bugün
- kız arkadaşının giyimine karışmayan erkek19
- son 20 yılın en gıcık lafı9
- sadece bayan entrylerini okumak3
- pizzanın kenarını yememek3
- true'ya arkadan sahip olmak17
- dandik üniversite mezunlarının ortak özellikleri3
- eşek sucuğu3
- bornova2
- çekyat kanepe kaplatma2
- hayatımın özeti3
- havalar da ısındı2
- kahvede muhabbet etmek3
- iyi bakalım2
- okun düştüğü yere kamp'ya da şehir kurmak2
- modern hayaletli ev2
- ona bir şey söyle15
- evlenmeyi başaramamış erkek5
- 14 haziran 2026 hollanda japonya maçı8
- varoşluk göstergesi küçük detaylar5
- 16 haziran 2026 iran yeni zelanda maçı10
- bi kulağımızın arkası kaldı2
- diamond bosphoruss denen yazar5
- suudi arabistan uruguay maçı saat 1 de trt 1 de2
- belçika 1 mısır 12
- işyerinde oyun oynamak2
- avutan düşünceler2
- yalnız yaşamak7
- kısa saçlı hatun çekiciliği7
- 15 haziran 2026 ispanya yeşil burun adaları maçı11
- kadınların romantik sözleri pek sallamaması3
- 15 haziran 2026 belçika mısır maçı9
- 0850 ile başlayan numaraları cevaplamayan tip2
- en son ne aldınız4
- ali güven2
- 16 haziran 2026 suudi arabistan uruguay maçı3
- kadın olsaydım çok açık giyerdim22
- sohbet edilen kişinin sürekli telefonla uğraşması8
- bir limon yarım dolar avrupadan pahalı3
- yazarların kabusları2
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı58
- özgür özel ve ekibinin tip'e katılma ihtimali2
- 40 yaşında bekar kadın7
- tanga neden giyilir11
- unicef çocukların yarısı iklim tehlikesi altında2
- bizim düşündüğümüz de bizi düşünüyor mudur sorgusu2
- namus takıntısı olan erkek17
- 15 haziran 2026 iran abd barış anlaşması3
- birgün gazetesi'nin namaza düşmanlık etmesi8
- dinlerin geldiği günden beri kan dökmesi20
- kimsesizlerin kimsesi zall'a açık mektuptur15
sevdiği entry'ler
Hapiste düşünür ve keşke covid tekrar hortlasa da izinle dışarda olsam gerçi seçim yaklaşıyor düşünceleriyle umut ederek yan yatakta yatan çifte cinayet zanlısına şirin gozukmek için iyi geceler abi Allah rahatlık versin der ve uykuya dalarsiniz.
Sinir krizlerine girseniz de artık bir daha iPhone serilerine tövbe eder laz ziya nasıl hayatinda dişçiye gitmediyse siz de asla Apple almazsınız. Xiaomi candır gerisi heyecandirhahaah falan dersiniz.
https://x.com/sinaosm/sta.../1995747018514596095?s=46
osmanlı nın oğlancılık geleneğini devam ettiren gay osmanlı torunudır. atan abdülhamid yaşasaydı ortaya geçmek isterdi
osmanlı nın oğlancılık geleneğini devam ettiren gay osmanlı torunudır. atan abdülhamid yaşasaydı ortaya geçmek isterdi
Bir gün gene yukardakine isyan ederek sabah beşte vardiyalı çalıştığınız LCW deposuna gitmek için servis güzergahına gitmiş elde sigarayla gelip geçen lüks arabalara küfür ediyor diğer yandan da 11 dal sigara kalmış nasıl yeticek endişelerini yasiyorsunuzdur.
Sabahın köründe iş mi olur bacısını skiyim boyle kaderin deyip yukardakine kinli kinli bakıp iyice papaz olmuşsunuzdur. Servisin gelmesine daha vardır o arada internete bakım biraz dersiniz ve açar açmaz annenizin sahurda WhatsApp dan yazdığı oğlum elktrk faturasını untma optmm byee iyi işler yazısını görüp çılgına dönersiniz. Sanki bu amk faturası haftalık odeniyordur. Yani aydan aya ödersiniz ama verdiği hissiyat bambaşkadir.
