bugün

entry'ler (9)

hergün ölmek için dua etmek

aman ne uğraşıyorsun dua etmekle, al silahı zehri artık herneyle ölmek istiyorsan kendi işini kendin yap. Gökte olduğu iddia edilen saçmalıklara yalvarak bi şey yapamazsın.

agar io

Aldebaran, Regulus, Sting, Sting Eucliffe yada YaoiBoy isimlerini kullandığım oyun.

loreena mckennitt

Şu şarkılarını saatlerce bıkmadan usanmadan dinleyip doyamadığım Kelt Müziği ilahesi
-Santiago
-The Mystic's Dream
-Marrakesh Night Market
-The Mummer's Dance
-Night Ride Across The Caucasus
-All Souls Night

korkak birisi olmak

pasifist olduğum için insanların beni sürekli suçladığı şey. Alın cesaretiniz bi tarafına monteleyin. Yaş tahtaya basacağıma hiç basmam daha iyi.

cennette bol bol huri sikersin inşallah

Defalarca açıkladığım evrim teorisini tekrar soran tatlı su müslümanına verdiğim tepki.

sevilen şarkının vurucu cümlesi

Loreena McKennitt'in bütün şarkılarında bulunabilecek ve bulunduğunda cümle anlamının derinliklerinde boğulduğunuz sözler. Bu şarkılara örnek vermek gerekirse
1-Caravanserai
2-The Mystic's Dream
3-Night Ride Across the Caucasus
4-The Mummer's Dance
5-Marrakesh Night Market

sabah namazı

Müslüman olmayan birinin asla uğraşmayacağı birşey (Misal ben) yani kim sabahın köründe kalkıp o güzel sıcak yatağı ve uykuyu bırakıp namaz kılacak? Kesinlikle ben yapmam.

morningstar

Sabah Yıldızı. Luthien Tinuviel yani Luthien Sabah Yıldızı diye bir karakter var Tolkien' nin Silmarillion kitabında. Arwen Undomiel yani Arwen Akşam Yıldızı ise Luthien' e bir itaftır.

hoş geldiniz

Misafir falan geldiğinde bir tarafımı kaldırıp söylemeye üşendiğim cümle.
© copyright 2005 - 2026