bugün
- samsun da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü6
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum26
- kemal kılıçdaroğlu36
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin11
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- uysaljakoben21
- çay2
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- 4 haziran 20262
- gammaz olmuşum13
- ayı saldırınca yapılması gerekenler13
- reha muhtar25
- 1 euro 53 50 tl2
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir6
- gece yarısı çalan telefon7
- doğu türkistan'ın ülke olması2
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- aquila bicipite8
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız3
- tutku2
- minyon kadın siniri5
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- kadınların zeka seviyesi3
- elit olmak için gerekenler13
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- gocu26
- ikinci evliliği yapanları anlayamamak21
- denize sıfır bir ev sahibi olmak3
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak3
- bayrakları bayrak yapan bayrak imalatçılarıdır2
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- babaya masaj yaptırmak2
- geceye bir söz bırak3
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- eski dizileri izlemek3
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- türkiye dünyanın 16 avrupa'nın 6 ekonomisidir2
- her şeyin sanalda olmadığı gerçeği2
- hayatın artık aşırı monoton gelmesi2
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- ona bir şey söyle16
- gey görünce gey olmaktan korkan erkek21
- turkei kıymentini bilin19
- tek arkadaşının olmaması10
- koca2
- kel erkek3
entry'ler (223)
iş nedeniyle biletimi aldığım halde gidemeyecek olduğum festivaldir.
tam 2 saat soğukta beklememize değen konserdi. 19:30 olarak belirtilen kapı açılış 20:00'yi geçmişti. zitadam ve noti ile beraber az kalsın donuyorduk. ben kuyruğa girdiğimde saat 17:45 idi. ısınmak için neredeyse pogo yapacaktık kuyrukta. ayrıca merak ediyorduk koltukları olan bi gösteri merkezinde nasıl konser olacak diye. içeri girerken sigaramı ve en sevdiğim çakmağımı aldı adiler. geri verin lan sigaramla çakmağımı! zar zor içeri girdikten sonra aslında koltukların olmasının daha iyi olduğunu gördük. verilen aralarda oturduk ne güzel. zaten 2 saat beklemişiz ayakta. koltuk aralarıda ayakta durunca yeterince geniş olduğunu gördük. bizim bulunduğumuz yer zaten sahne önü gibi bişeydi. sahne önü denilen yerde koltuk falan yok. oradakiler devamlı boyunları yukarda izlediler konseri. biz ise tam sahne ile aynı hizada önümüzde kimse yokmuş gibi izledik. konsere gelince. önce dreamtone çıktı sahneye. uzun bi bekleyişten sonra opeth aldı sahneyi. demon of the fall ve master's apprentices çalmalarını çok istedik ama çalmadılar malesef. uni-rock festivalde çalmışlardı. bi dahaki konsere artık. ama harika bi performans sergilediler. mikael akerfeldt her zamanki gibi komikti. şarkı aralarında izleyenlerle hoş muhabbet etti. bi ara kuyrukta beklerken aynı mikael abimize benzeyen birisini gördük. yoksa omu lan diye heyecanlanırken tabikide o değildi. opeth konseri 23:40 gibi bitirdi. kapanışı ise deliverance ile yaptı. ah ulan ah. birkaç parça daha çalmalarını istedik ama adamlarda haklı tabi. yoruldular. nede olsa antalya'dan geldiler. konser çıkışı sigara ve çakmakların toplandığı kutuya doğru yöneldim ama tabikide sigaram ve çakmağım yoktu. iyiki arabayla gitmişim konsere. yoksa o saatte ve soğukta eve dönmek zor olacaktı. bir sonraki opeth konserini heyecanla bekliyorum artık.
genelde posta gazetesi okuyan insandır.
17 nisan 2009 opeth ankara konseri'nde ön performans sergileyecek olan grup.
anıtkabir'i de ziyaret edecek obama. yaklaşık 500 kişilik bir ekiple gelecekmiş. 200 tane ajanı koruyacakmış obama'yı.
dondurma.
şimdiki cumhurbaşkanı ismail omar guelleh. 16 ocak 2009'da anıtkabir'i ziyaret etmiştir.
ah ulan keşke şunları da yapsaydım dedirten, genelde geçmişte yapmak istediğiniz şeyleri düşündükçe insanın içini kemiren öfkedir.
counter strike oyununda hep terörist olan uuserlardır.
17 nisanda opeth konserine ev sahipliği yapacak kent.
17 nisan ankara konserinde toplu ibadeti yapılacak olan din.
6 nisanda gerçekleşecek olan hadise.