O esnada manitaniz da mesaj atmıştır telefonum bozuldu aşkım doğum günüm de geliyo hihihi diye yazmıştır. Siz de her ne kadar dalganızı bu yaşa dek temsili olarak kullansanız da sonuçta erkek olarak lanse edilirsiniz. Aslında evde anne falan çalışsa çalışacak biri olsa evde oturmayı temizlik falan yapmayı yeglersiniz. Oh mis yemek yap temizlik yap devir götü yat a haber izle falan diye keyif yapardınız ama malesef calisicak kimse yoktur.
Manitaniza tabi aşkım ya ne demek unutur muyum hediyeni aldım bile dersiniz. O da ne aldın aşkım deyince sabah ereksiyonu olmuş dalganızın azizligine uğrayıp iPhone 13pro aldım dersiniz o da size ayyy aşkım bidigim ya neden zahmet ettin pro max mi 256gb mi yoksa falan deyince he he ondan diye cevap atarsınız. O pişmanlıkla servis geldi görüşürüz aşkım der konuyu kapatır ve akşama dek ne bok yicem diye düşünerek aklınıza Evkur a gidip senetle almak gelir hemen öğlen vardiya bitimi minibüse binip selamu aleyküm bitane Evkur alsana abi öğrenci dersiniz ve Evkur da inip telefonu alır koşa koşa manitaniza gidersiniz. Hemen samsung S3 mini telefonunuzdan mesaj atıp kafede bulusursunuz.
Orada hediyeyi takdim edersiniz çok sevinir ve mutlu olup gülücükler saçar. Buluşma sonucu ayrılır ve akşam aylık 1118 lirayı nasıl oducem diye dusunerek yatağa geçip emret komutanım izlemeye başlarsınız. O esnada levent üsteğmen olma hayalleri kurarken WhatsApp tan mesaj gelir sevgiliniz mesaj atmış ilişkiyi bitirme kararı almıştır. Allah Allah neden ya yazarsınız o da size olmuyo yapamıyorum sen daha iyilerine layıksın falan der. Siz de kendi kendinize lan seni zor buldum bu tiple daha iyisini nasıl bulcam diye düşünür hüngür hüngür ağlarsınız. Neden terk ettiği konusunu düşünür bir değerlendirme yaparsınız. Dişler sarı acaba ondan mı yoksa dalgadan mi ama daha görmedi ki Allah Allah burun sivri o mu sebep yav yoksa iPhone 128 GB di o yüzden mi falan diye düşünür ağlamaya devam edersiniz.
işin en acı noktası da bunca şey yapıp bir tek memesini dahi emememişsinizdir. içiniz buruk kalbiniz kırık biçimde uykuya dalmak zorundasinizdir. Çünkü sabah gene köpeklige devam edeceksinizdir.
Sabahın köründe iş mi olur bacısını skiyim boyle kaderin deyip yukardakine kinli kinli bakıp iyice papaz olmuşsunuzdur. Servisin gelmesine daha vardır o arada internete bakım biraz dersiniz ve açar açmaz annenizin sahurda WhatsApp dan yazdığı oğlum elktrk faturasını untma optmm byee iyi işler yazısını görüp çılgına dönersiniz. Sanki bu amk faturası haftalık odeniyordur. Yani aydan aya ödersiniz ama verdiği hissiyat bambaşkadir.
O esnada manitaniz da mesaj atmıştır telefonum bozuldu aşkım doğum günüm de geliyo hihihi diye yazmıştır. Siz de her ne kadar dalganızı bu yaşa dek temsili olarak kullansanız da sonuçta erkek olarak lanse edilirsiniz. Aslında evde anne falan çalışsa çalışacak biri olsa evde oturmayı temizlik falan yapmayı yeglersiniz. Oh mis yemek yap temizlik yap devir götü yat a haber izle falan diye keyif yapardınız ama malesef calisicak kimse yoktur.
