bugün
- lise defteri6
- sevgiliye gitmemesi için söylenen sözler5
- 2026 dünya kupası finalini kim oynar15
- türkiye6
- sözlüğe fotoğraf atmayanların özgüvensiz sanılması13
- usta şoförlerden acemi şoförlere tavsiyeler7
- mağaza camına kafa atan ergen genç4
- yürüyüş partisi7
- bozulmaması ile meşhur olan şeyler6
- gelmiş geçmiş en iyi türk teknik direktör2
- ideal sevgilinin en önemli özelliği17
- askere 79 kilo gidip 100 kilo olarak dönmek3
- ankara da nato zirvesi tedbirleri3
- ilgi2
- uludağ sözlük'ün instagram'a dönmesi11
- düşük iq belirtileri5
- iyi gibi davranan kötüleri nasıl ayırt ederiz3
- birader beyler biraderdirler3
- ibne penis nah3
- bir arı bir arıya sen kapat ben arıyım demiş2
- 22 haziran 2026 arjantin avusturya maçı3
- hep aynı şeyleri yaşamak4
- chp'deki değişimciler3
- diş ağrısı2
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle25
- beyaz otomobil satın almak14
- kadınların beli açık gezmesi2
- ismet gurbuz 20245
- kablo dolu çekmece2
- dna testiyle ırk öğrenmek2
- ipkis2
- saba makamı ile okunan ezan2
- milli takımı eleştirenleri hapse atma çağrısı7
- gönüllü esaret paradoksu2
- 2 buçuk yaşında çocuğuna şarap seçen anne5
- alışveriş merkezlerinde çaresizce dolanmak2
- güne bir şarkı bırak19
- makarna süzmek5
- bugün de meme atan olmaması13
- yapay zekaya entry yazdıran yazar5
- yaşlılığınız için insan biriktirin12
- zaman gazetesi2
- house of the dragon2
- 65 şut çekip gol atamamak5
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı3
- messi'nin arjantin'deki heykeli3
- cuckold esnasında karınızın belinin kırılması4
- 22 haziran 2026 fsm'ye amedspor bayrağı asılması4
- tgrt3
- ayağında terlikle ülke yönetmek3
entry'ler (18)
Beyin denen organını sadece bu ve benzeri saçma fikirlere harcayan +9 mal itemi.
ülkemizde yolsuzluk yapanlar kaçış yeri olarak Yunanistan adalarını tercih etmesi durumunda krizden kurtulacağını umuyorum.
Zengin helvasını baldan pişirir, züğürt derman için pekmez bulamaz.
Ağaca da çıksa pabucu yerde kalmaz tarif edilen kişinin hem kurnaz, hem de tedbirli olduğunu ima eder.
Aç koyma hırsız olur, çok söyleme yüzsüz olur, çok değme arsız olur.
zamanında sözde Atatürkçü ülkücüler tarafından uydurulduğuna inandığım halk tekerlemesi.
zaman zaman parlayan ama bi işe yaramanayan takım.
Galatasarayın galibiyetiyle sonuçlanacak maç.
Bitti ve memleket yolu tutuldu.
Geride bıraktığımız arkadaşlara başarılar dilerim.
Geride bıraktığımız arkadaşlara başarılar dilerim.
Bu sene tercih yapacak arkadaşlara tavsiye sakın ola yazmayın niye diye soracak olursanız bakınız nedenleri aşağıda sıralıdır.
1- Öncelikle kampüsü olmayan bir universitedir. Her nekadar 2 seneye kampus hazır olur denilse de hiç bir çalışma başlatılmamıştır.
2- %100 inlizce eğitim veren universite sloganıyla yola çıkmış universite olmasından dolayı hocalar egoda tavan yapmıştır.
3- Okulda az kız olmasından dolayı her 5 erkek 1kıza yazmış kızın ego tavan yapmıştır. Bu nedenden dolayı ogrencilerden geneli yalnızdır.
4- Yadyo binasının tek sosyal aktivitesi langırttır. langırt oynayanlar hep aynı kişilerdir.
