bugün
- 26 haziran 2026 türkiye abd maçı25
- galatasaray lobisi2
- 85 milyon kişi uludağ sözlük'ü okuyor12
- 24 haziran 2026 venezuela depremi8
- araplar puta taparken türkler tek tanrıya inanırdı6
- her haltı atatürkçü olanlar yiyor13
- demet evgar10
- uğurcan çakır2
- hiranur vakfı'na sahte kemik yaşı davasında hapis3
- kadir mısıroğlu'nun soyu7
- kemalistler7
- yazarların imza parfümleri14
- venezuela6
- dinleri masonlar kontrol ediyor5
- şu an ihtiyacım var dediğin şey6
- hızlı para kazanmanın yolları11
- kadınların yüzlerine sürekli bir şeyler sürmesi6
- akp'ye katılan belediye başkanları11
- türkiye abd maçını izleyecek misiniz8
- 2026 dünya kupası22
- bir insanı sevmek11
- sözlüğün tadının kaçması4
- erkekler neden az yaşar10
- 80 yaşına yaklaşmış koltuk sevdalısı siyasiler9
- mehdi hayatta ama herkes tanımıyor7
- erkeklerin her işi tek elle yapabilmesi3
- türk kızı egosu6
- boğa güreşlerini türkiye de yapsak3
- futbol17
- dünya11
- falıma bakmak isteyen var mı24
- fakirin sevmesi hak mıdır12
- curaçao fildişi sahili maçı saat 23 te trt spor da4
- abd'nin kaan'a motor satışına izin vermesi4
- aylık 311 bin lira iyi para mıdır sorunsalı3
- üniversitelerin gereksiz olması3
- mutluluğun fark edilmemesi8
- bitcoin2
- düşün ki o bunu okuyor16
- kürtler 13 000 yıldır anadoluda yaşıyor4
- kadınların yanlış yapması3
- semavi dinlerin faydasını anlamayan ateist2
- kıskanmak7
- dikkatli izlersen anlarsın haklı megatron3
- am okşama4
- sözlük kızlarının vücutları15
- kemal kılıçdaroğlu18
- türk erkeği egosu4
- imdat arkadaşlar4
- pkk nasıl biter5
sevdiği entry'ler
Doğaldır. Olabilir. Göt bu. Torba değil ki büzesin.
iyi dünler.
iyi dünler.
Doğum tarihidir.
iyi dünler.
iyi dünler.
Her gün düzenli olarak yaptığım tek şey.
iyi dünler.
iyi dünler.
Evcilim.
Hırçınım.
Hırçınım.
Vuruyor ve vurduyordur bence.
iyi dünler.
iyi dünler.
Nicki güzel nesildaş. iyi yazmalar.
iyi dünler.
iyi dünler.
Görüşü farklı kızdır.
Türbanlı erkek var mı lan? Sorusunu akıllara getiren bir başlık.
iyi dünler.
Türbanlı erkek var mı lan? Sorusunu akıllara getiren bir başlık.
iyi dünler.
Soybank. Çalbank.
Mantıklı bir açıklaması olmayan ve her ayrıntısı aynı kalıp görmeye belirli aralık veya sıklıklar ile gördüğümüz rüyalardır. Bilinç altımıza işleyen bazı durumlardan dolayı gördüğümüzü düşündürür.
iyi dünler.
iyi dünler.
Rus ruleti tarzı bir yarışma programı sandım.
iyi dünler.
iyi dünler.
cevabı merak edilen sorudur.
kız alenen kaşarsa o başka tabi. onu eleştirmiyorum. benim sorum ''özgürüm ben .s.s'' diyen kezolara. ''uff hava sıcak napim'' diyen salaklara.
şimdi şu konuda bi anlaşalım. hava sıcaksa, yalnız size değil, biz erkeklere de sıcak. peki biz kasıklarımızın hizasına gelen ultra mini şort giyiyor muyuz? ya da göbeğimizi göğüslerimizin oraya kadar açıkta bırakan şeyler giyiyor muyuz? biz kot pantolon tişörtle dışarı çıkınca sıcaktan geberiyor muyuz?