Manitaniza tabi aşkım ya ne demek unutur muyum hediyeni aldım bile dersiniz. O da ne aldın aşkım deyince sabah ereksiyonu olmuş dalganızın azizligine uğrayıp iPhone 13pro aldım dersiniz o da size ayyy aşkım bidigim ya neden zahmet ettin pro max mi 256gb mi yoksa falan deyince he he ondan diye cevap atarsınız. O pişmanlıkla servis geldi görüşürüz aşkım der konuyu kapatır ve akşama dek ne bok yicem diye düşünerek aklınıza Evkur a gidip senetle almak gelir hemen öğlen vardiya bitimi minibüse binip selamu aleyküm bitane Evkur alsana abi öğrenci dersiniz ve Evkur da inip telefonu alır koşa koşa manitaniza gidersiniz. Hemen samsung S3 mini telefonunuzdan mesaj atıp kafede bulusursunuz.
Orada hediyeyi takdim edersiniz çok sevinir ve mutlu olup gülücükler saçar. Buluşma sonucu ayrılır ve akşam aylık 1118 lirayı nasıl oducem diye dusunerek yatağa geçip emret komutanım izlemeye başlarsınız. O esnada levent üsteğmen olma hayalleri kurarken WhatsApp tan mesaj gelir sevgiliniz mesaj atmış ilişkiyi bitirme kararı almıştır. Allah Allah neden ya yazarsınız o da size olmuyo yapamıyorum sen daha iyilerine layıksın falan der. Siz de kendi kendinize lan seni zor buldum bu tiple daha iyisini nasıl bulcam diye düşünür hüngür hüngür ağlarsınız. Neden terk ettiği konusunu düşünür bir değerlendirme yaparsınız. Dişler sarı acaba ondan mı yoksa dalgadan mi ama daha görmedi ki Allah Allah burun sivri o mu sebep yav yoksa iPhone 128 GB di o yüzden mi falan diye düşünür ağlamaya devam edersiniz.
işin en acı noktası da bunca şey yapıp bir tek memesini dahi emememişsinizdir. içiniz buruk kalbiniz kırık biçimde uykuya dalmak zorundasinizdir. Çünkü sabah gene köpeklige devam edeceksinizdir.
sonsuz uzay boşluğunda bir aralık bulmuşum ve 1 aralık tarihinde bulduğum o aralıktan girip hiç gelmek istemediğim göz yaşı vadisine yani dünya gezegenine bedenlenmişim bana sorulsa gelmek ister misin diye asla gelmek istemezdim sanırım bu dünya belki de başka bir dünyanın cehennemidir diyen aldous huxley haklı simülasyonda olduğumuza ciddi ciddi inanmaya başladım büyük ihtimalle dünya gezegeni daha ileri bir medeniyet olan uzaylıların laboratuvarı saçma dinlere inanmaktansa bu çok daha mantıklı kuranda ay ikiye yarıldı diyor güler misin ağlar mısın sonrada japon yapıştırıcı ile mi yapıştırıldı o zamanlar teleskop yoktu ama ay çıplak gözle görülüyordu neden araplar dışında avrupa asya tarih kaynaklarında ayın ikiye ayrıldığı yazmaz çünkü ay hiçbir zaman ikiye yarılmadı hristiyanlık ise o da facia isa tanrı nın oğlu meryem döllenmeden gebe kalıyor çüş oha yuh yahudilik desen musa kızıldenizi yarmış yersen ben yemedim sakın o med cezir olmasın sonuç tüm dinler palavra al birini vur ötekine tüm dinler palavra selam olsun eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin sözünü söyleyen ateist atatürke selam olsun dinler masal diyen çağımızın aristotelesi ateist celal şengöre tüm ateistlere selam olsun.
