senin benim işimi elimden almadi mi?
Mesela evine gelsem karini artık benimle paylaşıyorsun desem ne dersin be ahlaksız?
Vatani bir yabancı siginmaciyla paylaşmanin 10 senedir bundan ne farkı var ?
Senin olmayan beynini , tüm ahlaki değer ve düşünce sistemini itinayla sikeyim orospu çocuğu .
Satılmış köpek.

türkiyede kaç adet bayraktar tb2 var

Dünyanın en güçlü ordusu bizde diyoruz, sınırlarımızdan girmeyen yok . 10 milyon işgal ordusu ülkemizi işgal etmiş, talan ediyor. Karımıza, kızımıza saldırıyor . Ordunun görevi sınır muhafazası değil mi ?
Soruyorum size ?
Burada bayraktar tb2 zart zurt yazarak ego kasmayın. Daha 3 gün önce çoğunluğu farslardan oluşan tacikistana sattı bu tb2 leri iktidar. Aynı tacikistanin kırgızistan türk devletiyle sınır çatışması var kırgız askerini öldürüyor. Siz burada ne anlatıyor, neyin egosunu kasıyorsunuz?

zafer partisi

Tarih bu partiyi ve onun politikalarını desteklemeyenleri , vatan ve millet düşmanı olarak damgalayacaktir çok açık söylüyorum.
Nasıl ki karısını, kızını, anasını memleketlerinde bırakıp kaçtıysa suriyeliler afganlar; ukraynalı erkekler
iyi kötü neo nazi veya değil ülkelerinde savaşıp kahramanca dövüşüyor adamlar ve bunların foyolarını daha net ortaya çıkardıysa , ensar, insan hakları vs. diyip zafer partisine karşı olan veya oy vermeyecek olanlar . Şahsım nazarında beş para etmez, karısını kızını peşkeş çeken, vatansız, kula kul olmuş vatan ve millet düşmanlarıdır. Çok açık söylüyorum. Saflarınızı belirleyin. Ya zafer partisine oy verin barışcıl şekilde gönderelim , ya da iç savaşın kralı geliyor bilginiz olsun . Suriyeli diye sizi de paket ederim çok açık söylüyorum.
Artık ya herro ya merro durumundayım, savaş halindeyim . Bilginize .

suriyeliyim bayramda mamlakattan ne getireyim

Ülkende kal ve ülkende adaletsiz bir hükümet varsa bunun için savaş. Eğer olmadığını düşünüyorsan ülkendeki terör örgütleriyle savaş, halkını ve çocuklarını kurtar . Eğer bunu da yapmak istemiyorsan , ülkemden ayrıl. Kadın ve çocuklarınız değil, siz suriyeli sığınmacı erkekler seçimlerden sonra eğer gitmezseniz ülkemde işgal askeri muamelesi görecek, tarafimdan hedef haline geleceksiniz.

ümit özdağ

Zamanında eğer öldürülürse, suçlunun süleyman soylu olacağını açıklamış türk halkının görünen tek umudu .

çekya devlet başkanı nın sığınmacı açıklaması

çekya devlet başkanı milos zeman, ukraynalı sığınmacıların kadın ve çocuklardan oluştuğunu, erkeklerin ise ülkelerinde savaştığını, öte yandan suriyeli sığınmacıların ise erkeklerden oluştuğunu, eşlerini ve çocuklarını ülkelerinde bıraktıklarını açıkladı.
https://mobile.twitter.co...;t=YForVIATAyG_khicCHXZxg
Not: eksi sözlükten alıntıdır.

tek başına da mutlu olabilen insan

Tek başınalık günümüzde ne kadar mümkün?
Insanlar tek başınalığı internette vakit geçirmek sanıyor olabilir .
Tek başınalık cok daha derin bir olaydır. Doğanın içinde yaşamalı insan ilk önce . Bir kamp kurmalı ormanın içine, dağda bir mağarada yaşamalı. Isınmak için ateş yakmaya ihtiyacı olmalı. Kitap bulamamalı, film izlemek için hayallerden başka bir çaresi de olmamalı. Geçmişi düşünürken aklına bir şey gelmemeli o anda. Zorlamali yoklamalı hafızayı, bir şey bulamamalı insan .
Güneş batınca zifiri karanlık olmalı her yer . Doğanın seslerini duymalı . Ateş böcekleri, taşların üzerinde ilerleyen sürüngenlerin gürültüsü olmalı azıcık.
Hayal etmesi zor geliyor fakat hepimiz bir iki defa tecrübe etmişizdir böyle bir durumu . O sebeple bence yalnızlık mutluluk getirmez bazı arkadaşların iddaası gibi . Bertnard russell 'ın sanırım mutlu olma sanatı isimli kitabında şu çıkarımda bulunmuştu temel olarak .
Insan mutlu olmak için dışa dönük olmalıdır.
Dıştan kasıt diğer insanlardır burada . Bu çıkarıma tamamen katılıyorum. Yalnızlıkta keramet yoktur arkadaşlar. Yalnızlık zorunluluk değil bir tercih olduğunda verimlidir. Diğer boyutu vicdanlara, kalplere yük, akla başıbozukluk getirir.