5- Yadyo binasının tek elle tutulan yanı terasının bbulunmasıdır. Terasında son katta bulunması ve asansör kullanımının yasak olmasindan dolayı sınıfta oturmak daha caziptir.
6- Zaten az kişi okuyor illa bizi de erasmusla yurt dışına gönderirler hayaline sakın kapılmayın. o tür etkinliklere sadece yalakalar katılabilmektedir.
7- Yılbaşı kutlamaları vs vs gibi etkinlikler yemekhane denilen bodrum katında yapılır ve öğrenciler havasızlıktan bayılmakla burun buruna gelirler.
8- Kantinde takılan belirli gruplar vardır. Kantinin sahipleri diye adlandırılırlar. onları görüp tiplerine sövmeden günü tamamlamanız zordur.
9- Bir tokatlık canı olan yurdum insanlarımızın okulda mafya havasında takılmaları sık görülen bir durumdur.
10- 200puan ile okula yerleşen genclerimizin 500 ile yerleştim havasında olmalarına bir türlü anlam verilememiştir fakat bu konu uzerinde çalışmalarımız devam etmektedir.
Benden size tavsiye universite yılları bir daha geri gelmeyecek bu nedenle gidebileceginiz en iyi universiteye gidin gerekirse bir sene daha bekleyin.
Bu yılları dolu dolu yaşayın zira yalaka degilseniz kesinlikle tavsiye etmiyorum.
1- Öncelikle kampüsü olmayan bir universitedir. Her nekadar 2 seneye kampus hazır olur denilse de hiç bir çalışma başlatılmamıştır.
2- %100 inlizce eğitim veren universite sloganıyla yola çıkmış universite olmasından dolayı hocalar egoda tavan yapmıştır.
3- Okulda az kız olmasından dolayı her 5 erkek 1kıza yazmış kızın ego tavan yapmıştır. Bu nedenden dolayı ogrencilerden geneli yalnızdır.
4- Yadyo binasının tek sosyal aktivitesi langırttır. langırt oynayanlar hep aynı kişilerdir.
5- Yadyo binasının tek elle tutulan yanı terasının bbulunmasıdır. Terasında son katta bulunması ve asansör kullanımının yasak olmasindan dolayı sınıfta oturmak daha caziptir.
6- Zaten az kişi okuyor illa bizi de erasmusla yurt dışına gönderirler hayaline sakın kapılmayın. o tür etkinliklere sadece yalakalar katılabilmektedir.
7- Yılbaşı kutlamaları vs vs gibi etkinlikler yemekhane denilen bodrum katında yapılır ve öğrenciler havasızlıktan bayılmakla burun buruna gelirler.
8- Kantinde takılan belirli gruplar vardır. Kantinin sahipleri diye adlandırılırlar. onları görüp tiplerine sövmeden günü tamamlamanız zordur.
9- Bir tokatlık canı olan yurdum insanlarımızın okulda mafya havasında takılmaları sık görülen bir durumdur.
10- 200puan ile okula yerleşen genclerimizin 500 ile yerleştim havasında olmalarına bir türlü anlam verilememiştir fakat bu konu uzerinde çalışmalarımız devam etmektedir.
Benden size tavsiye universite yılları bir daha geri gelmeyecek bu nedenle gidebileceginiz en iyi universiteye gidin gerekirse bir sene daha bekleyin.
Bu yılları dolu dolu yaşayın zira yalaka degilseniz kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Fenerbahçe Spor Kulübünün koltuk sevdalısı daimi başkanı.
Bir zamanların messenger kullanıcı adını anımsatan entry.
adanalı olmamanıza rağmen yapılan haksılzıklardan haberdar iseniz kalbinizin kayabileceği takım.
gereksiz olmamasına rağmen çaylaklığı aşamayan gençleri acaba gereksizmiyim diye düşündüren entry.
istanbul 3. bölgeden bağımsız adaydır. Hepar ile yola çıkmış Atatürk ve Ülke sevdalısı abimizdir
yok kanka allah değildir o allah olsa duramazsın.
aklımızın oturmak üzerine çalıştığının kanıtı.
Abdullah Öcalan hapisten çıkarılır ve kendi partisini kurar.