Havalar ısınmış, herkes tişört giymeye başlamış siz ise belalarla uğraşıyor asgari ücret, kira, dişler sarı, kollar ince, dalga pek kaydadeger değil üstüne üstlük eh bacısını s.kiyim muratti de 38 oldu diye düşünürken göğe doğru bakıp ya nedir bu be kardeşim dertlerin hepsi büyükken malzemeden niye calmissin hakkım haram olsun bakışı atarsınız. Kuşlarınız Basri ve Doğukan in ise yemleri bitmiş ötüşleri garibanlasmistir. Para da yoktur fakat fi tarihinden kalma pringles kutusunda biriktirdiğiniz bozuk paraları toplayıp yem almaya çıkarsınız.
Canınız iyice sıkılmış asgari ücretli işiniz yüzünden karinizdan da arada laf yiyor ve bu laf yemenin esas sebebinin dalgasal sorunlar olduğunu düşünüyorsunuzdur yollarda. Yem almak için petshopa gider ve reyonları incelerken köpek maması reyonunda gözünüze lezzetli biseye benzeyen kemik şeklinde mama görür ve tadını merak edersiniz. içinizden de aslında köpek mi olsaydım ne de olsa en kotu esnaf yemek verir olmadı koca bulamamış seks yapamadığı için kendini hayvanlara adamış 55 60 yaşındaki kopekci teyzeler bakar bulduğuma da yapistirirdim dert yok tasa yok ama cins köpek olucan aga en kotu goldin retriver ya da pomerian sokak köpeği tirt a.ina koyiyim hiçbir kıymeti yok düşünceleri eşliğinde televole marka muhabbet kuşu yemini alır ve çıkarsınız .
Havada bahar kokusu vardır ve herkes nedense bir garip şekilde mutlu gibidir çocuklar parklarda oynuyor insanlar asgari ücrete talim ettigi halde keyifli, Suriyeliler bile sen şakraktır. Nedense siz ağır biçimde mutsuzsunuzdur. Yolda giderken banka aynasindan yüzünüzün yansımasını görür ve daha da mutsuz olursunuz çünkü sarı dişleriniz parlıyor tipiniz resmen kusmuk içindeki gıda taneleri gibi iğrençlik içeriyordur. Ben olsam kendime +18 yasağı koyardım düşüncesiyle eve doğru gelirsiniz ve o da ne karınız işten gelmiştir. Nedense o da mutludur alllah Allah kirayı da ödemedim niye mutlu ki bu amcik diye düşünür ve selamu aleyküm hayat güneşim deyip sarilirsiniz o da size soğuk davranarak kabaran saçlarıyla domuz gibi bakar ve mutfakta kül düşmüş sigara içme demedim mi sünepe der.
iyice işkillenirsiniz çünkü bu karı hem işten erken gelmiş hem banyo yapmış hem üstünde de freş yani laylaylom bir hava vardır. Bu havayı nerde olsa tanırsınız ve karınızı denemek için hadi gel bakalım ilişkiye girelim gel odaya dersiniz o da muhtemelen bir bok yediğini anlamayın diye hemen odaya gelir ve soyunarak yatağa geçip hadi gir der neyse işiniz hemen biter zaten ve mahcup olmamak adına ayyyyhh igghh midem kalbim kasıldı dümeni yapıp banyoya doğru geçersiniz o da sessizce söylerken bir cümle duyarsınız o cümle ise şudur keşke Kürt olsaydın ya hiç başka yollar aramazdim gibilerinden bir şeydir.
Kafanızdan aşağı kaynar sular dökülür ne demek istiyo lan bu dersiniz ve bir anda karınızın patronlarının hafriyat kamyonu alıp satan iri kıyım dev dalgalı Kürtler olduğu aklınıza gelir. Çünkü geçen senelerde uğradığınizda büyük abilerinin yanına uğramış ve dalgasının pantolon üstünden sola yatırılmış haliyle baya büyük dalgalı olduğunu farketmissinizdir. Her şey ortaya çıkmış ve kaderin oyunu bir kez daha tecelli etmiştir.
