bugün
- 2026 yılında hala sigara içen kişi9
- sabah nasıl uyanıyorsunuz14
- özgür özel vs kemal kılıçdaroğlu4
- nervio bugün ne giydi acabası12
- atatürkçü sanatçı azlığı2
- tanrı yok13
- ateistlerin nursuz olması23
- bana kimse eksi oy atamaz9
- şaka maka ups boobbs'un da yaşlanmış olması12
- ota boka devşirme diyen hırto27
- çırılçıplak sözlüğe entry girmek7
- sözlüğün tanrıçası olmak12
- birini hep düşünüyorsan o da seni düşünüyor mudur3
- sürekli yeme isteği8
- hoşlanılan kızın onlyfans hesabı olması5
- yurtdışında hintli misin diye sorulması12
- canımın waffle çekmesi5
- gocu nickli lavuğun neden kaşınması13
- sözlüğün en götü güzel kızı8
- sözlük kızlarının ateşli olduğu gerçeği13
- seçimde kime oy vereceğiz8
- iyi geceler sayın yuzırlar3
- sözlüğün fingirdekleri10
- iyi sevişen erkeğe aşık olunur mu18
- arkadaşlar bu çanta nasıl5
- atatürk ün ateist olması8
- antropomorfizm3
- true nickli namussuz yazar15
- başkasının ısırdığı yemeği yer misiniz8
- geceye bir şarkı bırak23
- bu saatte uyumama sebepleri2
- bir kadını kaybetmenin en kısa yolu2
- uysaljakoben20
- üstteki yazara bir hayat tavsiyesi bırak16
- mason greenwood57
- sözlüğün yılanı8
- yunanlıların yağlı güreşi çalmaları11
- belinde kelebek dövmesi olan yazarlar14
- barış özcan2
- düşün ki o bunu nasılsa okumayacak2
- velvet'in silver'a benzemesi15
- köylü olan ailemden utanıyorum12
- hiç kimsenin hiçbir şeyi olmamak2
- siktir olup gitmesi2
- an itibarıyla yazarların nerede olup ne yaptığı2
- fetö nün siyasi ayağı19
- bir insana akpliliği üzerinden saldırmak31
- 15 temmuz 2026 ingiltere arjantin maçı37
- bir sarma yapmışım9
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız40
entry'ler (24)
yaklaşık olarak 7 aydır kullandığım ve çok memnun olduğum beni tam anlamıyla internetle tanıştıran marka. ttnetle geçen facia dönemlerinden sonra filmlerimi videolarımı donmadan sorunsuz izleyebiliyorum.
sözlüğün pis, sivilceli ve şişman erkeklerini ilgilendirmeyen vajinadır. herkes istediğini giyer ve kimse karışamaz zaten türkiyede o kadar abartılmadığını düşünüyorum... siz hiç sokakta gördünüzmü de konuşuyorsunuz internetten bulmak kolay...
hiç de utanmaması gereken kadındır. ne var yani gayet doğal bir durum ve bütün kadınların yaşadığı yani ülkenin yarısının yaşadığı birşeyden neden utanıyorsunuz ki?
daha çok bekleyecek erkektir. ben teklif eden taraf olmayı pasif taraf olarak görürüm ve hiçbir zaman pasif taraf olmam.
saksafon. o çıkarılan sesler beni orgazm ediyor desem yeridir siz hala gitar sevin.
varolan iticiliktir. tamam memelerin küçük olabilir bu bir kusurdur ama eziklenmeni gerektirmez ama gidip kafam kadar dolgulu sütyenler giyerseniz işte böyle dalga konusu olursunuz. seven erkek meme boyutuna bakmaz zaten eninde sonunda o sütyeni çıkarman gerekecek işte o zaman erkeğinin gözlerindeki hayal kırıklığını göreceksin o zaman bunalıma girersin bizlerde sana bi yerimizle güleriz.
benim hiç yaşamadığım ve yaşamadığım için kendimi şanslı saydığım çocukluktur. gönül isterki bütün çocuklar eşit olsun, hepsi istediğini alabilsin, hiçbir şeyden eksik kalmasın ama acımasız dünya işte.
kuranda emredileni yapmak isteyen teröristtir. ah canım ya kitabını bi kere bile okmadığı ders hakkında konuşuyor o dersi savunuyor valla acıdım.
modlar uyumaya devam ederse hiç bir zaman katılamayacağım topluluk.
kendini peygamber olarak gören bir kişinin saz arkadaşları tarafınca yazılmıştır. hiçbir doğruluk payı bulunmamakla beraber şuan islamdan bin kat daha modernleşmiştir. en azından ellerinde silahlarla karikatüristleri öldürmüyorlar.
insanın gününün geri kalanının çok mutlu geçmesini sağlayan hadise. önce bir öpücükle güne uyanırsınız sonra dudaklardan aşağı doğru inen bir dille... en sonunda ise ellerde kahve karşılıklı oturulur ve karşılıklı olarak iltifat edilir.
kocaman bir penisi kaçırmanın neden olduğu pişmanlıktır. düşünüyorum da o eşeği bile tatmin eden şey beni çılgına çevirir.
açıksözlü dürüst kızdır. özgüveni yüksek olduğundan böyle şeyleri söylemekten çekinmiyordur.
yeni bir faciayla sonuçlanabilir aman dikkat. siz dinliler saygı duymayı öğrenince sizin bu cahilliğininizle dalga geçmeyi bırakacağız.
abaza sapık soru cümlesi. sonra türk kızları şöyle böyle diyorsunuz arkadaşım şu cümledeki terbiyenize bakarmısınız?
olağanüstü zeka göstergesi soru cümlesi. ateizm allahı inkar etmek olarak açıklanmaz bunu siz uydurdunuz. ateizm bütün metafizik varlıklarını reddetmektir. mesela ejderhalar yoksa siz neyi inkar ediyosunuz?
aynı zamanda bir norm ender şarkısı. zamanında çok dinlerdim fakat artık sıkmıştır.
kullandığım gsm operatörü. faturalı hatla uzun konuşmalar yapıp sonra fatura şişti diyerek şikayet eden müşterileri vardır.
akıllara evrime inanmayan müslümanları getirir.
iğrenç ve aynı zamanda bakımsız kızdır. çıkmaması lazım orda kıl falan, hadi çıktı diyelim insan bi alır yaa.