bugün
- insan olmaya ceyrek kala10
- şampiyon galatasaray19
- sari renkli seker12
- galatasaray9
- linet9
- vatan haini nasıl olur15
- ali koç tutuklansın14
- galatasaray taraftarı15
- plajda bira içmek8
- 18 mayıs 2025 galatasaray kayserispor maçı10
- 21-22 mayıs 2025 aykolik masklavi istanbul zirvesi13
- en son ne yediniz20
- cin10
- tütsülenmiş yiyecekler9
- zıpla zıpla zıplamayan tayyip12
- küresel10
- afganistan10
- erkek erkeğe aşk9
- beyaz eşya dükkanında çalışan kız14
- chp'lilerin gavs'dan tövbe alması10
- gavs'ın faziletleri19
- anın görüntüsü11
- atatürk'ün papanın iznik ziyaretine izin vermemesi21
- diyanet'in kuran kursunda 17 çocuğa tecavüz33
- 1.50 boyundaki kızın 1.90 erkek istemesi24
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri14
- ulunun en tatlı 5 kızı15
- furkan bölükbaşı15
- v a m p i r o v10
- müzik öğretmeninin çocukları istismar etmesi21
- ak parti anketlerde önde14
- yarın denize girecek olmam8
- gençler namaz var mı9
- iş kadını ile sevgili olur musunuz18
- arkadaşlar sizce bu ayakkabı nasıl14
- yarın vurduracak olmam8
- çalınan kol saatinin chp binasında bulunması12
- imamoğlu çalmamıştır diyebiliyor musunuz11
- limonlu makarna8
- boğaziçi üniversitesinde yaşasın şeriat sloganı10
- işsizler tüm gün ne yapıyor sorunsalı9
- 30 yaşına gelip hala düzen kuramamak8
- özledim mesajı15
- öğretmenlerin aldığı maaş helal mi sorunsalı12
- sen yokken tadı tuzu yok sözlüğün9
- köpekler toplandığında sokaklarda geyik göreceğiz8
- sanatçılar terörsüz türkiye istemiyor mu11

entry'ler (137)
ayrıca günün ilk kahvesine de eşlik eden sigaradır.
dinledikçe sevdiğim şarkıdır. ilk başta güzel gelmemişti. sonra bir anda sürekli dinlerken buldum. şu anda da sürekli mırıldanırken buluyorum.
içim olarak oldukça hoşuma giden kahve. classic ve gold'a göre daha sert. a101'den 15 tl civarı bir fiyata aldım 100 gramını. özellikle sabah uyanamayanlara tavsiyedir.
makinem bozulduktan sonra 20 yıllık emektar alman malı eski makineyi çıkarttım. taş gibi namussuz hala çok güzel çalışıyor. sayesinde aşkımız hala devam ediyor.
tanım: en güzel kahve. gecelerin yoldaşı. sabah alarmı. ders çalışırken "hadi be yaparsın sen" diyen güzel kanka.
tanım: en güzel kahve. gecelerin yoldaşı. sabah alarmı. ders çalışırken "hadi be yaparsın sen" diyen güzel kanka.
latte olanına bayıldığım nescafe xpress'e bin basan soğuk kahve markası.
emre aydın'ın sevdiğim birkaç şarkısından birisidir ve bana göre en iyisi şarkısıdır. gece dinlenmesi pek tavsiye edilmez.
Sohbet esnasında bir arkadaşın benim kimseye ihtiyacım yok annemin bankadaki parası bana yeter, diğer arkadaşın benim de ailemin maaşı yeter diye konuşurken senin bir şey demeden ikisi arasında olan konuşmayı sessizce dinlemen.
Bir saatte biter denilen ödevler asla bir saatte bitmez.
Çok kötüdür. Bugün sadece üç saat uyudum bu gece de sabahlamam lazım ödevler birikti ve teslim tarihleri geldi çattı. Maalesef zaman yönetimi konusunda başarısızlığım beni buna mecbur ediyor. Sersemlik ve algı konusunda eksiklikleri bol miktarda kahve ile yok etmeyi planlıyorum.
4 bölüm üst üste behzat amirim izledikten sonra bu gecenin şarkısı kesinlikle budur benim için.
https://www.youtube.com/watch?v=Eg-h9hxdGwo
https://www.youtube.com/watch?v=Eg-h9hxdGwo
Asla vazgeçemediğim uygulama. Böyle en yakın arkadaşım, sırdaşım, kötü gün dostum gibi. Mutlu anımı da üzgün anımı da en iyi o biliyor. Sanırım fazla anlam yüklüyorum ama olsun be verdiğim her kuruş helal olsun.
yorucu ve sıkıcı ders saatlerinden sonra otobüse binip eve gelirken kulaklığı takıp o bir saatlik yolculukta kafamı dinlemeyi.günün analizini yapıp akşam yapacağım planları gözden geçirmeyi.
"kanka bir ara mutlaka görüşelim" samimiyetsizliğine bin basar.
çok kullanışsız. iki gündür sürekli ödev yüzünden kullanmak zorunda kalıyorum emoji için herhangi bir kısa tuş olayı yok ben mi göremedim acaba diye sürekli bakmama rağmen bulamadım. illa gel mause ile emojiye tıkla vs bana göre uzun iş. neyse zaten şu ödev bitsin kullanmam bir daha. ama şunu da söylemeden geçmek istemiyorum. oğlum koskoca whatsappsın sen adam gibi masaüstü uygulaması yapsana.
bugün doğum günü olan kraliçe. çocukluğumun en büyük kahramanı. hep var olsun. çok seviliyor.
çukurdur. düştüğün zaman bir daha kalkman zor olur. bağımlılıktır aslında. ha ben kullanmıyor muyum? kullanıyorum ama baktım instagram'a en son 1 sene önce mi ne fotoğraf atmışım hikaye ise atmam zaten. twitter'a ise sürekli gündemi takip etmek için girerim ama fazla bir tweet atmam.
geçen gün son param olan 10 tl'yi bir hesabımdan diğerine aktardım sırf şu bildirim gelsin de biraz mutlu olayım diye.