Namusunuzu temizlemeniz gerektiği için önce giyinmelisinizdir. Baksirlar nerde aloo diye seslenirsiniz karınız da baksirinizi odaya getirip size verir siz arkanızı dönüp utanirsiniz ay gozukmuyor zaten ahaha deyip ne s.klere kaldık ya bakisi atar bu bakışta onun son bakışı olacaktir. Hemen mutfağa koşup elmas kesim evladiyelik bicaginizi alıp önce karınızın a.ini yumruklar kafasını tezgaha vurup gebertirsiniz ve işte bu deyip göğe doğru bakar sen sebep oldun al işte al be kardeşim der ve 155 i ararsınız. 155 açınca alo karımı geberttim gelin beni alın dersiniz karşınızdaki bayan da 112 yi arayın beyefendi hat ortak oldu artık deyip yüzünüze kapatır. Hay skiyim ya deyip kapıya iner ve yoldan geçenlere karımı vurdum namusssuzdu vurdum lan arasaniza polisi amk diye elde bıçak bagrinirken arkadan bir ses gelir birader kaldırıma çık kamyon yanascak şimdi mal cekicez dükkana der siz de tamam abi deyip kenara çıktığınızda polisler gelmiştir. Siz bıçağı yere atmissinizdir polisler ise elde silah kafada kep at bıçağı lan diye bağırır. Bıçak değil abi attım zaten sigara ya dersiniz.
Polisler kahraman gibi gelerek sizi kelepçeler ve arabaya atıp hani nerde vurdun lan diye sorar siz de evi tarif edersiniz muhtemelen artık hapisane hayatı başlamış, hayatınız s.kilip atılmıştır. Olsun namusunuz temizlenmiş basınız dik olsa da dalga hala ufaktır ...
Canınız iyice sıkılmış asgari ücretli işiniz yüzünden karinizdan da arada laf yiyor ve bu laf yemenin esas sebebinin dalgasal sorunlar olduğunu düşünüyorsunuzdur yollarda. Yem almak için petshopa gider ve reyonları incelerken köpek maması reyonunda gözünüze lezzetli biseye benzeyen kemik şeklinde mama görür ve tadını merak edersiniz. içinizden de aslında köpek mi olsaydım ne de olsa en kotu esnaf yemek verir olmadı koca bulamamış seks yapamadığı için kendini hayvanlara adamış 55 60 yaşındaki kopekci teyzeler bakar bulduğuma da yapistirirdim dert yok tasa yok ama cins köpek olucan aga en kotu goldin retriver ya da pomerian sokak köpeği tirt a.ina koyiyim hiçbir kıymeti yok düşünceleri eşliğinde televole marka muhabbet kuşu yemini alır ve çıkarsınız .
Havada bahar kokusu vardır ve herkes nedense bir garip şekilde mutlu gibidir çocuklar parklarda oynuyor insanlar asgari ücrete talim ettigi halde keyifli, Suriyeliler bile sen şakraktır. Nedense siz ağır biçimde mutsuzsunuzdur. Yolda giderken banka aynasindan yüzünüzün yansımasını görür ve daha da mutsuz olursunuz çünkü sarı dişleriniz parlıyor tipiniz resmen kusmuk içindeki gıda taneleri gibi iğrençlik içeriyordur. Ben olsam kendime +18 yasağı koyardım düşüncesiyle eve doğru gelirsiniz ve o da ne karınız işten gelmiştir. Nedense o da mutludur alllah Allah kirayı da ödemedim niye mutlu ki bu amcik diye düşünür ve selamu aleyküm hayat güneşim deyip sarilirsiniz o da size soğuk davranarak kabaran saçlarıyla domuz gibi bakar ve mutfakta kül düşmüş sigara içme demedim mi sünepe der.