şort giyin tabi. giyin ama şortla külot arasındaki farkı bi öğrenin. şort dediğin diz hizasında ya da dizin azıcık üstünde olur. sizin giydiğiniz şort değil, bildiğiniz külot. tek farkı yüksek bel külot olması. üst kısmının göbek deliğinin altına kadar geliyor olması. ama alt kısmı kasık hizanızda. ki millet de zaten üst değil alt kısmınızla ilgilenir.
sonra bi dapdar kısacık etek giyiyorlar, maşallah donunun rengini geçtim, üzerindeki desenlere kadar meydanda. yahu 21. yy'dayız diye çıplak mı gezmeniz lazım? nerede kaldı bu amına koydumun mahremiyeti? insan biraz utanır lan modernim diye çıplak gezmekten. bir sürü insan sizin her yerinizi görüyor sokakta. ne pis hayallerine alet oluyorsunuz bir bilseniz dudağınız uçuklar. hâl böyle olunca da sevgilileriniz bu durumdan duyduğu rahatsızlığı dile getirince ''sen kimsin ki benim kıyafetime karışıyorsun! sen kim oluyorsun!'' diyorsunuz. ebenizin amı oluyorlar afedersiniz. sevgiliniz ulan işte, sevgiliniz. sevgi-li. seviyor işte amına koyduğum. sevmese sikinde olmazsın zaten. seviyor ki başka erkeklerin senin kıçını memeni bacağını görmesinden rahatsızlık duyuyor. karışmayan biri istiyorsan siktir git gavat avına çık. ifrit oluyorum sizin bu kezoluğunuzdan. özgürsünüz diye, sevgilinizi, onun gururunu, hislerini ayaklar altına alıp da, elaleme götünüzü gösteremezsiniz. özgürlük bu değil. az edepli olun, üsturuplu olun amk. mahremiyetinize önem verin. diz hizanızın azıcık üstünde şort giyerseniz sıcaktan ölmezsiniz korkmayın. bakın biz ölmüyoruz.
bakın mesela bu kezoların gözündeki ''şort'' bu;
görsel
bu da külot;
görsel
alın kendiniz görün. vallahi külot daha kapalı. şort dedikleri şey daha açık. eğer kaşar değilseniz böyle bir şeyi giymekten utanırsınız.
bakın şort dediğin budur;
görsel
görsel
bunlar değil;
görsel
görsel
görsel
görsel
kız alenen kaşarsa o başka tabi. onu eleştirmiyorum. benim sorum ''özgürüm ben .s.s'' diyen kezolara. ''uff hava sıcak napim'' diyen salaklara.
şimdi şu konuda bi anlaşalım. hava sıcaksa, yalnız size değil, biz erkeklere de sıcak. peki biz kasıklarımızın hizasına gelen ultra mini şort giyiyor muyuz? ya da göbeğimizi göğüslerimizin oraya kadar açıkta bırakan şeyler giyiyor muyuz? biz kot pantolon tişörtle dışarı çıkınca sıcaktan geberiyor muyuz?
şort giyin tabi. giyin ama şortla külot arasındaki farkı bi öğrenin. şort dediğin diz hizasında ya da dizin azıcık üstünde olur. sizin giydiğiniz şort değil, bildiğiniz külot. tek farkı yüksek bel külot olması. üst kısmının göbek deliğinin altına kadar geliyor olması. ama alt kısmı kasık hizanızda. ki millet de zaten üst değil alt kısmınızla ilgilenir.
sonra bi dapdar kısacık etek giyiyorlar, maşallah donunun rengini geçtim, üzerindeki desenlere kadar meydanda. yahu 21. yy'dayız diye çıplak mı gezmeniz lazım? nerede kaldı bu amına koydumun mahremiyeti? insan biraz utanır lan modernim diye çıplak gezmekten. bir sürü insan sizin her yerinizi görüyor sokakta. ne pis hayallerine alet oluyorsunuz bir bilseniz dudağınız uçuklar. hâl böyle olunca da sevgilileriniz bu durumdan duyduğu rahatsızlığı dile getirince ''sen kimsin ki benim kıyafetime karışıyorsun! sen kim oluyorsun!'' diyorsunuz. ebenizin amı oluyorlar afedersiniz. sevgiliniz ulan işte, sevgiliniz. sevgi-li. seviyor işte amına koyduğum. sevmese sikinde olmazsın zaten. seviyor ki başka erkeklerin senin kıçını memeni bacağını görmesinden rahatsızlık duyuyor. karışmayan biri istiyorsan siktir git gavat avına çık. ifrit oluyorum sizin bu kezoluğunuzdan. özgürsünüz diye, sevgilinizi, onun gururunu, hislerini ayaklar altına alıp da, elaleme götünüzü gösteremezsiniz. özgürlük bu değil. az edepli olun, üsturuplu olun amk. mahremiyetinize önem verin. diz hizanızın azıcık üstünde şort giyerseniz sıcaktan ölmezsiniz korkmayın. bakın biz ölmüyoruz.
bakın mesela bu kezoların gözündeki ''şort'' bu;
görsel
bu da külot;
görsel
alın kendiniz görün. vallahi külot daha kapalı. şort dedikleri şey daha açık. eğer kaşar değilseniz böyle bir şeyi giymekten utanırsınız.
bakın şort dediğin budur;
görsel
görsel
bunlar değil;
görsel
görsel
görsel
görsel