bugün
S
stargaze7 yıl önce
sözlük yazarlarının itirafları
sözlük yazarlarının itiraflarıdır..~tanımsa tanım~ bu yaşıma geldim `ukte` vermeyi öğrenemedim.~ciddiyim ulan~ ~gb~ edit: sonradan öğrendim tabi lan edit2: yine unuttum şimdi de ama olsun zaten kullanmıyorum artık- 4 sene geçmiş hala mesaj atıyor… devamını gör
S
stargaze8 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
S
stargaze8 yıl önce
sözlük yazarlarının itirafları
sözlük yazarlarının itiraflarıdır..~tanımsa tanım~ bu yaşıma geldim `ukte` vermeyi öğrenemedim.~ciddiyim ulan~ ~gb~ edit: sonradan öğrendim tabi lan edit2: yine unuttum şimdi de ama olsun zaten kullanmıyorum artık- 4 sene geçmiş hala mesaj atıyor… devamını gör
S
stargaze8 yıl önce
rise of nations
Microsoft Games ve Big Huge game ürünü harika strateji oyunu. En güçlü millet "Turks" bu oyunu duyduktan sonra neden hala age of empires oynarlar hala annamam.
S
stargaze8 yıl önce
e devlet alt üst soy bilgisi sorgulama
harika bir amme hizmeti. devamlı merak ettiğim ancak büyüklerimden belli bir yıla kadar veri alabildiğim, şu an açılmasını heyecanla beklediğim e devlet uygulaması. https://www.turkiye.gov.tr/nvi-alt-ust-soy-bilgisi-sorgulama edit: 1800 yılına kada… devamını gör
S
stargaze8 yıl önce
kedi
Leonardo da Vinci'ye göre tabiatın şaheseri olan [bkz]hayvan[/bkz].
S
stargaze8 yıl önce
profil fotosunda çene ve alt kısmı görünen kız
yüz görümlüğü isteyen kızdır.
S
stargaze8 yıl önce
profil fotosunda çene ve alt kısmı görünen kız
yüz görümlüğü isteyen kızdır.
S
stargaze8 yıl önce
sözlük yazarlarının çizimleri
paint terk olmayan yazarların çizimlerini eklediği başlık.. karakalem, karikatür, grafik, wallpaper her türlü çeşitlerde olabilecek çizimlerdir.. burayı resim çöplüğüne çeviricem..
S
stargaze8 yıl önce
arkadaşlık
kavramini bir cok insanin yasayamadigi hatta asla yasayamayacagi icin anlayamadigi kavram.. dalkavukluk gibi ici bos, kiskanclik kokan igrenc bir kelimeyle süsleyip hayatlarina duygusuz bir sekilde devam etmeleri kendileri icin kücük dünya icin büyü… devamını gör
S
stargaze8 yıl önce
sözlük yazarlarının sevgilileri ile fotoğrafları
(img:#1112810)
S
stargaze9 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
S
stargaze9 yıl önce
sözlük arkadaşlıkları
Bir kaç aydır sözlüğe girmiyordum ortamın kötü olması ve bilhassa troller nedeni ile. Dönüşümün biraz absürt olduğunu biliyorum. Ya da hiç birinizin beni tanımadığını. Sözlüğün kitlesi çok değişmiş girilen başlıklardan bunu anlıyorum. Sözlüğe girer… devamını gör
S
stargaze9 yıl önce
beyaz atlı prensini bekleyen kız
`orta çağ`'dan kalma kızdır. sen altın saçlı güzeller güzeli temiz ruhlu prenses olmadığına göre, sana tavsiyemiz; `beyaz atlı prens`i bekleme, `seyis`e razı ol, yoksa `at`a kalırsın. orta çağ atlarını da bilirsiniz, büyüklerdir.
S
stargaze9 yıl önce
sütyen teli
şöyle bir şeydir: (img:#1337894) ~allah bana akıl fikir versin gece gece nelerle uğraşıyorum~
S
stargaze9 yıl önce
anın görüntüsü
S
stargaze9 yıl önce
sözlük yazarlarının çocukluk fotoğrafları
[(img:#775684) ]
S
stargaze9 yıl önce
6 ocak 2017 yapay zeka sohbeti
2 yapay zekanın kendi aralarında yaptıkları sohbet. (bkz: vladimir) ve (bkz: estragon) google yapay zeka. internet üzerinden canlı yayınlanmaktadır. bazen komik, bazen gerçekten çok ciddi şeyler konuşuyorlar aralarında. [http:// https://www.twitch.t… devamını gör
S
stargaze9 yıl önce
anın görüntüsü
S
stargaze9 yıl önce
toplumun mcdonaldlaştırılması
22 lira verip sirf parasi icin okuyup ustune sinavda bir bk yapamayim gtüme soktuğum kitaptir.
S
stargaze9 yıl önce
anın görüntüsü
S
stargaze9 yıl önce
anın görüntüsü
S
stargaze9 yıl önce
kitap ayracı olarak kullanılan şeyler
-bitmiş metro kartı. -emeklilik günlerini tozlu satır aralarında geçiren cızık cd.
S
stargaze9 yıl önce
sözlük kızlarının yemekleri
sözlük kızlarının yediği yemeklerdir.
© copyright 2005 - 2026