iyice işkillenirsiniz çünkü bu karı hem işten erken gelmiş hem banyo yapmış hem üstünde de freş yani laylaylom bir hava vardır. Bu havayı nerde olsa tanırsınız ve karınızı denemek için hadi gel bakalım ilişkiye girelim gel odaya dersiniz o da muhtemelen bir bok yediğini anlamayın diye hemen odaya gelir ve soyunarak yatağa geçip hadi gir der neyse işiniz hemen biter zaten ve mahcup olmamak adına ayyyyhh igghh midem kalbim kasıldı dümeni yapıp banyoya doğru geçersiniz o da sessizce söylerken bir cümle duyarsınız o cümle ise şudur keşke Kürt olsaydın ya hiç başka yollar aramazdim gibilerinden bir şeydir.
Kafanızdan aşağı kaynar sular dökülür ne demek istiyo lan bu dersiniz ve bir anda karınızın patronlarının hafriyat kamyonu alıp satan iri kıyım dev dalgalı Kürtler olduğu aklınıza gelir. Çünkü geçen senelerde uğradığınizda büyük abilerinin yanına uğramış ve dalgasının pantolon üstünden sola yatırılmış haliyle baya büyük dalgalı olduğunu farketmissinizdir. Her şey ortaya çıkmış ve kaderin oyunu bir kez daha tecelli etmiştir.
Namusunuzu temizlemeniz gerektiği için önce giyinmelisinizdir. Baksirlar nerde aloo diye seslenirsiniz karınız da baksirinizi odaya getirip size verir siz arkanızı dönüp utanirsiniz ay gozukmuyor zaten ahaha deyip ne s.klere kaldık ya bakisi atar bu bakışta onun son bakışı olacaktir. Hemen mutfağa koşup elmas kesim evladiyelik bicaginizi alıp önce karınızın a.ini yumruklar kafasını tezgaha vurup gebertirsiniz ve işte bu deyip göğe doğru bakar sen sebep oldun al işte al be kardeşim der ve 155 i ararsınız. 155 açınca alo karımı geberttim gelin beni alın dersiniz karşınızdaki bayan da 112 yi arayın beyefendi hat ortak oldu artık deyip yüzünüze kapatır. Hay skiyim ya deyip kapıya iner ve yoldan geçenlere karımı vurdum namusssuzdu vurdum lan arasaniza polisi amk diye elde bıçak bagrinirken arkadan bir ses gelir birader kaldırıma çık kamyon yanascak şimdi mal cekicez dükkana der siz de tamam abi deyip kenara çıktığınızda polisler gelmiştir. Siz bıçağı yere atmissinizdir polisler ise elde silah kafada kep at bıçağı lan diye bağırır. Bıçak değil abi attım zaten sigara ya dersiniz.
Polisler kahraman gibi gelerek sizi kelepçeler ve arabaya atıp hani nerde vurdun lan diye sorar siz de evi tarif edersiniz muhtemelen artık hapisane hayatı başlamış, hayatınız s.kilip atılmıştır. Olsun namusunuz temizlenmiş basınız dik olsa da dalga hala ufaktır ...
Yapılan araştırmalara göre (dergipark adlı sitede bol bol malzeme var, merakı olan bakabilir); tamamlanmış yani sonu ölümle biten intihar oranında neredeyse her ülkede erkekler önde iken; intihar girişiminde bulunanların ve sonu ölümle bitmeyenlerin birçoğu kadınmış. Türkiye'de intiharlar genelde kendini asarak, aşırı dozda ilaç alarak ve bir yerden atlayarak gerçekleştirilirken; Amerika'da ise kendini silahla vurarak gerçekleştiriliyormuş. Son yıllarda yaşlı intiharları da azımsanmayacak derecede artış göstermekte imiş. Özellikle de geniş ailenin yerini çekirdek aileye bırakması ve kadınların da iş hayatına atılmasıyla beraber yalnızlaşan yaşlılar: hem kendini bir yük görüyor hem hastalıklarla cebelleşiyor hem sosyal destek almada sıkıntı çekiyor hem de geçmişe olan özlemler ve pişmanlıklar nedeniyle intihar girişiminde bulunuyormuş. Bunun yanında birbiriyle çelişen araştırmaların kimisi en fazla intihar girişiminin yaz mevsiminde gerçekleştiğini belirtirken; kimisi de sonbahar olduğunu belirtiyor. Bireysel psikoloji ekolünün kurucusu olan Alfred Adler, intiharın en büyük nedeninin toplumdan, sistemden ve çevremizdeki insanlardan öç alma isteği olduğunu vurguluyor.
