bugün
S
stairway to hell8 yıl önce
sözlüğe bir fotoğraf bırak
(img:#1176682)
S
stairway to hell9 yıl önce
sözlük yazarlarının ruh halleri
yazılan enrtylerden az çok belli olan ruh hallleridir. kimi sevgilisinden, kimi arkadaşından kimi de hayattan dertlidir. bazısı da hayatı hiç umursamaz haldedir. yaş durumuna göre de, umutsuz olanlar ve hayata umutla bakanlar birbirinden ayrılırlar.
S
sözlük yazarlarının çocukluk fotoğrafları
[(img:#775684) ]
S
sabaha bir fotoğraf bırak
Günaydın. (img:#840711)
S
gökten meleğin koç getirdiğini sanmak
Zeuslu, achilles li mitolojiye inanmak daha mantıklıdır.
S
laiklik ile mücadele
S
açım işsizim ama oyum akapeye
(bkz:ok)
S
herkes nickine yakışanı yapsın
Nicke gore bir seyler yapmaktir. (img:#1252180)
S
lisede yapılan saçmalıklar
Etek kıvırmak. Gitip kestirsen de etek yamuk yumuk olup seni ele vermese daha güzel olmaz mıydı sanki.
S
gecenin şiiri
genelde edebiyat sever aşıkların uyumadan önce birbirlerine sms ile yazdıkları kısa , özlü , hemen bir yerlere not edilen şiirlerdir.
S
sözlük yazarlarının ruh halleri
yazılan enrtylerden az çok belli olan ruh hallleridir. kimi sevgilisinden, kimi arkadaşından kimi de hayattan dertlidir. bazısı da hayatı hiç umursamaz haldedir. yaş durumuna göre de, umutsuz olanlar ve hayata umutla bakanlar birbirinden ayrılırlar.
S
yazarların ruh halini anlatan görüntü
kelimelerin bazen kifayetsiz kalacağı ruh hali betimlemesinde, yazarların ruh halini daha net gösterebilecek görüntülerdir..
S
stairway to hell10 yıl önce
leonardo dicaprio
11 kasım 1974 los angeles doğumlu. `titanic` filmiyle adını tüm dünyaya duyuran başarılı oyuncu.
S
yaz tatilinin tek cümlelik özeti
herhangi bir sorumluluğu olmayan ve cüzdanları dolgun insanların tam anlamıyla yaşadığı tatil.
S
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
S
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
S
yaran 9gag görselleri
gülmekten karın kaslarımdaki baklavaların çıkmasını sağlayan görsellerdir. http://9gag.com/gag/449219 nasıl ayar verilirin dersini vermiştir. ayrıca; (bkz: epic fail) editsel tercüme: - benim için bir uyuşturucu gibisin. + çünkü bana bağımlısın… devamını gör
S
güne alakasız fotoğraf bırak
S
yalnızlığı bir sembolle anlatmak
Yalnızlık benim eski sevgilim, yalnızlık benim en vefalı yarim. Ben onu kimler için terketim, o beni bırakmıyor. ∞.
S
beyin yanması
algıda geçici bozukluk. kişinin sizin sözlerinize karşı tepkisiz kalıp şaşırması, dumur olması. beyin fonksiyonlarının durması. tıp dilinde değil elbette.
S
soğudum ben insanlardan
önüne ve gerçekleştirebileceğin şeylere bak.
S
içki içmeyi seven insan
Yakinda solugu doktorda alacaktir.
S
içki içmeyi seven insan
S
içki içmeyi seven insan