tedavuldenkalkanyazar

Şiirinizden bir çıkarım yapmadım hanımefendi, hatta sevdim o sebeple profilinize baktım. Fotoğrafınızı görünce bu çıkarımı yaptım. Olabilir diye düşündüm. Siir seven bir insan ne dediğimi anlayacaktır diye düşündüm fakat siz ilk önce kaba bir şekilde cevap vermiyorum dediniz sanki kötü bir amacım varmış gibi, ardından danla bilic olmaya soyundunuz . Fakat ben ünlü bir futbolcu değilim . Asil milleti ve ata yadigarı vatanini düşünen, bu topraklarda aynı soydan insanlarla yaşamak isteyen sıradan bir vatandaşım. Size söyleyecek başka bir sözüm yok.

tedavuldenkalkanyazar

Noraliya 2 adli yazara teşekkür ederim paylaşımları için. Zira gecenin bu saatinde bile ülkem için hizmet etmeyi vatani bir görev sayıyorum . Bu arada bana karşı haklı olduğunu düşündürten nedir bir üstteki yazar arkadaşa soruyorum . Seker kamyonu devrilince soforu kurtarmayip seker kutularina saldiran aç bir halkı bu sefaletten ve adaletsizlikten kurtarmak amacında olmanın neresi kötü? Başörtüsü islam diyerek ülkemin saf insanlarının oylarını alıp bizi batıya peşkeş çeken zalimlerden kurtulmak için insanlara ulaşmaya çalışmanın neresi kötü?
Teşekkür ederim bu paylaşım için.

uykusuzluk zeki insanların lanetidir

bu tezi tek başıma çürütüyorum yorumuna aşırı güldüğüm tespit. Bu çıkarıma söyle destek verebilirim. Dert , akıl işidir. Çok dertli olanların uykusuzluk çekmesi normaldir. Dert ve akıllılık arasında doğrusal bir geometri varsa o halde uykusuzluk çeken insanların ortalamaya nazaran daha akıllı olması yanlış olmaz . Ben bu önermeye katılıyorum. Fakat buna dengesiz akıllılık diyeceğim. Çünkü zekanın kontrol içinde olması halinde değerli ve yaratıcı olduğuna inanırım . Her halükarda kulağa yanlış gelmeyen tespit .

aldatılmak dünyanın sonu değildir

Belirli anlamda dünyanın sonudur aslında . Yeni bir gerçekliğe uyanırsın. Bir zamanlar dindar olan ben zamanla nasıl bir yalan rüzgarının içinde olduğumu idrak edip, bilincimi ve idrakimi tekrar dizayn etmiş, okumuş, kendime yeni ufuklar açmıştım. Bu örneği vermemin sebebi , sevdiğin insan tarafından aldatılmakta aslında bir dinden kopuş gibidir . Yeni bir gerçekliğe, belki de daha kapsayıcı bir dine merhaba dersin . Bunu başaramaz kendine yeni bir Dünya yaratamazsan eski dünyanın sonunun geldiği gibi seninde sonun gelir . Bunu bir defa yaşayan insan şanslıdır, iki defa yaşayan insan bana göre talihsizdir. Daha fazlası için malesef aptaldır demek istiyorum .

Hiç yaşamadım diyenler mi var aranızda?

Gülücük.

hasan mezarcı nın müjdesi

Haber yazısı: Kendisini "Mesih" ilan eden Hasan Mezarcı: Alkollü içkileri haram kılan dîni ahkâmı iptal ettim, ölçüyü kaçırmayın!

Kendisine şahsım ve çevremdeki bir kaç alkolik adına teşekkür ederim .

Haber linki : https://t24.com.tr/haber/...olcuyu-kacirmayin,1031393

allahım hayırlı bir eş nasip eyle

Tamam, kabul ettim evlâdım.

osmanlı vs bizans

Bizans yeni roma , osmanlı yeni bizanstır.