görsel
görsel
görsel
görsel
Bununla beraber düşünceleriyle Ziya Gökalp'i etkilemiş olan Fransız Sosyolog Emile Durkheim'ın intihar olgusu konusunda yapmış olduğu bir çalışma mevcuttur. Kendisi intiharı, bireyin toplumla gerçekleştirmiş olduğu etkileşimden kaynaklandığı tezi üzerinde durur. Bu tür şeylere ilginiz varsa okuyabilirsiniz efendim, evet.
görsel
görsel
görsel
görsel
Bununla beraber düşünceleriyle Ziya Gökalp'i etkilemiş olan Fransız Sosyolog Emile Durkheim'ın intihar olgusu konusunda yapmış olduğu bir çalışma mevcuttur. Kendisi intiharı, bireyin toplumla gerçekleştirmiş olduğu etkileşimden kaynaklandığı tezi üzerinde durur. Bu tür şeylere ilginiz varsa okuyabilirsiniz efendim, evet.
Parasız kalmaktır.
Akrabalar, Tanıdıklar, arkadaşlar falan etrafında toplanır sana fetva vermeye başlar. Sen susar ve sadece dinlersin.
Sana Söylenen şeyleri onaylarsın.
Doğru abi, sağol falan dersin.
Seni kanatlarının altına almaya çalışırlar. Kollarını omuzuna atarlar.
Onların içlerindeki bastırılmış duyguları sen tatmin edersin.
Ezdikçe ezerler seni.
Erkek intiharların başlıca sebebi budur.
Güçlü olmak zorundasın. Kadın ve çocuk olursan toplum sana bakar.
Ama erkek ve zayıf isen hayatın fahişesi olursun.
Akrabalar, Tanıdıklar, arkadaşlar falan etrafında toplanır sana fetva vermeye başlar. Sen susar ve sadece dinlersin.
Sana Söylenen şeyleri onaylarsın.
Doğru abi, sağol falan dersin.
Seni kanatlarının altına almaya çalışırlar. Kollarını omuzuna atarlar.
Onların içlerindeki bastırılmış duyguları sen tatmin edersin.
Ezdikçe ezerler seni.
Erkek intiharların başlıca sebebi budur.
Güçlü olmak zorundasın. Kadın ve çocuk olursan toplum sana bakar.
Ama erkek ve zayıf isen hayatın fahişesi olursun.
rastgele herhangi diziden isimler yazıyorum.
ezel: chp
ramiz dayı: saadet
cengiz: hdp
eyşan: akp
kenan birkan: akp
turgay atacan: akp
muro: hdp
süleyman çakır: chp/iyi parti
polat: mhp
memati: mhp/iyi parti/zafer partisi
abdülhey: mhp
ali rıza bey: akp
nöri kantar: akp
ekmek teknesi nusret baba: dsp
gaffur: chp
yılan hikayesi memoli: chp
hayat bilgisi hidayet hoca: saadet/akp
tatlı hayat ihsan yıldırım: chp
selami: chp
haluk: akp/mhp
kuzey tekinoğlu: iyi parti/zafer partisi
kavak yelleri efe: chp
yahşi cazibe barış: chp
ergün plak: mhp
alper: mhp
nevzat: tkp
46lık basri: tkp
şahin: alamancı gurbetçi olduğu için akp olabilir ama chp de olabilir karar veremedim.
çatatoy: chp
ahmet: milliyetçi muhafazakar herhangi bir parti.
fehmi baba: dsp ya da anap.
butik ali: deva
erman kuzu: akp
çocuklar duymasın havuç: chp
behzat amirim: chp
adını feriha koydum emir: chp
adını feriha koydum rıza: saadet
burhan altıntop: öfkeden sandığı dövüp yakardı herhalde.
mecnun çınar: at parti
erdal bakkal: at parti
ismail abi: at parti
yavuz: at parti
iskender: at parti
ak sakallı dede: at parti
kaan: at parti
çizgi film karakterlerine gelecek olursak:
stanley amca: akp
kabasakal: hdp
tom: chp
jerry: akp
spike: mhp
bugs bunny: akp
gargamel: hdp, mhp de olabilir bilemedim şimdi ahahaha.
samuray jack: zafer
iskeletor: akp
mojo jojo: hdp
avarel: akp
şirin baba: saadet
gözlüklü şirin: chp
donald duck: chp
kara vezir: akp
bilgecan dede: saadet
uzun: akp
huysuz: akp
caillou: 2013'e kadar akp
ezel: chp
ramiz dayı: saadet
cengiz: hdp
eyşan: akp
kenan birkan: akp
turgay atacan: akp
muro: hdp
süleyman çakır: chp/iyi parti
polat: mhp
memati: mhp/iyi parti/zafer partisi
abdülhey: mhp
ali rıza bey: akp
nöri kantar: akp
ekmek teknesi nusret baba: dsp
gaffur: chp
yılan hikayesi memoli: chp
hayat bilgisi hidayet hoca: saadet/akp
tatlı hayat ihsan yıldırım: chp
selami: chp
haluk: akp/mhp
kuzey tekinoğlu: iyi parti/zafer partisi
kavak yelleri efe: chp
yahşi cazibe barış: chp
ergün plak: mhp
alper: mhp
nevzat: tkp
46lık basri: tkp
şahin: alamancı gurbetçi olduğu için akp olabilir ama chp de olabilir karar veremedim.
çatatoy: chp
ahmet: milliyetçi muhafazakar herhangi bir parti.
fehmi baba: dsp ya da anap.
butik ali: deva
erman kuzu: akp
çocuklar duymasın havuç: chp
behzat amirim: chp
adını feriha koydum emir: chp
adını feriha koydum rıza: saadet
burhan altıntop: öfkeden sandığı dövüp yakardı herhalde.
mecnun çınar: at parti
erdal bakkal: at parti
ismail abi: at parti
yavuz: at parti
iskender: at parti
ak sakallı dede: at parti
kaan: at parti
çizgi film karakterlerine gelecek olursak:
stanley amca: akp
kabasakal: hdp
tom: chp
jerry: akp
spike: mhp
bugs bunny: akp
gargamel: hdp, mhp de olabilir bilemedim şimdi ahahaha.
samuray jack: zafer
iskeletor: akp
mojo jojo: hdp
avarel: akp
şirin baba: saadet
gözlüklü şirin: chp
donald duck: chp
kara vezir: akp
bilgecan dede: saadet
uzun: akp
huysuz: akp
caillou: 2013'e kadar akp
insanları üzmemek için duygularını belli edememektir.
akp döneminde yaşanmıştır...
Eşlik etmesinin acayip keyifli olduğunu fark ettiğim teoman şarkısı.
uykuluğu ile meşhur semt.
sen bizi ne bileceksin sen bize ancak "el"sin
tek olsam da farketmez istersen sülalen gelsin
bekaretime laf eden kendi kıçını delsin
iyice boş yapmaya başladık stiffmeister
kafam şeyin gibi olamaz hadımlısın ki sen
beynime laf ederken keşke birazcık düşünsen
artık sana laf etmem,seni çeksin ümit besen
tek olsam da farketmez istersen sülalen gelsin
bekaretime laf eden kendi kıçını delsin